Top geholpen en zeer benieuwd naar het resultaat

Fijne communicatie en helder over wat er verwacht werd om een zo goed mogelijk product te leveren.

snelle reacties

Fijne duidelijke site en je wordt snel geholpen bij vragen.

Fijne service en denken goed mee

Super service

Snel en persoonlijk geholpen.

Prima geholpen zelfs een beetje té

Na aanvraag kreeg in van verschillende personen antwoord over hetzelfde onderwerp. Zo kreeg ik ook van drie verschillende medewerkers drukproeven, offertes en antwoorden. Dat geeft blijk van de enorme gedrevenheid en dat is te waarderen. Echter, voor de klant is dat niet heel makkelijk en voor de organisatie niet echt effectief en efficiënt

Korte lijntjes met persoonlijk contact

Het persoonlijke en directe contact via de mail werkte snel en dat is prettig voor een vlotte afhandeling van een order.

Zeer snelle reactie

Had bij de concurrent besteld maar een week voor die tijd werd het geannuleerd, ik in paniek maar door de snelle reactie en service van Maxilia heb ik er weer alle vertrouwen in. Nogmaals dankjewel

Supergoed

Als terugkerende klant ben je na een jaar zelfs nog bekend en zijn ontwerpen die hergebruikt moeten worden meteen gevonden, zodat ik het niet opnieuw hoef te sturen. Ik ben er altijd vriendelijk, enthousiast en efficiënt geholpen!

Ik ken Maxilia al 5 jaar. Ze zijn heel dienstverlenend en klant is echt koning. Levertijd zoals aangegeven en ze leveren ook kwaliteit. You name it, they have it.

professioneel, snel en duidelijk

fijne ervaring met de personen van het bedrijf waar ik contact mee heb gehad

Geen factuur ontvangen

Wij ontvangen nooit een factuur van jullie. Hier moeten we steeds achteraan. Factuur bij deze bestelling nodig: AHRE390564

Goede service!!

altijd vriendelijk geholpen en denken goed mee met de vraag!

Goede service!

Er wordt goed meegedacht, en ze zijn erg snel met een reactie per mail of in de chat. Ga zo door!

perfecte service en lekker snel

Doppers met opdruk besteld, heel snel en goed afgehandeld

Geweldige service!

- Snelle reactie/service - Uitstekende kwaliteit - Vriendelijk Ons logo bleek geen goede resolutie te hebben. De studio heeft deze overgetekend en het resultaat is super mooi geworden! Wij zijn helemaal blij en zullen hier in de toekomst vast nog vaker gaan bestellen.

Snel en goed geholpen

snel, kwaliteit, duidelijk

contct was makkelijk, spontaan, eenvoudig en duidelijk. dat schakeelt snel. informatie was feiteljik en zonder poespas. erg prettig en goed.

snel, accuraat en goed

Ook al moet een drukproef drie keer over omdat we zelf nog niet precies weten wat we willen... geen probleem. En supersnel. Dat maakt beslissen heel makkelijk.

Snel en vakkundig

Vanuit onze kant wat besluiteloosheid over kleur en tekst. Steeds kregen we snel en exact wat we gevraagd hadden qua aanpassing. Super fijn! Al bij de eerste aanvraag het verzoek gedaan om te controleren of de afbeelding van voldoende kwaliteit was. Niets vernomen dus er vanuit gegaan dat het goed was. Toen we helemaal akkoord waren bleek toch de afbeelding niet de juiste kwaliteit. Dat had ik graag direct geweten zodat ik daar meteen mee aan de slag had kunnen gaan of een ander plan had kunnen maken. Maar top geholpen en snel en prettig contact.

weer top geholpen

Wederom snel contact, en goede actie. Snel de bestelling afgerond weer. Maw. helemaal top weer.

Zeer tevreden !!!

Verzending, staaltjes ter beschikking, service, alles is on point!

Heel snel en duidelijk geholpen via verschillende kanalen

Bij een vraag werd ik snel en duidelijk geholpen. Verder is de site erg makkelijk te gebruiken, zeker een plus punt.

goede en snelle service

Voor de eerste keer bij Maxilia besteld. Snel en nette info/service

Snelle reactie

Als ik maar een vraag had, dan kreeg ik heel snel een antwoord. Heel prettig.

Snelle en vriendelijke en persoonlijke service!

Utrechtsestraatweg 149

3911 TS Rhenen

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van meer dan 100 toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.