prima service snelle reactie snelheid

Gewoon geweldig!

Ik bestel m’n promotie middelen eigenlijk altijd hier. Kwaliteit is goed, prijs is goed en service top. Dus, niets op aan te merken. Dank!

Gewoon super

Super organisatie en lekker strak en snel. Binnen een paar klikken is alles geregeld. Gewoon top

Goede kwaliteit producten en fijne service

De ontvangen producten zijn van goede kwaliteit en bedrukking blijft mooi. Het contact met Denise en collega’s is altijd prettig. Snelle levering, al met al perfect!

snel antwoord en snel resultaat

Positief. Na mijn vraag volgde snel reactie, waardoor onze bestelling nu in de maak is en hopelijk snel bij ons binnen komt.

Ik moet de producten nog binnen krijgen. Helaas geen 2 werkdagen levertijd. Maar duidelijk en snel antwoord gehad op mijn vragen op de chat. Dame van administratie bij aanmelding ook erg vriendelijk en meedenken.

Snelle communicatie en proefdrukken zijn steeds naar wens

Heel fijne communicatie gehad en ook snel. Hierdoor kon ik snel door naar het factuur betalen. Wanneer ik een verandering wilde aan een proefdruk gebeurde dit snel en precies zoals ik vroeg.

Ik ben heel netjes geholpen heel tevreden

Paar keer logo veranderd .2 keer een petje opgestuurd gekregen. Nu afwachten naar het resultaat.

Geweldig!!!

Razendsnel ontwerp in de mail!

Ik ben steeds keurig te woord gestaan en kreeg gevraagde ondersteuning. Zeer accuraat en correct!

Het hele bedrijf dacht mee aan een oplossing en iedereen was even goed op de hoogte van de stand van zaken van de offerte. Gerard is een topper!

Vlotte en snelle bestelling

Ik bestelde gepersonaliseerde Dopperflessen voor onze medewerkers. Ik heb ze nog niet ontvangen maar tot dusver is alles zeer vlot verlopen. Bij vragen waren ze telefonisch bereikbaar en zeer behulpzaam.

Goed, snel en behulpzaam

Vooral behulpzaam zijn met het uitzoeken naar de juiste bidon met deksel.

Prima en snel geholpen!

Goede communicatie, optijd geleverd, gewoon top!

Ik had m’n bestelling optijd nodig en na wat mailen zou Maxilia hun uiterste best doen op m’n bestelling optijd bij me te bezorgen. Ze kwamen hun woord na en daarnaast was ik ook erg blij met de kwaliteit van mijn bestelling. Ik ben erg tevreden :)

Snel en correct geholpen

Vrijwel direct na mijn aanvraag werd een voorbeeld van de bestelling getoond. Na keuze en opdrachtgave werd direct duidelijk wanner de levering zou plaatsvinden. Dat noem ik prima service

Supersnelle service

Anniek heeft me supersnel geholpen met mijn bestelling.

Super service!

Mijn complimenten voor de service en het geduld. Ik ben goed geholpen bij het ontwerpen van mijn doppers en het resultaat mag er wezen! Dank u wel.

Johan prima snel opgepakt, fijn schakelen

zelf een fout betreffende artikel prijs prima op kunnen lossen.

Soepel en vriendelijk!

Nu nog de levering en kwaliteit van het uiteindelijke product afwachten, maar tot zover prima service.

Uitstekend, snel en coöperatief

Maxilia is een goede partij! Ze reageren erg snel, met de juiste informatie en zijn erg flexibel.

Bijna adequate oplossing

In eerste instantie gebeld; ik mocht van een medewerker een grote bestelling zelf op de website regelen (terwijl de site daar geen mogelijkheden toe biedt). Toen knalde mijn bestelling er tot tweemaal toe uit. Ik heb toen nogmaals gebeld en kreeg toen wel een uiterst aardige behulpzame dame aan de telefoon die mij meer dan voortreffelijk geholpen heeft. Dus ik raad iedereen aan deze dame aan de telefoon te vragen! Als dat nu de eerste keer gebeurd was, was het cijfer een 10 geweest.

Geweldig goed geholpen

Ik werd persoonlijk aangesproken over wat mijn noden waren

Een persoonlijke aanpak

Heel snel werd er gereageerd op onze aanvraag en werd er persoonlijk gevraagd wat we wensen en of hun voorstel goed was of niet!

Fijn contact, snel geholpen, mooi product.

De website is al heel duidelijk, maar wens je toch persoonlijk contact, dan wordt je telefonisch aardig en klantvriendelijk geholpen. Daarna is de afhandeling online goed geregeld en wordt je van elke stap op de hoogte gebracht. Producten zien er ook goed uit! Enige minpuntje is dat de verzenddoos iets slordig dichtgetaped was waardoor deze bij aankomst open was. Dan moet dat net gebeuren bij de doos waar losse producten in zaten, meteen paniek, maar gelukkig was de bestelling nog compleet :).

Utrechtsestraatweg 149

3911 TS Rhenen

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van meer dan 100 toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.