Het was een genot om bij jullie onze doppers met logo te bestellen!

Goede website, klant- en gebruiksvriendelijk. Snelle levering.

Na een poosje gebruik nog steeds super blij met het resultaat!

Polo´s besteld die er super uit zien. Na een paar keer gebruik nog steeds dik tevreden!

Doordat er een extra stap gezet werd, kon ik mijn bestelling plaatsen.

Wilde een herhaalbestelling plaatsen, maar het product stond niet meer op de site. Na telefonisch overleg kon ik toch een bestelling plaatsen juist omdat het een herhaalbestelling was. Hopelijk kan dat de volgende weer, want ik zal het product zeker nog eens nodig hebben,

Perfecte service, vlot, alles perfect in orde.

GEWOONWEG PERFECT

Top bedrijf! Snel, correct en bij een foutje wordt het meteen hersteld!

Al regelmatig besteld en altijd naar tevredenheid! Één keer pennen besteld waarvan het clipje snel afbrak, maar dat is snel en correct opgelost. Als ik iets nodig heb bestel ik het bij Maxilia

Eigenlijk altijd perfect

Als operationeel inkoper voor mijn werkgever bestel ik regelmatig voor verschillende vestigingen doppers in alle soorten en maten. De communicatie, levering en afhandeling verloopt altijd vlot en soepel. Ze denken goed mee aan een alternatief als er bijvoorbeeld bepaalde producten niet leverbaar zijn.

Goede prijs/kwaliteit

Maxilia biedt een uitgebreid assortiment aan met diverse relatiegeschenken en give-aways. Op de website kun je heel gemakkelijk de prijs per stuk zien en ook de levertijd. Erg fijn.

Fijne service

Fijne service, denken met je mee

Prima geholpen met onze nieuwe merchandise

Wat een goede service: gratis samples en alle hulp bij het plaatsen van het juiste logo op de pennen. Snel geleverd, kortom: dik tevreden.

Fijne (klanten)service

Mijn order geplaatst en vrijwel direct een order bevestiging. Werd door mail op de hoogte gehouden over de status van de order. Van bestelling tot ontvangst was nog geen week.

Mensen denken graag met me mee. Doppers waren scherp bedrukt en vlot in huis. Denise in het bijzonder bedankt voor je scherpe blik!

Waardeloos!!

Er wordt van alles beloofd maar niks nagekomen

Verschrikkelijk

Ongelooflijk boos en verdrietig over mijn bestelling voor onze geboortekaartjes!! Op de website staat voor 23:59 akkoord op de drukproef is aangegeven lever tijd. Dus ik vrijdag besteld. Helaas kon ik geen spoed levering aanvinken dus zou een week moeten wachten. Vrijdag geen proefdruk te vinden. Mail gestuurd want klantenservice was niet bereikbaar. Maandag krijg ik een nietszeggende mail terug, druk en dat ik moest wachten op de drukproef. Zelf maar weer gebeld om half 5. Krijg ik doodleuk te horen dat het niet mogelijk is alleen op heel dun papier. Complete verschrikkelijke service. Totale misleiding op de website want die 23:59 is onzin als ze maar tot 17 uur werken. Via de website stond binnen 4 uur een drukproef ontvangen. Klopt dus ook niet. Uiteindelijk is het dus helemaal niet mogelijk wat ik wil. Terwijl ik het goed heb aangeleverd. Ik wil nu mijn geld terug. Inmiddels elders besteld waar ik wél geholpen wordt. Daar kan wél hetzelfde met hetzelfde druk bestand op hetzelfde papier. Bedankt voor stress en ellende in mijn kraamweek!

Geweldige service! Snelle levering! Super tevreden

Zeer prettig!

Zeer prettige ervaring met Caitlyn gehad. Zij denkt mee voor een goede oplossing en is zeer klantvriendelijk. Dit is mijn tweede keer met Maxilla voor pennen en notitieboekjes. Volgende keer weer..

?

?

Sneller geleverd dan verwacht!

Verwachte levering was pas over een paar dagen maar ik kreeg het pakketje al binnen. Zag er super goed uit allemaal!

Goed en snel

Goede en snelle service

Handige site, snel, goed en prima prijs!

Zeer tevreden, snelle service, goed verpakt aangekomen. Alles was ook nog eens per stuk verpakt wat wel zo netjes is (en dat voor die prijs!). Zeker dat we dit bedrijf gaan onthouden. Een aanrader dus!

Kwaliteit product erg laag - wel korting gekregen

Wij hebben de C-Secure card houders besteld. De houders langs de foute kant bedrukt (achterkant, hoewel er voorkant op het printvoorbeeld staat) ook de kwaliteit van de houders is niet wat het zou moeten zijn. Gaan moeilijk open en zijn onhandig in bediening. We hadden toch meer verwacht voor 20€ per stuk. Ik heb een bericht gestuurd voor een oplossing en hebben uiteindelijk een korting gekregen voor het de foutieve bedrukking en gebrekkige kwaliteit.

Goede en snelle service

Makkelijke website om te kunnen bestellen en prima communicatie via mail.

Goede, snelle en klantvriendelijke service

Prettig contact, snelle levering.

Respect des délais, produit conforme et tarif au top

1° expérience pour moi avec Maxilia : Commande de 250 tote bag pour un évènement de mon association. Je recommande vivement : un SAV très réactif pour la concrétisation de la commande. Commande livrée dans les délais et pas du tout déçue des tote bag à un prix très compétitif. Merci à Nicolas B. de Maxilia pour son accompagnent tous le long de cette commande.

Vlot verloop vanaf de bestelling tot de uitvoering en levering van de met ons logo bedrukt dopper flessen. Zeer tevreden.

behulpzaam en vriendelijk

mijn bestelling werd snel en nauwkeurig afgewerkt en bezorgd. wij zijn heel erg tevreden van de service!

Utrechtsestraatweg 149

3911 TS Rhenen

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van meer dan 100 toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.