Sneller dan afgesproken geleverd.
Vriendelijke en efficiënte klantenservice
Super snelle levering en goed verpakt
Bestelling via website eenvoudig. Na leveringsbevestiging telefonisch contact gehad over afleveringsmethode. Vlot geleverd en prima verlopen.
Een onderdeel was door het transport pakketbezorger zwaar beschadigd. Meteen werd er een vervangend artikel gestuurd en was er ook gelijk de volgende dag.
5x64L plastic bakken voor ordners besteld, 2 beschadigd tijdens transport. Mailtje met foto's gestuurd en binnen 10 minuten teruggebeld! Binnen 1 werkdag werden 2 nieuwe bakken geleverd. Zeer tevreden over de snelle service!
Goede kwaliteit/ prijs verhouding Snel geleverd
prima service en goed afgewerkt
netjes en snel
top
Keurig geleverd komt afspraken na
Snelle levering en mooie prijzen.
Medewerker gaf me verkeerde informatie over mijn pakketje. Maar het doet er niet meer toe, want ik ga toch nooit meer iets bestellen.
Prima ervaring. Nadat het het duidelijk was dat mijn zending niet goed was afgeleverd is dit goed opgepakt en wederom verzonden. Top!
Originele beoordeling
Ik heb nog niets ontvangen, dus kan het nog moeilijk beoordelen.
Mooie en stevige bureauonderlegger gekocht, snelle levering.
Produkt zoals omschreven zelfs beter dan ik had gedacht. Gebruik het voor scrap booking en fijn om foto’s te snijden wat met een normale papiersnijder niet gaat. Goed op de hoogte worden gebracht via mail. Bedankt voor de goede service. Gr. Carolien
Snel
Parker stiften voor een gunstige prijs. Snelle afhandeling
Prima ervaring. een volgende keer bestel ik weer bij dit bedrijf.
Pakket direct verzonden echter heeft DHL 3 dagen later nog niet geleverd. Daarom aanbevolen? Nee want DHL is niet betrouwbaar.
Zending keurig ontvangen, prima product voor een goede prijs. Doorgaan op deze weg.
Kwam bij toeval op deze site. Was opzoek naar een calculator. Veel keuze, prijs kwaliteit uitstekend .
Bij mijn bestelling was het noodzakelijk de spullen op tijd te hebben. Ik heb de bestelling op donderdag gedaan, met de gedachte dat deze dan vrijdag geleverd werden. Helaas was dit niet het geval. Ik ontving op zaterdag een bevestiging en op maandag de spullen. Verder was de bestelling in orde. Dus als je niet binnen 24 uur kan leveren, moet je dit ook niet zeggen. Als ik de duur van de verzending had geweten, had ik eerder besteld.
De bestelde materialen werden volledig en netjes binnen de voorgestelde levertijd (de volgende werkdag) afgeleverd.