Prima bedrijf, snel geleverd
Prima product voor een lage prijs en snel geleverd.
Goede en snelle levering top bedrijf
Het product, dat ik had besteld om uit te proberen, bevalt prima.
Makkelijk webside. Snelle levering ondanks de feestdagen.
Good service
Ik kende de webshop niet. Maar toen ik opzoek was naar een printer kwam ik hier terecht. Deze printer was ook gunstig geprijsd. Dus de keus was snel gemaakt.
Een probleem met hun bezorgservice DHL waar ze zich van bewust zijn. Is keurig opgelost.
Originele beoordeling
Mijn December postzegels dank zij de slechte bezorging van DHL nog altijd niet ontvangen. Heb gisteren maar bij de Albert Heijn een stel gekocht waar ik wel wat aan had.
Top service,
Snelle en goede levering. Product precies zoals verwacht
Een A3 map gekocht. Zag er in het echt uit nog mooier dan online.
ook al was het een hele kleine bestelling, werd net zo goed afgehandeld alsof het een grote bestelling was
De spelletjes zijn leuk, en voor een mooie prijs.
Overzichtelijke webwinkel en goed verpakt en snelle levering.
Ook deze keer weer snel en volledig geleverd.
Duidelijke communicatie en een snelle levering via DHL en natuurlijk door jullie.
Toevallig ontdekt toen ik op zoek was naar plakboeken. Ik ben zo'n ouderwetse die plakboeken van vakanties maak. Maar wáár kom je nog aan een goed plakboek behalve die peperdure van de fotograaf? Nou, bij Petdirect dus! En dat niet alleen: ze hebben er alles voor kantoor en heel veel voor hobby en knutselen. En alles redelijk geprijsd, goed van kwaliteit en snel geleverd. En, allerbelangrijkst: bij Petdirect zijn ze erg klantgericht! De klant moet tevreden zijn en Petdirect doet er alles aan om dat voor elkaar te krijgen. Dat merk je pas goed als er iets onverhoopt mis gaat: dan is de service gewoonweg SUPER!! Ik kan Petdirect voor iedereen aanbevelen!
Na het plaatsen van de bestelling krijg je niet direct een bevestiging. De volgende (werk)dag krijg je alsnog de bevestiging. Daarna wordt de bestelling vlot afgehandeld en bezorgd.
Prachtig doosje. Op de verpakking staat A6, formaat. Maar mijn c6 envelop past er net niet in. Jammer.
Petdirect heeft een erg goed product geleverd en heb het snel ontvangen, de prijs is veel lager dan bij anderen dus ik zal vaker producten bestellen bij Petdirect. Zijn doen er alles aan om de klant tevreden te stellen. Erg klantvriendelijk en uitstekende communicatie. SUPER!!!!!!
Originele beoordeling
Mijn bestelling werd door Petdirect aangeboden aan DHL. Ik ontving van DHL om 13.58 uur een mail dat mijn bestelling bij mij is bezorgd. Op deze tijd was er niemand van DHL bij mij aan de deur geweest, ook niet toen ik meteen buiten ging kijken. Niemand van DHL te zien en ook geen pakket aan de deur. Helaas dus nog steeds niets ontvangen na 4 dagen, Petdirect kan hier niets aan doen, de schuld ligt bij DHL die niet bezorgde.
Uitgebreide keuze en vooral op agendagebied zeer veel aanbiedingen. Snelle levering. Helemaal goed.
Snelle levering goede verpakking en mooie inhoud
Perfect!!!
Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!