Prima product, maar prijs plus bezorgkosten maakt het net iets duurder.
Snel / goed / scherpe prijs
Prima geregeld!
Voor 19:00 besteld en volgende morgen in huis! Goed verpakt en bestelling compleet. Prijzen zijn ook scherp dus wij zijn dik tevreden.
al een paar keer hier kantoor spullen bestelt,makkelijke overzichtelijke site, en de artikelen worden vlug bezorgd.
Eerste ervaring was heel goed en snel!
Prima webshop
De ordners die ik nodig had, hadden ze op voorraad. Prijs was prima en de volgende dag alles geleverd. Prima! Graag tot een volgende keer!
Lage prijzen Snelle levering Goede producten Dus ook deze bestelling is weer helemaal top afgehandeld
jammer dat er 1 minder in zat maar hopelijk word het binnenkort opgelost
Heel goed!
goewd tevreden
Meerdere bestellingen geplaatst en altijd snel en goed geleverd. Zeer tevreden
Laat op de dag besteld en de bestelling toch al de volgende dag in huis. Nette levering, top!
Mijn bestelling was keurig verzorgd en snel geleverd
goede producten
Gister een theedoos besteld en vandaag binnen! En dat voor de kerst! Netjes verpakt en keurig op tijd. Ik ben superblij!
Opbergmappen keurig en goed verpakt aangekomen en dit alles tegen een zeer betaalbare prijs!
Bedankt voor het telefoontje omtrent een kwestie vwb invullen bestelgegevens en bestelling was er al de volgende dag, super. Het product zat in een doos, die weer in een grotere doos geplaatst was, zonder opvulling, daardoor kon het product met hoog gewicht gemakkelijk schuiven en daardoor is de buitendoos, denk ik, kapotgescheurd. Een flap zat los, wel een gat van 10 bij 20 cm je kon de binnendoos heel goed zien. Gelukkig is het verder goed aangekomen, ondanks kapotte buitendoos. Super bedankt.
komt de afspraken na, telefonisch goed bereikbaar en informatie uitstekend.. overzichtelijke website en tevreden over de afhandeling...
Snel geleverd en keurig verpakt.
prachtige A5 agenda. Netjes verpakt en snelle levering.
Artikel is netjes verpakt en bezorgd. Verder erg handig met twee soorten plakbandhouders en pennenbak.