Het product werd snel geleverd, sneller dan ik dacht.
!
Zeer tevreden over de geleverde producten, mappen van Elba zijn mooi en stevig
Zeer goed van bestellen, tot het ontvangen in korte tijd.
Een prettige ervaring en een prima service. Alles heel soepel verlopen en een kleindochter die heel blij is met haar prachtige globe!
Alles goed!!!
Vrijdag bestelling geplaatst en zaterdag al bezorgd! Prima.
Ik heb onlangs voor het eerst bij Petdirect besteld. De bestelling werd in twee dagen geleverd. Zeer snel dus. Ik zocht een product dat vrij lastig te vinden is, en vond het bij dit bedrijf. Ik ben zeer tevreden met de afhandeling van deze bestelling en het geleverde product. Zeer verdiende tien dus.
Voor onder een stoel op mijn kantoor bestelde ik een stoelmat voor op tapijt. Normaal zijn dat harde transparant plastic matten met een puntjespatroon aan de onderzijde. Deze mat was echter enigszins zacht. Zachte matten worden toegepast op harde vloeren, zoals hout, parket, linoleum en zeil. Wij knippen zo'n harde mat in vorm voor de werkplek waar hij komt te liggen. Een harde mat op tapijt heeft de neiging langzaam te verschuiven door de stand en richting van de tapijtvezels. Bij ons schuift zo'n harde mat op, totdat hij tegen de bureaukastjes stuit en verschuift dan niet verder. De nu geleverde mat schuift ook langzaam op tot aan de bureaukastjes, maar blijft daarna doorschuiven en gaat bol staan omdat hij niet echt hard is. Een miskoop dus eigenlijk. Helaas niet terug te sturen, omdat de mat al in vorm geknipt is. Niet geschikt voor gebruik op tapijt.
Prima assortiment voor redelijke prijzen. Snel geleverd dus wat wil je nog meer.
Product zoals verwacht, prima prijs, snel geleverd
Zie boven
Prettig en snel. Maar.................. Op pakbon en factuur staan niet de naam van de vervoerder. Je moet veel moeite doen om te achterhalen bij wie je de Track en Trace code moet invoeren.
Prima als altijd
Helemaal geweldig ! Super service ! Ik werd gebeld, om mij op de hoogte te houden van van bestelling die ws weken kon duren, geld de dag erna retour.
Zeer vlotte levering
Mooie kwaliteit, goede prijs, snelle levering.
Papier trekrollen en automaten besteld
De bestelde producten zijn keurig verpakt en goed geleverd.
vlotte levering
Al meerdere keren hier zaken besteld, goede prijs en snelle en correcte service.
Voor mijn zoon had ik een rekenmachine nodig voor zijn toetsenweek. Deze was overal uitverkocht. Bij Petdirect voor een goede prijs beschikbaar en de volgende dag werd de rekenmachine al geleverd.
via website besteld en zeer vlot uitgeleverd, dit met een goed prijsstelling
Mijn stoelmat van 1,50 bij 1,20 is een beetje beschadigd aan de hoekpunt afgeleverd, er is een stuk afgebroken, ik heb gebeld, maar omdat door het formaat het een enorme klus is om terug te sturen en ik de stoelmat echt nodig heb, heb ik voorgesteld om een bepaalde korting te geven, dat was binnen een paar minuten geregeld....echt top en snel en correct opgelost, dank je wel voor de snelle service!!
Originele beoordeling
Mijn stoelhoes van 1,50 bij 1,20 is beschadigd aan de hoekpunt afgeleverd, er is een stuk afgebroken, ik heb gebeld, maar omdat het een enorme klus is om terug te sturen, heb ik aangeboden om mij dan in ieder geval wat korting te geven, na het opsturen van de fotos met de beschadigde stoelmat heb ik niks meer gehoord....niet echt klantvriendelijk dacht ik zo!!
Ze hebben me zeer goed geholpen na dat ik had uitgelegd welke monitor ik had . En bestelling was dan ook de andere dag al binnen. Heel vriendelijke mensen aan de telefoon echt klantvriendelijk en nemen de tijd voor je
Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!