Pluspunten

Onze site www.mijnkantoorinrichting.nl is geheel volgens verwachtingspatroon ontworpen! Leuk contact, goed bereikbaar en goede feedback van Michelle en alles binnen de gewenste tijdsplanning.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Staan altijd klaar!! Erg klantvriendelijk en snelle communicatie

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Een mooi resultaat, nog beter dan wij in gedachten hadden. Jullie denken goed mee en deinsen niet terug om te streven naar perfektie. Dank jullie wel en zeker tot zies!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De website is helemaal geworden wat ik ervan gehoopt had. Het is kleurig, vrolijk en heel blij, er zit flow in en ziet er professioneel uit. Ik ben er Zo Heppie mee. :-) Michelle en Roel laten alles goed op zich inwerken. Je kunt zelf een moodbord maken en aangeven hoe je het wilt door foto's of andere voorbeelden te uploaden in hun systeem. Aan de hand hiervan zijn zij aan de slag gegaan. We hebben mailcontact gehad en dit ging heel vlot. De mailtjes werden snel beantwoord en als ik iets nodig had dan werd dat snel geregeld. Heel fijn. Dan kun je ook weer verder! Ook de aanpassingen werden elke keer snel verwerkt. Dit was geen probleem. Ik wilde een totaalpakket zodat het helemaal af zou zijn. Eerst zijn ze begonnen met het logo. Na een paar keer heen en weer gemaild te hebben was daar het mooie logo van zoheppie. Daarna de visitekaartjes en het briefpapier die top zijn geworden en als laatste de geweldige site. Een echte aanrader! Op alle fronten. Michelle en Roel, Heel erg bedankt!

Ik kan er geen noemen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

* communicatie, snelle reactie, korte schakeling * Eigen ideeën en luisteren naar de wensen kortom; zeer tevreden!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik ben heel positief over hoe mijn site is geworden en het was een prettige samenwerking. Ook kreeg ik tips en keuze's. De site is geworden zoals ik in gedachten had! Bedankt!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

OMWW heeft heel veel kennis van de mogelijkheden in MijnWebWinkel. Ze denken goed mee en zoeken creatieve oplossingen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe pagina's voor www.indahbags.com.

Pluspunten

Het vragenformulier vond ik heel prettig werken. Je wordt gestuurd aan het denken gezet om concreet te worden hoe je je website ingericht wil hebben. Deze informatie vertalen naar een website die past bij mijn huisstijl vind ik Michelle goed in geslaagd. Als je wilt zien hoe het S pakket eruit ziet www.theejoy.nl

Ontwerpmijnwebwinkel.nl heeft zo ontzettend veel kennis in huis over het maken van een pakkende website. Daarvan zou ik nog wel meer willen horen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Erg fijn om contact mee te hebben en ook hulp nadat de site online gegaan is!

Verbeteren kan altijd, maar daar kan ik nu niet zo snel opkomen! Goed teken dus!

Pluspunten

Erg tevreden over de nieuwe frisse look van mijn webwinkel voor baby- en kinderkleding www.webwinkelmooi.nl. Michelle sloeg in één keer de spijker op zijn kop waardoor ik op basis van de eerste opzet kon aangeven wat ik mooi en minder mooi vond. Fijne samenwerking, snelle service! Ook tijdens telefonisch eerste contact prettig te woord gestaan.

Geen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Hele fijne communicatie. Direct een antwoord gekregen als we vragen hadden. Ook nu het ontwerp af is en we hebben nog vragen, nemen ze de tijd on die serieus ts beantwoorden. De wensen die we hebben doorgeven zijn zo goed vertaalt dat het eerste ontwerp meteen een schot in de roos was. Al met al zijn wij meer dan tevreden....

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Met mijn Grafische achtergrond was het niet moeilijk zoeken naar de juiste stijl en vormgeving voor mijn webshop. Het is een goede zaak als je als klant dan ook mee kan denken en brainstormen. Dit is mij als zeer prettig ervaren. Het technisch uitvoeren en het bekijken wat nu wel en niet kan binnen de templates van mijnwebwinkel.nl is waarbij ontwerpmijnwebwinkel.nl perfect mee geholpen hebben. Ik ben dik tevreden over mijn lasirel-shop.nl en krijg veel complimenten... een echt WOWWW effect ;-)

De deadline had voor mij wat stakker nageleefd mogen worden maar daarbij moet ik wel eerlijk zeggen dat mijn verwachtingen iets anders waren. Dit met betrekking op de domein aanvraag en wat andere technische hobbels binnen mijnwebwinkel.nl die ik uit moest zoeken. Wellicht een optie om de klant hierin iets beter te begeleiden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over ontwerpmijnwebwinkel.nl Ik heb een mooie site/homepage en ontvang nog regelmatig complimenten van klanten en anderen over dat ik zo'n leuke site heb, kijk maar eens op www.destoereslak.nl voor de leukste merkkinderkleding! Met deze website ontworpen door ontwerpmijnwebwinkel.nl krijg je gelijk zin om te bestellen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Anderhalf jaar geleden hebben Roel en Michelle onze website voor Cayboo ontworpen. Een professioneel resultaat, creatief en volledig aansluitend bij onze wensen van destijds. We zijn er nog iedere dag blij mee. Nu hebben we zelf een 2e site ontworpen om een product extra in de schijnwerpers te zetten. Maar bij problemen met de slideshow lost Michelle het gewoon voor ons op: andserhalf jaar na dato! Dat noem ik echte nazorg, geweldig bedankt daarvoor. Ook de strippenkaart om achteraf nog wat bij te schaven aan je website is een echte aanrader.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle communicatie, heb ik als zeer prettig ervaren. Prijs en kwaliteit is echt prima! Er is zeker kennis van mijnwebwinkel.nl zie als voorbeeld XL pakket: www.honderdprocentleuk.nl

Beter onderzoek doen naar de smaak/stijl van de klant. Dan kan er denk ik een beter passend eerste voorstel komen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wauw, was mijn reactie toen ik de webshop voor de eerste keer zag. Alles wat Michelle heeft voorgedragen vond ik gelijk goed. Het leek of ze op afstand aanvoelde wat ik wilde. Rust en een frisse site. Nu na bijna een jaar krijg ik nog steeds complimenten over de frisse en duidelijke webshop. Kleine aanpassingen worden gelijk doorgevoerd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Na het geven van input voor onze website heeft ontwerpmijnwebwinkel.nl dit goed opgevangen en het resultaat gemaakt zoals wij wensten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Tja, daar sta je dan, als totale leek! Je wilt graag een webwinkel starten, maar hebt geen idee hoe je dat aanpakt en bij wie je moet zijn om dat te kunnen realiseren. En dan stuit je zomaar, per ongeluk, op OMWW! Wat een gelukstreffer is dat gebleken. Na wat aftasten en slechts twee voorontwerpen van de website, was daar zomaar in 1 keer het eindresultaat. Wat hadden Roel en Michelle goed door wat ik in gedachten had. En ik was echt niet gemakkelijk, want ik veranderde nogal eens van gedachten en daar speelden ze zonder enig gemor op in. De klant bij hen is echt koning! De snelheid van werken, de gemakkelijke en ongecompliceerde communicatie, de onuitputtelijke creativiteit van hen als team, het zijn slechts een paar voorbeelden waarmee ik duidelijk wil maken dat ik heel blij ben het eindresultaat van mijn website. Ik ben er eigenlijk zelfs heel trots op, alsof het mijn eigen geesteskind is en niet dat van Roel en Michelle.

Ik heb er even over moeten nadenken, maar kom tot de conclusie dat ik niets kan bedenken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ontwerp mijn webwinkel heeft een huisstijl en een ontwerp voor mijn webshop gemaakt waar ik ontzettend vrolijk van ben geworden. Het logo was een schot in de roos, meteen bij het eerste voorstel. Toen was het alleen nog maar een kwestie van finetunen. Prettig in de communicatie, snel en denken met je mee! Verder heel flexibel en toegankelijk bij vragen die je hebt. Zeker een aanrader!

Goed wegzetten wat jullie verwachten van de klant om aan te leveren en wanneer om deadlines te kunnen respecteren. Dat was voor mij in het begin niet helemaal duidelijk, maar gaandeweg kwamen we daar samen heel goed uit. Eind goed al goed en ik ben blij met mijn site!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prettige en duidelijk communicatie. Ontwerp was echt een schot in de roos! Ik ben dan ook heel blij dat ik in zee ben gegaan met ontwerpmijnwebwinkel.nl!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering en communicatie

Meer inzicht over alt tags bij geleverde afbeeldingen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mijn webwinkel was toe aan een frisse nieuwe look. Ontwerp mijn webwinkel begreep meteen welke sfeer ik wilde en de eerste opzet was dan ook al meteen een schot in de roos. Zeer snelle communicatie, erg klantvriendelijk en zeer behulpzaam. Mijn webwinkel straalt weer op en top, ik ben er zeer tevreden over!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Geweldig ontwerpers. Ik ben helemaal in mijn nopjes ;) Ik zocht een creatieve eigenzinnige en artistieke website en shop. Het resultaat is bovenverwachting. Snelle service en persoonlijk! Super.. dit past precies bij mij. Dank jullie wel. Groetjes Yvon.

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prettige mensen om mee samen te werken, maar nog belangrijker is dat zowel Michelle als Roel zeer professioneel zijn, afspraken na komen, korte lijn, direct reactie en mooi eindresultaat. Roel is een ontwerper die echt naar het product kijkt en dit ontzettend goed weet te vertalen in de uitvoering en de sfeer van de winkel heel goed heeft weten te vangen in de website!

Ik heb alleen maar een positieve ervaring. Ga zo door!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Voor mijn website moest er op korte termijn een nieuw ontwerp komen. En dit is ook daadwerkelijk gerealiseerd door het snelle handelen van Michelle en vanwege haar flexibiliteit. Ze reageerde altijd snel op mails en ik ontving aangepaste voorstellen altijd op dezelfde dag dat ik mijn feedback had gegeven. Feedback werd ook altijd goed verwerkt in een nieuw voorstel. Het eindresultaat is erg mooi geworden en ik ben dan ook absoluut tevreden over zowel het resultaat als het proces!

Klokgebouw 175

5617 AB Eindhoven

085 303 53 98

Over Ontwerpmijnwebwinkel.nl

Ontwerpmijnwebwinkel.nl maakt voor een vaste prijs een uniek ontwerp voor je webshop in Mijnwebwinkel. Snel, professioneel en persoonlijk. Ook bieden we tal van andere diensten aan om je webshop tot een succes te maken. Ontwerpmijnwebwinkel is vaste partner van Mijnwebwinkel. Ontdek onze meerwaarde voor jouw webshop! We geven jouw webwinkel dé uitstraling die bij je doelgroep en je product past. Onderscheidend, eigenzinnig, chique, strak, gek, alles kan.