Snel en groot aanbod

Prima site, groot aanbod en snelle levering.

Snelle service zonder verzendkosten

Snelle levering, snelle retour, snelle terugbetaling in één woord SUPER

Ik had een tablethouder besteld voor op de motor. Het geheel werd te zwaar en te lomp. Tablethouder in de doos, pakbon er bij. Zaterdag ingeleverd bij Bruna. Maandag bericht gekregen van ontvangst. Dinsdag centjes op de bank. Super service. Als nog een ruggedized telefoon aangeschaft en een mooie stevige houder gekocht bij Emounting

vlotte transactie

duidelijke Website, snelle transactie

Toppie !

Snelle en goede levering !

Snel advies, snelle levering, kwaliteit

Ik was al een tijdje op zoek naar de juiste houder voor een iPhone op een Vespa. Na het juiste advies van de mensen bij Emounting en een super snelle levering ben ik zeer blij met de aankoop. Ik bestel deze week voor de andere Vespa’s nog enkele onderdelen bij zodat ik vlot kan wisselen.

Prima bedrijf met groot assortiment

Van bestelling tot aflevering simpel en goed

Goede producten, geleverd zoals het behoort te zijn!

Was al bekend bij mij wegens eerdere bestelling.

mijn 3e hoesje al. Perfect

Afgelopen 3 telefoons steeds een nieuw hoesje. Perfect. Prijs is wel stevig. Maar kosten voor een gevallen telefoon nog hoger. Telefoon erin. Opdraaien op de steun en touren maar.

Snelle levering en blij met het product

Snelle levering en ruime keuze

De producten die je besteld worden snel en netjes verpakt geleverd helemaal top.

Altijd van hun woord.

Je kan altijd terecht voor info

Goede levering, snelle service

Een onderdeel van mijn mount ging al stuk bij het monteren. Mailtje gestuurd en het werd direct opgelost

Zeer goede service

Had verkeerd item besteld,en terug gezonden,de terugbetaling werd uitgevoerd..na ontvangst item .

beste prijs en snelle levering

prima !

oneerlijk productaanbod

Producten worden aanbevolen welke in werkelijkheid niet voldoen aan de verwachtingen. bvb een tablethouder voor een tablet welke (spat)waterbestending is gaat zelf direct stuk na gebruik tijdens een regenbui. Bij melden van de probleem schuift bij de service na verkoop de verantwoordelijkheid af door te claimen dat het ook niet was vermeld dat het product (spat)waterbestendig zou zijn. Oneerlijke praktijken ?

Klantvriendelijk

Voor het eerst klant. Prima webshop. Uitgebreid assortiment. Snelle levering. Ik heb geen wensen meer.

Top firma

Eerlijkheid duurt het langst zeggen ze altijd en met deze firma is dat zeker niet anders Betrouwbaar,netjes verpakt, goed op de hoogte gehouden van mijn pakketje en op afgesproken tijd geleverd Beter kan niet Bedankt hé mannekes Grt Robby

Prima.

Duidelijke foto, snel geleverd, pakket was te volgen bij DHL.

Snelle service en levering, top!

Snelle service en levering, top!

Heel goed en tevreden

Ben heel tevreden met het product

Bn zeer tevreden over de emount

Prima Ram mount, snel verzonden

goede kwaliteit materiaal groot assortiment en snelle levering door voorraad

33 Landauer

Zeewolde 3897 AB