Gewoon top

Snel en netjes geleverd, mooi en stevig product

Zeer snelle service

Helemaal goed

Goede service en snelle levering

Alles gaat snel en vlot

Goed! Snelle levering maar ....

Goeie website, duidelijk en via Ideal kunnen betalen zoals normaal. Spiegels die ik besteld had kwamen heel aan en gewoon normaal verpakt. Bezorging was met handtekening wat ik normaal prima vind alleen je kan zelf geen tijd uitkiezen waardoor ik dus het pakketje niet aankon nemen. Post NL heeft het pakketje afgeleverd op een ophaaal punt. Eenmaal aangekomen op het ophaal punt blijkt dat ik daar pas van 2 tot 4 kan afhalen terwijl ik daar om 9 uur al stond... messchien ander afhaal punt kiezen ? Verder zal ik hier zeker wel weer bestellen

Top kwaliteit- zeer kundig advies.

Emounting is een bedrijf, dat zeer professioneel, kundig en hoge kwaliteit levert. uitermate tevreden, met mijn tablet 10.1/ navigatie houder voor onze camper. Echt super!

Goed!

Goede site, Zeer ruime keuze. En ze doen wat ze beloven wat betreft met de levertijd. Oftewel, een aanrader. Hij staat bij mij in de bookmarks.

Ruim assortiment, snelle verzending en prima service! Website kan wat overzichtelijker..

Meerdere goede ervaringen gehad met emounting. Ze hebben geen fysieke winkel maar geven duidelijk advies via telefoon of chat en zijn volledig gespecialiseerd in 1 ding, bevestigen van elektronica op alle denkbare manieren. Omruilen en retourneren is geen probleem. Een webshop zoals een webshop hoort te zijn! Van mij mag de website zelf wel wat overzichtelijker d.m.v. extra filters, want de keuze is reuze..

xxx

xxxxx

Goed geregeld

Ontvangen wat ik bestelde

Prima advies en vlotte levering.

Goed.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede en snelle service en levering

Prima prijskwaliteit, correcte en snelle afhandeling

Duidelijke website, goede informatie, snelle afhandeling en de verhouding prijs/kwaliteit en service is in balans.

Snelle correcte service begeleid met goede communicatie

snelle en goede afhandeling en levering

goede website en goede beschrijving van het artikel. Snelle levering incl. verzendkosten

Perfect!

Great quality, next day delivery

Blij verrast met een snelle oplossing.

Als terugkerende klant was ik toch weer blij verrast met de goede en snelle service en de snelle oplossing. Ook de overzichtelijke website en en snelle verzending dragen er toe bij dat ik zeer tevreden ben.

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, van de bestelde producten

Super geholpen

Het was even niet helemaal duidelijk via de website wel telefoonhoesje van SP paste. Vraag gesteld en binnen 1 dag een reactie gehad. Levering en product was snel daarna geregeld.

Goed contact.

Goed contact, snelle reactie op vragen, goed verzorgde levering en een mooi product. Een quickgrip xl gekocht voor gebruik op de motor in een woord top!

Veel aanbod, kwaliteit, snelle levering.

Super snelle levering!

Overzichtelijke website en snelle levering

Mount voor de ipad mini besteld, werd snel geleverd.

Snelle en vlotte sevice!

prima product en snelle levering.

Handige producten had al eens eerder wat van ze besteld,goede ervaring. Duidelijke website,met vele variaties aan mogelijkheden! Net zoals eerder snelle levering.

Landauer 33

3897 AB Zeewolde

Over Emounting.nl

Emounting.nl heeft een complete lijn bevestigingen voor electronica Bij EMOUNTING.nl vind je een uitgebreid assortiment bevestigingsoplossingen voor al je favoriete elektronica, waaronder tablets, smartphones, camera's, navigatiesystemen en nog veel meer. Bij EMOUNTING kun je rekenen op: - Eigen voorraad in magazijn - Dagelijkse verzending - Geen-gedoe-garantie - Gratis verzenden en retourneren in Nederland en België - Showroom en faciliteiten voor zakelijke klanten Emounting.nl een handelsnaam van Krijnen eSolutions B.V en is actief sinds mei 2012.