snelle en juiste levering van het gewenste product.

OK

Bijna perfect geleverd, had het 1 dag eerder verwacht

Zie boven

Snel en goed, dikke duim!

Uitstekend producten en snelle service.

uitstekend

zie biven

Top service!!!

Top service!! Snelle levering.

Prima, geen opmerkingen.

Bestelling snel en zonder problemen geleverd. Prima dus.

prettige ervaringen vakkundig uitleg en advies

Top product

Erg handige manier om een navigatie scherm te plaatsen onder een buiskap

Product minder over te spreken. Plakt niet. Maar met alternatieve mounting werkt het wel.

Soepele webshop en gemakkelijke bestelling.

Vanaf het zoeken in de webshop tot het ontvangen van de artikelen thuis vond ik super. Precies genoeg informatie per mail ontvangen over de bestelling & het verzenden. Ik vond jullie verwerkingstijd ook heel goed en snel. Top ! Ik heb niks aan te merken op jullie als Emounting. Wel merkte ik dat de producten van RAMMOUNT een amerikaans type schroefdraad gebruikt, deze kon ik dus niet gebruiken en heb ik zelf bij de ijzerhandel metrische schroeven moeten kopen.

Snelle levering voor een scherpe prijs.

Uitstekend.

Prima, snel service

Heel goed, snel service, geen verzendkosten.

Duurzaam materiaal, goeie service, snelle levering

Wij kochten de ram quick grip gsm houder en tablethouder hier voor onze wereldreis. Zeer duurzaam deftig materiaal, zijn geld zeker waard. Vlotte goeie service, we kregen bij vragen snel een mail terug met de nodige info. En snel geleverd naar België in goed besvhermende verpakking.

Snel en efficiënt.

Makkelijk besteld, snel en efficiënt bezorgd.

Zeer goede service verlening altijd

Snelle bezorging Goede Service verlening Top Produkten Goede overzichtelijke website

Prima site, goede artikelen, en snelle levering, wanneer mogelijk

Zie mijn omschrijving hier boven

Kwaliteit mounts en deskundig en vlotte klantenservice

Wat mij betreft de beste kwaliteit op het gebied van mounts! En snelle en goede advies middels chatfunctie, ideaal. En zoals verwacht bestelling keurig volgende dag bezorgd. Enige kleine nadeel is dat ze niet bij buren bezorgen als je niet thuis bent, aangezien handtekening voor ontvangst vereist is. Kortom: een tevreden klant

Snel, duidelijk en compleet

Duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering.

Ben zeer tevreden met het product.

Prime webshop

Makkelijk te bestellen, breed assortiment RAM mount en vlot geleverd. Top.

Super snelle bezorging, product in orde

Simpelweg goed! Zowel product als snelle bezorging.

gewoon goed, Groot assortiment en snel geleverden materiaal is ook van degelijke kwaliteit.

Helemaal top !!

Zeer snelle bezorging !

Very good service

Very good service

alles snel en compleet geleverd.

erg goed.

Landauer 33

3897 AB Zeewolde

Over Emounting.nl

Emounting.nl heeft een complete lijn bevestigingen voor electronica Bij EMOUNTING.nl vind je een uitgebreid assortiment bevestigingsoplossingen voor al je favoriete elektronica, waaronder tablets, smartphones, camera's, navigatiesystemen en nog veel meer. Bij EMOUNTING kun je rekenen op: - Eigen voorraad in magazijn - Dagelijkse verzending - Geen-gedoe-garantie - Gratis verzenden en retourneren in Nederland en België - Showroom en faciliteiten voor zakelijke klanten Emounting.nl een handelsnaam van Krijnen eSolutions B.V en is actief sinds mei 2012.