Mooi produkt, snelle bezorging.

Heel blij met mijn E-bike kabeltje voor de mobiele telefoon! Handig en sterk!

vlot en netjes verpakt

vlot en netjes verpakt

Alles netjes geleverd

Super Super

Snelle, correcte levering !

Ze hebben bijna alles

Spullen op je motor, prima maar hoe? Het scala van oplossingen is enorm en zelf voor buitenbeentjes heeft Emounting een passende oplossing. Misschien niet de (aller) goedkoopste, maar wel snel en goed.

Zeer snelle en adequate afhandeling bij tekortkoming.

Na zeer snelle leveringen helaas een tekortkoming geconstateerd. Op de daarop volgende correspondentie is acuut gereageerd. De levering van ander en extra materiaal was ook direct. Mooi om te ervaren dat zo'n correcte service nog bestaat.

super

goed product mooi optijd

Snelle correcte levering

Duidelijke website. Snelle correcte levering.

Snel en goed.

Top.

Prima en snelle levering zonder kosten. Een aanrader

Zeer goede service

Prima service !

Duidelijke info en vlotte levering.

Zeer ruime keuze en snelle levering.

Ik raad emounting aan iedereen aan.

Top kwaliteit !!!

Snel geleverd ,vakkundig personeel , zeer goede kwaliteit. Echt een aanrader.

Precies wat ik zocht en snelle levering

Goede telefonische informatie en supersnelle levering

TOP!

Artikel conform verwachting en snel geleverd!

Snelle levering, goedverpakt top!

Via bol.com op deze website gekomen waar het door mij beoogde product wél leverbaar was en bovendien goedkoper.

goed zo als altijd

Helemaal prima!

Via Google op de site gekomen omdat ik een vaste aansluiting wilde make op een brodit proclip. Juiste maat besteld, kwam keurig op tijd binnen nadat ik een verificatiemailtje kreeg dat het geen 1” kogel was. Super! Vooraf controleren ipv achteraf corrigeren scheelt kosten aan de kant van Emounting (zeer goede service met gratis retour) en irritatie aan de kant van de klant die langer moet wachten. Kogeltje was iets te groot (ligt aan mijn toepassing die niet standaard is), maar na wat kleine aanpassingen past alles perfect en de montagegaten komen 1 op 1 overeen met de proclip als ik de kogel diagonaal monteer. Misschien een gelukje, maar het kan prima zo zijn dat bewust zo was. Ik ga hier zeker nog eens bestellen als ik iets van montagemateriaal nodig heb!

Vlug geleverd en top product

tevreden

Correcte prijs en gratis snelle levering , ik kom hier zeker terug .

Denken mee, geven advies en leveren goede spullen

Vlotte levering

Vlotte levering van kwalitatief zeer goede gps-houder Top

Snel en goede service

Reageert erg snel op mail. Goede advies en service.

Landauer 33

3897 AB Zeewolde

Over Emounting.nl

Emounting.nl heeft een complete lijn bevestigingen voor electronica Bij EMOUNTING.nl vind je een uitgebreid assortiment bevestigingsoplossingen voor al je favoriete elektronica, waaronder tablets, smartphones, camera's, navigatiesystemen en nog veel meer. Bij EMOUNTING kun je rekenen op: - Eigen voorraad in magazijn - Dagelijkse verzending - Geen-gedoe-garantie - Gratis verzenden en retourneren in Nederland en België - Showroom en faciliteiten voor zakelijke klanten Emounting.nl een handelsnaam van Krijnen eSolutions B.V en is actief sinds mei 2012.