Aanrader

Zeer tevreden. Ik werd direct en professioneel geholpen toen ik vragen stelde via hun website en de bestelde producten werden de volgende dag geleverd van NL naar BE. Het product werkt zoals het hoort - ik bestelde een stuurkolomhouder voor mijn e-bike, met een mannelijke 1/4" bout om een camera te monteren.

Prima houder

Blijft goed op zijn plaats staan door de dubbelzijdige tape. Telefoon blijft er goed op zitten. Handig voor op het bureau of nachtkastje.

Allemaal in orde

Het product is goed en snel geleverd voor een normale prijs.

Top advies en snelle service

Dank voor het advies, meedenken en snelle levering!

Had al een telefoon cover in huis voor me nieuwe telefoon, Omdat er een nieuwe type kwam kon ik moeiteloos deze omruilen voor de nieuwe. Ik zeg super tevree.

uitgebreid assortiment

Duidelijke, overzichtelijke website met veel keuzemogelijkheden.

Uitstekende service

Twee maal besteld bij deze site. Heel ruim aanbod, correcte prijzen en snelle levering.

Goed en mee denkend

Mijn telefoonhoes is na kapot gegeaan binnen een jaar het hoesje is terug gestuurd en na ontvangst bij emount was het binnen een dag geregeld en had ik een nieuw hoesje

Snelle en vlotte service

Zeer aangenaam

Great product, quick and painless shipping.

Bought a RAM mount. Product can easily handle a day on the track!

Snelle goede service

Artikel was verkeerd geleverd, reactie binnen 3 minuten, nieuw artikel onderweg in 10 min … super vriendelijk en klantgericht… toppers!!!

Spijtig dat wat ik bestelde niet pastte

Prima service voor het retourneren, heel duidelijke Uitleg en snel creditnota ontvangen

duidelijke/snelle website, vlotte levering!

duidelijke/snelle website, vlotte levering!

Snelle en adequate service. Niets op aan te merken.

Het product was goedkoop en de service was prima.

Geweldige service!

Wij hadden een probleem bij een levering. Na een mailtje kregen we de volgende dag al antwoord en hebben wij een nieuw product ontvangen. Heel coulant en vriendelijk!

Super service en goede kwaliteit artikelen

snel en goed verpakt geleverd

duidelijke web site met goede foto's dus besteld bij Emounting en keurig direct mail wat er besteld is en info over het bezorg traject snelle levering en goed verpakt alles naar wens

Goed advies en bestelling snel geleverd

Heel makkelijk producten te vinden en bestellen. En netjes op tijd gestuurd.

gewoon goed

gewoon goed

Good selection of the products. Very specialized shop

Good selection of the products. Very specialized shop. Good and fast service on returns as well.

EXCELLENT MATERIEL LIVRE RAPIDEMENT

TRES BONNE

Snelle correcte levering

Eerste bestelling, uistekend afgehandeld.

Gewoon goed

Ik deed mijn bestelling, ging zeer vlot. Ook de afhandeling en levering zonder problemen.

Landauer 33

3897 AB Zeewolde

Over Emounting.nl

Emounting.nl heeft een complete lijn bevestigingen voor electronica Bij EMOUNTING.nl vind je een uitgebreid assortiment bevestigingsoplossingen voor al je favoriete elektronica, waaronder tablets, smartphones, camera's, navigatiesystemen en nog veel meer. Bij EMOUNTING kun je rekenen op: - Eigen voorraad in magazijn - Dagelijkse verzending - Geen-gedoe-garantie - Gratis verzenden en retourneren in Nederland en België - Showroom en faciliteiten voor zakelijke klanten Emounting.nl een handelsnaam van Krijnen eSolutions B.V en is actief sinds mei 2012.