Mooi web shop Perfect product

Zeer correcte verpakking en levering. Stuf binnenkort een foto over de toepassong

Doet wat het belooft

Goede kwaliteit en perfect op maat gemaakt

Snelle, stipte levering. Kwalitatief materiaal en een super handige website om je klus tot een goed einde te brengen.

Bestelling klopte en was op tijd klaar

Duidelijk met bestellen

Prima bedrijf en produkten.

Snel geleverd en de buizen zijn mooi afgewerkt met poedercoat in plaats van spuitwerk.

Snel geleverd goed verpakt

Goed advies, snelle levering

Goed advies, snelle levering

Prima product

Ik wilde een gordijn ophangen tussen 2 muren Bij jullie vond ik de ideale hulpstukken. De levering was snel en goed verzorgd .

Goed geholpen leuke gasten

Koppeling bestemd en kon ik direct ophalen. Super geregeld en tegen een concurrerende prijs! Helaas was de aluminium buis 40mm die ik had besteld niet op vooraad. Maar men was wel zo vriendelijk om mijn eigen aluminum kosteloos te zagen! Goed geregeld dus!

Perfecte service

Na mijn bestelling super snel en correct afgehandeld. Echt een aanrader.

Top bestellingen snel klaar

Altijd keurig met alle onderdelen top geregeld!

Steigerbuis Online heeft ons industrieel ingerichte huis compleet gemaakt met flexibel en eenvoudig

Industrieel, robuust en grenzeloos flexibel – dat is precies waarom wij als een blok zijn gevallen voor steigerbuis! Ons huis ademt industrieel design, en dankzij “Steigerbuis Online hebben we dat tot in de puntjes kunnen doorvoeren. Van een tuintafel tot een open kast, van een schoenenrek tot een volledige inloopkast – als het van steigerbuis kan, dan hebben wij het waarschijnlijk al gebouwd. En het mooiste? Mocht je na een tijdje toch iets anders willen, dan schroef je het gewoon los en maak je er iets nieuws van. Het is net “ Lego voor volwassenen, maar dan stoerder en zonder pijnlijke blokjes onder je voeten. De website van Steigerbuis Online is een droom voor iedere doe-het-zelver met industriële ambities. Makkelijk bestellen, boordevol ideeën en tips, en voor je het weet ligt alles klaar om opgehaald te worden. Geen eindeloze wachttijden, gewoon meteen aan de slag! Of je nou een doorgewinterde klusser bent of twee linkerhanden hebt – met steigerbuis kan iedereen een meesterwerk maken.

Fantastische service

Ik heb je steigerpijpen zelf opgehaald, dit was prima geregeld. De prijs vergeleken met de standaard doe het zelf winkels is een stuk scherper.

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen met het realiseren van een speciale configuratie voor een lang kledingrek (200 cm).

Makkelijk en op tijd

Prima ervaring makkelijk te bestellen en snelle levering

Mooie kwaliteit

Snelle levering, alles ziet er netjes en degelijk uit!

één woord is ook genoeg: GEWELDIG

kleine bestelling gedaan, bij steigerbuis-online.nl in mijn woonplaats en binnen het uur, lag alles klaar om op te halen :-)

Het was goed op tijd en compleet geleverd

Altijd correct materiaal en snel geleverd

Al drie maal met hen gewerkt. Mooie assortiment van degelijk materiaal. Snel geleverd aan ietwat hoge transportprijs.

Bestel bij Stijgerbuis Onine,ze helpen je fijn!

Netjes geholpen en advies gekregen.Super

Snel geleverd en perfect op maat

Vakmanschap en eerlijkheid.

Opnieuw weer wat besteld bij steigerbuisonline uit Monster. Eerste keer was ik al zeer tevreden over de kwaliteit en de service. Hele mooie kapstok gemaakt in de gang, die nu al jaren stevig hangt. Nu opnieuw besteld voor een eigengemaakte kapstok bij mijn zoon op zolder. Kwaliteit en service zijn staan nog steeds hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Super blij mee.

zeer goede service

Zeer goed, steeds geleverd zoals afgesproken en zeer flexibel.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.