Kleine bestelling geplaatst maar met grote zorg verwerkt en geleverd. Buizen waren keurig op de mm. op maat en vrij van verspaning. Koppelingen waren degelijk verpakt. De transporteur belde netjes op (we waren namelijk niet thuis) dat hij voor de deur stond. Ons verzoek om de bestelling in de achtertuin te leggen was geen enkel probleem, alles was keurig en verzorgt onder onze overkapping geplaatst. Na thuiskomst bleek er een onderdeel te ontbreken. Hierover opgebeld en zonder ook maar enige discussie werd deze de volgende dag netjes nageleverd. TOP SERVICE!!!Bedankt.

Lekker snel geleverd en top materiaal!

Heel blij met strakke uitstraling van de trapleuning! En prijs is top!

Precies als afgesproken

Mooi materiaal; goede prijs/ kwaliteit en snelle Leverinh

Prima, snel en accuraat geleverd

Prima, snel en accuraat geleverd

Zeer behulpzaam!

Zowel bij de aankoop als bij de naverkoop zijn zij zeer behulpzaam. Een eventueel foutje wordt meteen recht gezet zodat alles naar wens is. Zeer fijne ervaring als klant!

Top spul en snelle levering

Hier een kledingrek op maat gekocht. Snelle service en het kledingrek en past perfect. Ook viel de prijs mij reuze mee!

Great product

Heb een kledingrek gekocht. Best wel stevig, en het ziet er goed uit. Makkelijk te monteren. Zeer tevreden dus. Ook ben zeer blij dat ik voor een diameter van 33,7cm ging.

Kledingrek uitgezocht. De buizen werden netjes verpakt bezorgd. In een doosje de wieltjes en de bouten. Een super stevig rek waar je hel wat op kwijt kan. Super blij mee een aanrader

Geweldige online design tool!

Makkelijk online kunnen ontwerpen en in 1x alles bestellen!

Snel geleverd, mooie website. Makkelijk zelf samen te stellen en hulp als het nodig is.

Volgens afspraak gelopen en afgehandeld

Is netjes volgens afspraak geregeld en de kwaliteit volgens opgaaf , wat ons betreft top geregeld

snelle correcte aflevering van alle producten

Snelle levering.

Snelle levering.

Super blij

Mijn eigen inloop kast gecreëerd met de steigerbuizen. Helemaal happy

Snel en goede kwaliteit

Mijn bestelling was erg snel geleverd. De materialen zijn van goede kwaliteit. Ben erg tevreden.

Uitstekende kwaliteit en service van de bestelde goederen

De bestelling voldeed volledig aan de beschrijving. Uitstekende kwaliteit en verzorgde verpakking.

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Super vlugge levering en goeie kwaliteit altijd super tevreden.

Prijs kwaliteit top

Duidelijke website, modulair systeem en kwalitatief materiaal dat snel geleverd werd

Perfecte service.

De buizen werden op maat (3,60 meter) aan huis geleverd zoals gevraagd. Klantvriendelijke service.

goed.

Snel geleverd netjes verpakt en netjes afgeleverd. Prima.

Echt heel duidelijke site, snelle levering bezorgd door een zeer vriendelijke meneer,(ook weer eens anders) en uiteraard zeer goede kwaliteit.

Zeer goed en handig systeem

Goede kwaliteit en goede klantenservice.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.