snelle levering, snelle oplossing

Snel geleverd, 1 onderdeel was niet helemaal correct via WA snel contact en direct opgelost. Fantastisch.

Professioneel

Snelle levering en goeie communicatie.

prima producten en prima levering

tevreden klant

Al verschillende malen bij jullie besteld en altijd alles goed verlopen.

uitstekend geregeld

de website is duidelijk en gemakkelijk om een keuze te maken, telefonisch overleg met een vraag van mij is duidelijk beantwoord. de bestelling kwam snel en compleet thuis op de aangekondigde tijd. complimenten voor deze zaak !

Primaaaaaaaa!!!

Zeer mooie website en duidelijke foto's. Ze hielden ons keurig op de hoogte wat de levertijd en tijdstip was. Prima bedrijf en aanrader voor iedereen

Na ontvangst was er een beschadigd onderdeel. Via wattsap contact gehad en een goede oplossing afgesproken die snel werd gerealiseerd

Kan beter...

Ik kocht voor 700+ euro aan spullen, ze werden goed en snel geleverd. Verzendkosten 23,50 oké. Blijkt dat ik 4 koppelstukken te weinig had besteld. Voor de nalevering van 22,52 werden weer 9,50 verzendkosten gerekend. Dit is niet alleen duur maar wat meer coulantie was hier op z'n plaats. Steigerbuis Online zou een optie moeten aanbieden op reeds uitgeleverde orders, als daarvoor kleine bijbestellingen nodig zijn die dan naleveren zonder verzendkosten als service. Nog een tip; Denk aan reclame balpennen, maar in dit geval een gratis inbus sleutel met uw naam erop bij elke zending, kost niks en is een leuke geste. Als je met twee mensen aan de installatie werkt dan is een extra inbus welkom.

Online besteld

Goede prijs kwaliteit verhouding

Top spul

Gewoon Top

In een woord Fantastisch Ze leveren precies datgene wat je ziet op de foto …….perfect Ben zelf 70 jaar maar voelde mij weer 14 Knutselen met een mecano doos …… Anyhow, 2 kledingrekken, kapstok verder Ik ben tevreden …….. Met vriendelijke groet Rob

Je krijgt wat je hebt besteld tegen de aangegeven prijs. Eigenlijk best wel normaal.

Snelle levering en perfecte maatvoering

Zelf het onderstel van een werkbank op maat ontworpen met de online tool en besteld. De levering was snel en de maatvoering perfect. Absolute aanrader voor soortgelijke projecten.

redelijk

Verkeerde levering, maar binnen 2 dagen goed geregeld

Slechte prijs/kwaliteit

Speciaal hier zwarte steigerbuizen en toebehoren besteld omdat het buiten te gebruiken is. Helaas roesten 2 van de 3 buizen al. Contact opgenomen, daar wordt doodleuk verteld het kan gaan roesten. Door het opmaat zagen verliezen de uiteinde hun coating. Je kan dit thuis dus zelf gaan bijwerken, terwijl op de site juist wordt afgeraden om zelf de buizen zwart te maken. Ik had meer verwacht qua kwaliteit/prijs verhouding!!

Keurig en snel geleverd, medewerkers zeer behulpzaam en vriendelijk. Goede communicatie.

Goed contact.

Na de betaling zelf contact opgenomen met steigerbuis. Het afsturen heeft iets langer geduurd. Het kwam ook dat wij schoolvakantie hadden. Ook het omruilen ging soepel. Top.

Snelle levering, perfect op maat gezaagd.

Snelle levering, perfect op maat gezaagd.

Zoals gewoonlijk top. Snel geleverd en goeie kwaliteit.

Snel geleverd en een een goede prijs

Bestelling ging eenvoudig. De prijs is scherp en er zijn veel accessoires die de contructie compleet maken. Heel fijn !!

Mooi product en gelijk op de juiste maat geleverd

Heel blij met onze prachtige kapstok

Kapstok perfect naar eigen wens samen kunnen stellen en zeer tevreden met het resultaat. Het in elkaar zetten is niet moeilijk, maar wel van belang om goed te kijken welke buis je eerst vast zet, omdat je anders scheef uitkomt. Contact met klantenservice gehad, vraag werd snel en goed beantwoord.

snelle en nette levering van de bestelde goederen

het was makkelijk om te bestellen en alles was snel geleverd

Eenvoudig op maat te bestellen bureauonderstel. Ziet er kwalitatief goed uit en zeer snel geleverd.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.