Vlot geleverd , zelfs een "lastminute" toevoeging was geen probleem.

Stevig frame, alles op maat, voor goede prijs

Frame voor een tuinbankje, makkelijk op maat te bestellen. 2 dagen wachten en dan al in huis. Zeer tevreden.

Ruime keuze en een geweldige service!

Ruime keuze. Ook zelf je producten kunnen samenstellen Makkelijk bereikbaar via mail en app Een geweldige klantenservice die met je meedenkt In 1 woord SUPER

Snel geleverd , makkelijk te monteren! Fijn dat je kan bellen en appen voor vragen

Flexibel

Flexibel in aanpassingen

Materialen zijn zoals beschreven

Site is duidelijk, overzichtelijk en makkelijk handelbaar tot Facturatie

Perfecte materialen en snelle levering

Voor de eerste x hier wat besteld vooral even gebeld,goed advies gekregen,daarna via webshop besteld goed materiaal en snelle levering

Goed assortiment, vlotte levering en netjes bezorgd

Snelle en goede levering

Makkelijk bestellen, met gratis zaagservice. Product aan te bevelen

Net bedrijf snelle service

Spullen lagen netjes volgens afspraak klaar

uitstekend

Via bericht contact genomen met alle afmetingen om kledingrek te plaatsen. Onmiddellijk antwoord gehad - offerte opgemaakt en meteen besteld. Zeer snelle levering, gemakkelijk in elkaar te steken en de afmetingen waren perfect.

Prima bedrijf

Alles netjes op tijd geleverd voor een mooie prijs

Mooi product snel geleverd

De bestelling werd vlot geleverd. Het product is mooi en goed

Als je kwaliteit en goede service zoekt, dan ben je hier zeker aan het juiste adres.

Prima service en producten

Altijd prima, fijn op maat gezaagd en snel geleverd.

De bestelling ontvangen, er miste echter iets Even gebeld en het ontbrekende de volgende dag ontvangen. Zeer prettig en snel hersteld.

Matig

Ik ben over de producten goed te spreken! Alleen vind ik het wel teleurstellend dat ik met 2 bestellingen binnen 24 uur dubbele verzendkosten moest betalen a 38,60 totaal. Zeker omdat er 2 a 3 werkdagen levertijd op de producten zit en het wel in 1x geleverd werd! er kon niks aan veranderd worden volgens de klantenservice die we ook binnen die 24 gebeld hadden! Jammer

Perfect alles

Precies zoals belooft

Altijd goed

Ik heb verschillende keren hier koppelingen en andere materialen gekocht. Ondertussen staat bijna mijn hele appartement vol met meubels gemaakt van steigerhout en buis

Twee bestellingen gedaan. Snel geleverd , netjes verpakt. Bij tweede bestelling ontbrak een onderdeel deze is na een mail direct nagezonden

snelle en goede levering

fijn aanbod en goede begeleiding in vragen , top.

Order keurig ontvangen

Enige minpuntje de snelheid van de order maar zat met personeels tekorten, voor de rest alles prima.

Was top en snel geregeld !

Was top en snel geregeld !

Gewoon goed!

Snelle levering, goed verpakt en bezorging ook adequaat! Tja....wat moet je er meer van zeggen. Aanrader.

Top leverancier

Ik koop al een paar jaar materiaal bij deze leverancier. Altijd goede communicatie, snelle levering, goede prijzen en prima kwaliteit.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.