vandaag besteld , morgen in huis. omdat het bestelde artikel niet voorradig was, hebben we een luxere uitvoering gekregen.
Deze mensen staan altijd voor je klaar met goed en eerlijk advies. Laatst heb ik met spoed een headset moeten bestellen. Deze werd direct de volgende dag geleverd. Heel erg fijn!
Snel, goed en duidelijk! Hij neemt alle tijd en legt de dingen heel goed uit. Superblij met mijn aankoop.
Alleen even een mailtje met het type nr en een paar dagen later kun je het gewoon op halen . No nonsens gewoon doen .
Pluspunten
Neemt volledig de tijd voor klant. Goede prijs! Zeer snelle levering! Vriendelijk personeel! Verhuurpool met de nieuwste portofoons waar wij regelmatig bijhuren voor onze grotere producties.
Pluspunten
Goed contact. Snelle reactie.
Pluspunten
Prima service wat afgesproken is komt men na. Vriendelijk behandeld zowel via mail als telefonisch.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering, duidelijk en erg professioneel!
VerbeterpuntenWhatsapp;) haha
Pluspunten
Super service. Goede uitleg.
Pluspunten
Zeer goede service. Er wordt teruggebeld als er geen gehoor wordt gegeven. Een dikke pluim
VerbeterpuntenDe site controleren op kleine foutjes in de opmaak
Pluspunten
Snel, vakkennis, behulpzaam. En niet duur!
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke informatie.
VerbeterpuntenMisschien een iets uitgebreidere beschrijving zo nu en dan.
Pluspunten
Super snelle levering...
Pluspunten
Ondanks verkeerd op gegeven e mail adres is alles snel en correct geleverd
VerbeterpuntenKan ik niet over oordelen ga ze wel noemen
Pluspunten
Veel kennis van zaken
VerbeterpuntenZorg er voor meteen het juiste product te levereb
Pluspunten
levertijd mogelijkheden om bijpassende opties tr selecteren.
Verbeterpunten- bijpassende opties selectie pas bij checkout, liefst wat eerder gezien/gevonden. - Wellicht minder functioneel, maar website met iets moderne GUI/look trekt (houd) denk ik meer klanten ivm stukje vertrouwen/look en feel..
geen
Pluspunten
Snel netjes goed verpakt
Pluspunten
vlotte en adequate levering.
Pluspunten
Ondanks dat ik zelf het verkeerde onderdeel had besteld, stuurden ze ook nog de verkeerde alsnog op maar is meteen rechtgezet en heb inmiddels het goede onderdeel ontvangen.
Pluspunten
Er is moeite gedaan om snel te kunnen leveren met goede en snelle communicatie. Top!
VerbeterpuntenGa zo door!