Pluspunten
snel en duidelijk antwoord op vragen ivm technische details. snelle levering. overzichtige site
VerbeterpuntenTe moeten betalen om te mogen betalen (kosten paypal etc.)
Pluspunten
Prima vragen beantwoord en snelle levering
Pluspunten
Kennis van zaken, snel en zorgvuldig!
Pluspunten
Nette prijs, levering prima volgens afspraak.
Pluspunten
Snelle correcte afhandeling van de bestelling
VerbeterpuntenGeen Nederlandstalige handleiding bij het geleverde product
Pluspunten
Wouter heeft ons enorm geholpen met het zoeken van de juiste frequentie voor de portofoon. Hij belde altijd snel terug. Is zelfs bij ons op kantoor geweest om de portofoon operationeel te krijgen. Uitermate vriendelijk en geduldig persoon.
VerbeterpuntenTIP: Keep up de good work!!!
Pluspunten
Prima service. Zelfs een telefoontje gehad en uitleg gekregen over 2 apparaten die niet compatibel waren.
Pluspunten
De bestelling werd door de expediteur niet afgeleverd ( kon adres zogenaamd niet vinden en kon dus de bestelling niet afleveren ). De portofoon discounter nam toen dadelijk telefonisch contact met mij op en de bestelling werd vervolgens goed afgeleverd met excuses van de expediteur.
VerbeterpuntenIk weet niet hoe het met de service zit als er een defect optreedt aan het product.
Pluspunten
Nickel Chrome, très très très satisfait!
Pluspunten
vakmanschap
Verbeterpuntenniks in laten vullen op een review alleen aan laten klikken
Pluspunten
Snel, kennis van zaken! Doet altijd zijn uiterste best om problemen op te lossen!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Denken goed mee, flexibel, verstand van zaken.
Pluspunten
Snelheid van leveren en het prima telefonisch advies, helemaal top
VerbeterpuntenIk was wel wat geschrokken van de prijs en de verzendkosten
Pluspunten
Dat er even gebeld werd dat de bestelling wat langer duren zou !!