Pluspunten
Snelle levering en prima communicatie
Pluspunten
Duidelijke info, snelle levering en voor de beste prijs die ik kon vinden. Helemaal niets op aan te merken
VerbeterpuntenZie webshops (volgende veld).
Pluspunten
zie punten waardering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
prima op de hoogte gehouden ivm nalevering
Pluspunten
Gelijk nadat ik besteld had kregen we al per mail een bevestiging, terwijl het zondagavond was! Super
VerbeterpuntenBij het eerste gebruik moeten de batterijen 8 uur opladen. Mogelijk heb ik niet goed gelezen. Misschien een tip om dit nadrukkelijk te vermelden!
Pluspunten
behulpzaam
De mail waarin ik info vroeg werd niet helemaal gelezen.
Pluspunten
Goede en snelle service wanneer een product niet goed werkt.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk had enige twijfel bij de betaling omdat er geld overgemaakt moest worden naar een rekeningnummer met een privé tenaamstelling en er als contactadres een hotmail/live adres verscheen.
Pluspunten
Snelle levering en redelijke prijzen. Ruim assortiment
VerbeterpuntenIk heb een programmeer kabel voor kenwood afgenomen maar kreeg er een van wouxung een veel goedkopere kabel als ik andere webshops bekijk. Raar dat je merk a besteld en merk b geleverd krijgt.
Bij het product staat: USB-kabel voor Kenwood portofoons en andere portofoons met een K-type aansluiting. Er staat niet: Kenwood USB-kabel of USB-kabel van Kenwood. Ook staat het logo van Kenwood niet op de foto, wat wij altijd wel doen bij originele Kenwood producten.
Pluspunten
Zeer snelle persoonlijke behandeling
VerbeterpuntenNiet voor uw bedrijf want dit ging vlekkeloos, maar ik was op zoek naar een babyfoon met groot berijk. Dit laatste is zeker gelukt echter met een portifoon verlies je een aantal functies die een babyfoon wel heeft (zoals kanaal openen om te horen dat het stil is, temperatuur in de kamer.) Als u zo'n apparaat op de markt vindt en aanbiedt denk ik dat dat een gat in de markt zal zijn.
Pluspunten
Behulpzaam en vriendelijk behandeld. Product werkt zoals beloofd
Pluspunten
Zeer snelle levering, goede prijs kwaliteitsverhouding.
VerbeterpuntenBij Albrecht scanner: bied naast het softwarepakket ook de serial/usb converter als optionele aankoop aan.
Pluspunten
Goeie snelle levering en een scherpe prijs!
VerbeterpuntenIk vond de website verouderd ogen waardoor ik er niet gelijk volledig vertrouwen in had. Tot ik de keurmerken zag. Een moderner design zou me wat meer overtuigen van deze shop.
Pluspunten
Goede telef. voorlichtining. Denkt mee met klant.
VerbeterpuntenNiet slechter worden:)
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Goed advies
VerbeterpuntenProduct valt tegen als gebruik babyfone