Alles wie beschrieben und pünktlich geliefert
Livraison les temps, colis en bon état bien que très gros par rapport au matériel livré.
No nonsense bedrijf dat goede informatie geeft over het alarm systeem en wat wel en niet nodig is. Geen duur onderhoudsabonnement. Zonder dat gewoon 5 jaar garantie! Installatie kon op termijn plaatsvinden en is keurig uitgevoerd.
Got a complete system installed by Frank. Ever since he is quickly responding to any after-sales requests, which are very few because Jablotron can be maintained by the user to a very large extent.
Inmiddels ben ik al heel wat jaren klant. De website geeft goed advies over de producten en de accessoires. Je krijgt snel een offerte. Daaropvolgend worden de artikelen snel geleverd.
I ordered three times the last four years. For me pre and post sales is very good. Questions are answered competently within a day.
Unkomplizierte Abwicklung
Na een eerdere goede ervaring met Credex hebben zij bij ons op kantoor het alarmsysteem aangelegd waar we zeer tevreden over zijn. Er wordt goed en praktisch meegedacht en er wordt snel geleverd.
Process from start to finish was hassle free especially with the goods being sent to the UK.
Société sérieuse, à l écoute du client Bon produit
Snel en accuraat
De support van Credex door de jaren heen is altijd spot-on en snel. Ik voel me goed ondersteund nadat ze bij ons een compleet systeem hebben geïnstalleerd in 2015.
sofortige Lieferung und große Lagerhaltung.
Für mich der Top-Anbieter für Jablotron Produkte. Lieferung sehr zuverlässig und schnell. Freundlicher und kompetenter Kontakt. Problemlose Lieferung in die Schweiz.
Alles correct en op tijd geleverd
Commande accessoires pour système alarme article conforme et livraison effectuée rapidement
Snelle levering, goede dienst na verkoop.
First-class service, a helpful personal contact, even across national borders, absolutely recommendable
Het geleverde zat goed en stevig in de verpakking en werkte na installatie prima.
Bij Credex houd het niet op na de verkoop, je kunt altijd bellen voor service en ondersteuning ook na de garantie periode Frank is altijd goed bereikbaar en bereid je te helpen
Es wurde bei einem Problem sofort geholfen. Zudem noch eine gute Erreichbarkeit. Top!
Es ist eine wahre Freude wie hier der Kunde bedient wird. Sowohl vor als auch nach dem Kauf. Früher war besser giolt hier nicht. Eine glatte 10 von 10.
Tb
Mijn ervaringen met Credex zijn louter positief. Of het nu gaat om advies wat gegeven wordt of het bestellen van onderdelen. Alles gaat snel en betrouwbaar. Wat mij betreft, 5 sterren zijn verdiend.
Ich benötigte sehr schnell mehrere UniView IP Kameras. Die Fa. Credex hat sofort geliefert.
A van Schendelsingel 6
1187vr Amstelveen
Credex Alarm Systems is a VEB Recognized Security Company and supplier of alarm systems, camera security and access control.