Excellent provider / quick delivery

Buying goods is very easy and delivery is lightning fast.

uitstekende service

snelle levering en duidelijke advisering

• Vakmanschap

Deskundig, behulpzaam en zeer goede service.

Ben uitstekend geholpen met mijn Jablotron alarmsysteem.

Top service!!

Zeer correct bedrijf met een goede ondersteuning.

• Vakmanschap

Goed bereikbaar en helpen direct waar nodig is.

Omdat ik op zoek was naar een nieuw alarmsysteem en geen maandelijkse/jaarlijkse onderhouds kosten etc. wil betalen hier terecht gekomen. Een mooi duidelijke systeem geoffreerd gekregen waarbij snel en direct aanpassingen gemaakt konden worden wanneer je dat wenst. Zelf het systeem geïnstalleerd, een technische achtergrond is niet nodig wel is het natuurlijk raadzaam om 2 rechterhandjes te hebben. Het softwarematig programmeren is goed ondersteund door Credex en de software is zeer toegankelijk en makkelijk in bediening. Na de eerste ondersteuning is het al zo goed als mogelijk om 80% van de instellingen zelf te kunnen. Al bij al, fijn systeem goede ondersteuning.

Ausgezeichnet! Support + Reaktionszeit vorbildlich

Ich habe über Credex Alarm Systems eine Jablotron JK-103KRY Alarmanlage mit entsprechenden Komponenten bestellt. Hr. Lighthart (Credex) hat mich bei der Auswahl der Komponenten und der Konfiguration intensiv unterstützt. Der Support ist einfach vorbildlich zu nennen! Ob Fragen zur Konfiguration oder Remote-Kontrolle der Konfiguration, alles sehr unkompliziert und flexibel umgesetzt. Ich kann Credex Alarm Systems uneingeschränkt empfehlen.

• Handwerkskunst

Zakelijk, doen wat ze zeggen.

Ervaring is enkel beoordeeld op de aankoop en adviezen. Montage met ondersteuning voor inbedrijfstelling etc. Moet nog plaats vinden. Tot op heden zeer correct en goed bereikbaar. Schakelen vlug en passen offertes netjes en vlug aan. Bellen terug wanneer ze even niet bereikbaar zijn.

• Kwaliteit
  • Nazorg en Service N.v.t.
  • Vakmanschap N.v.t.

Prima systeem en goede service.

Prima systeem waar ik wat aan heb, Goede service ook na al een aantal jaren. Top...

Sprache Deutsch

Sprache Deutsch

• Vakmanschap

Top bedrijf met excellente service

Dit bedrijf heeft alarm super netjes geïnstalleerd in 2017. In tussentijd paar x gewisseld van provider en melding gehad van laag batterij niveau. Iedere x als ik bel wordt Ik keurig persoonlijk geholpen. Bij dit bedrijf staat aftersales/service op eenzame hoogte. Kom daar nog maar eens om tegenwoordig. Top mensen. Ga zo door.

• Vakmanschap

Prima systeem en service uitstekend en zeer snel

We hebben ons Jablotron 106 KR alarmsysteem nu zeven jaar en we zijn zeer tevreden over de functionaliteit en gebruik van dit systeem. Bij een recente uitbreiding van het systeem hebben we een uitstekende en zeer snelle ondersteuning genoten. Perfect!!

Sehr empfehlenswert - Klasse Service

Jederzeit bekommt man kompetente Beratung vor und nach dem Kauf. Der Versand erfolgt zeitnah. Fragen zu den Produkten und der Installation werden auch nach dem Kauf durch den kostlenlosen MyCredex Support vollumfänglich beantwortet. Credex ist damit uneingeschränkt empfehlenswert.

altijd klaar

zelfs vele jaren na de aankoop, kan ik nog steeds terecht bij Credex Alarm Systems voor advies en ondersteuning.

• Vakmanschap

Snelle service/reparatie mbt defecte sensor.

Professionele en snelle service

Snelle levering en duidelijke instructies. Goede telefonische ondersteuning zodat alles tiptop werkt.

Goede en snelle service

Product werd snel geleverd met duidelijke berichtgeving en ondersteuning vanuit Credex

Professional service

I appreciate very much your adivices for my Alarm project. My system is working <<as expected>> thanks also to your remote participation at the time of the first setup. TNX also for the fixing the GSM/LTE data communication isue.

• Craftsmanship

Al acht jaar excelente support.

De Jablotron ja 100 alarmcentrale heb ik al acht jaar in gebruik, met diverse detectoren en bedienpanelen. Wij zijn zeer tevreden over status meldingen middels de vele ja192e modules.

• Vakmanschap

Super responsiveness and attention to detail

Our 2nd time to work with Credex and we can highly recommend them for their great customer service, recommendations for products that meet our needs and attention to all the details during the installation process.

Goede service, deskundige ondersteuning

De heer Ligthart heeft ons uitstekend ondersteund met tips en het inregelen van de installatie op afstand. Ook de aanmelding bij de alarmcentrale ging prima. Geen achtergehouden codes, zodat je ook de installatie zelf helemaal kunt configureren en onderhouden. Met de bijgeleverde software is dat prima te doen. De installatie is met zijn hulp prima zelf aan te leggen, en de back-up vanuit Credex is goed geregeld.

• Vakmanschap

Snelle levering en perfecte service

In 2017 een alarm jablotron 100 systeem laten installeren door een erkend beveiligingbedrijf. Tijdens de installatie was mij al snel duidelijk dat er onvoldoende kennis aanwezig was bij de monteurs. Kortom totaal niet tevreden over een bedrijf uit Breda. Omdat ik maar beperkt toegang had tot het systeem wilde ik een nieuwe centrale met een GSM module geschikt voor 4G. (3G stopt binnenkort). In overleg met Frank heb ik een JA-103KRY Alarmcentrale + LAN, 4G GSM en Radio moduleJA-103KR besteld. Ik heb de centrale vervangen en alle bestaande componenten opnieuw geïnstalleerd. Via teamviewer heeft Frank de instellingen nagekeken. Samengevat: nu een tevreden klant die zijn eigen alarm beheerd en kan aanpassen, uitbreiden en defecte onderdelen kan vervangen zonder afhankelijk te zijn van een duur beveiligingsbedrijf bedrijf. Credex Top geregeld.

• Vakmanschap

Batterijen voor alarmsysteem besteld en opgehaald in Amstelveen. Advies gekregen over alternatief voor uitverkocht product dus helemaal prima.

• Vakmanschap

Supper systeem werk perfect.

Goed advies. Is zelf goed te installeren. Bij evt vragen worden direct beantwoord. Ook het in bedrijf stellen ging voorspoedig. Al met al een zeer bekwaam bedrijf.

Super Service Sehr schnelle Lieferung

Ich kann Credex nur empfehlen, habe aus der Schweiz bestellt. Sehr schnelle unkomplizierte Lieferung Besten Dank.

6 A van Schendelsingel

Amstelveen 1187vr