Geweldig.

Daar dit systeem niet los verkrijbaar is in belgie na wat googelen uitgekomen bij de firma Credex. Zeer competitive prijzen en top service!

• Vakmanschap N.v.t.

Topwerk!

Wij gebruiken nu sinds twee jaar een alarmsysteem van Credex (Jablotron) Door het weinige gebruik van de software om zaken in te stellen (alles loopt automatisch, via de app of keypads) zijn we daar niet zo in thuis en hebben dan de expertise van Credex even nodig. Dat doen ze geweldig goed. Meteen even meekijken en oplossen zodat we direct veer verder komen. Daarnaast steeds een stukje advies op de koop toe. Een echte aanrader!

• Vakmanschap

Deskundig advies en zeer snel geïnstalleerd

Voor de aanschaf van mijn Jablotron 100 systeem heb ik me laten informeren door Frank. Hij heeft mij op lacatie advies gegeven en is het vervolgens binnen een week zelf komen installeren en afstellen. Frank geeft je deskundig advies en zorgt ervoor dat de ruimte optimaal beveiligd wordt.

Degelijk en betrouwbaar

Zeer prettige benadering, ook in after-sales. Onderhoud life-time ga ik nog ervaren maar wel reden hier aan te schaffen, Jablatron systeem zelf aangelegd. Controle via Team viewer werkt uitstekend. Nu half jaar in bezit en zeer tevreden. De kwaliteit van een betrouwbaar zelfstandig ondernemer. Alleen bekabeling heb ik elders gekocht (iets dikker).

• Vakmanschap

Heel goede ondersteuning, snelle levering.

Zowel in het aanlooptraject (selectie van verschillende merken/systemen en daarna de selectie van de leverancier) was Credex (Frank) duidelijk en klantgericht. Goede adviezen en na bestelling een snelle levering van de materialen en ondersteuning. Vragen werden snel beantwoord.

Snelle levering, goede service

Snelle levering, goede service

Top bedrijf !

Reeds klant vanaf 2013 altijd op een correcte manier geholpen geweest. Zeer goede nazorg ook na enkele jaren het systeem in gebruik te hebben.

• Vakmanschap

Profesionele alarmsystemen met vele mogelijkheden

Snel te monteren en nin gebruik te stellen

• Vakmanschap

Een goede service en ondersteuning.

Ik heb al 2 alarmsystemen besteld gehad en heb telkens een goede service gekregen. Het indienst nemen / activeren is zeer goed en flexibel verlopen. Bedankt.

• Vakmanschap

Prima concept, werkt naar tevredenheid.

In mijn twee vorige nieuwbouw woningen hebben we het alarmsysteem (volledig bedraad) laten aanleggen door een externe partij. Door verbeterde technieken hebben we deze keer gekozen voor een draadloos systeem (ook mede vanwege het huidige oude pand) van Jablotron. Aanleg deze keer dus zelf gedaan op basis van meegeleverde documentatie. Dit is allemaal goed te doen en bij eventuele vragen is er goed contact mogelijk met Credex via email of telefoon. Daar waar bij de oude systemen er na installatie eigenlijk niks meer aangepast/geconfigureerd kon worden, is dat hier door het "open" systeem op alle fronten nog mogelijk. Niet onbelangrijk, het systeem functioneert zoals het hoort. De bediening op afstand via de app is ook bijzonder handig, kortom ben er zeer content mee.

• Vakmanschap

Vakkundig advies en snelle levering

Erg te spreken over het vakkundige advies (zelfs in de late avonduren). Daarna volgde een snelle en correcte levering. Track & Trace code ontbrak (ook bij de 2e bestelling), maar werd na contact direct met mij gedeeld (dit was overigens ook in de avonduren). Mijn eerste ervaringen zijn positief, hoewel ik de apparatuur nog niet zo goed kan beoordelen, aangezien ik nog ervaringen aan het opdoen ben.

• Vakmanschap

Buitengewoon goede voorlichting en after-sales service.

Enkele door mij gewenste uitbreidingen bleken niet (meer) beschikbaar voor mijn Jablotron Oasis 80 systeem. Daarom besloten dit systeem te upgraden naar een Jablotron 100+. Net zoals toentertijd de Oasis 80 ook deze 100+ weer aangeschaft bij Credex. En mijn ervaring met Credex is opnieuw uitstekend. Frank weet waar hij het over heeft, is altijd goed bereikbaar, levert helder pre-sales advies en prima support en beschikt (en dat is belangrijk als je mij een alarmsysteem verkoopt) over een grote dosis geduld. Bovendien levert hij de onderdelen tegen een buitengewoon concurrerende prijs. Ik zou me echt geen betere leverancier voor Jablotron alarmsystemen kunnen wensen.

Zeer tevreden over mijn jablotron 100 alarmsysteem

Sinds eind december 2016 ben ik in het bezit van een jablontron 100 alarmsysteem van Credex alarm systems. Ik heb zelf de gehele installatie uitgevoerd en daarna met behulp van Credex het systeem geactiveerd. De alarminstallatie heeft daarna altijd goed voldaan aan mijn verwachting. Nu voor de eerste keer de batterijen van het systeemtoetsenbord vervangen en daarvoor even de support van Credex gevraagd. Hierbij werd ik snel en vakkundig geholpen waarbij diverse instellingen door de helpdesk werden gecontroleerd.

quick delivery

I miss an invoice by email, it wasn't in the package either.

• Aftercare and Service
  • Craftsmanship

Prima geholpen voor en na de aankoop.

Snelle levering en na installatie goed geholpen met de instellingen. Niets op aan te merken.

Al jaren tevreden klant

Ik heb in 2015 een alarmsysteem van jablotron gekocht en deze werkt tot op heden perfect. Geen valse alarmen en gelukkig ook geen inbrekers gehad.. In de loop van de tijd af en toe een upgrade gedaan van accessoires etc en dan ook prima geholpen via teamviewer als ik problemen had of telefonisch.

• Vakmanschap

Goede en deskundige service!

Na wat googlen en verschillende systemen te hebben bekeken op beurzen voor het Jablotron 107kry gekozen. Het jablotron systeem heeft heel wat instellingen zodat je het helemaal naar wens kan instellen. De bediening is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig. De support op afstand was nodig om alles in te stellen, door de complexe omvang van mijn project. Goede en deskundige service! Zeer tevreden Belgische klant.

• Vakmanschap

good service, not so good parcel carrier

all simple and fast. Only minus is the carrier that made the final delivery is worthless. PostenNL delivers to another carrier in Sweden. They write in the log tracking that they attempted to deliver the package at the address twice, I never saw them despite being home. write that a note is left in the postbox... nothing found there. Managed to pick up the package thanks to the web tracking and very helpful personal at the supermarket that has the pick up point.

• Aftercare and Service N/A
  • Craftsmanship N/A

Duidelijke uitleg/ advies en snelle feedback bij vragen.

Volledig alarmsysteem aangekocht (Jablotron JA-107K) en zelf geïnstalleerd (aangesloten). Check en registratie uitgevoerd door Credex vanop afstand. De problemen met de juiste instellingen van het systeem werden nadien ook opgelost. Correcte en goede ondersteuning.

• Vakmanschap

Informatieve site, snelle en vlotte aflevering.

Website levert veel informatie. Prijzen zijn erg concurrentieel.

• Kwaliteit
  • Nazorg en Service N.v.t.

Behulpzaam

• Aftercare and Service N/A
  • Craftsmanship N/A

Super service

Na de ontvangen offerte het bestelde materiaal snel ontvangen, alles verliep zoals afgesproken en overeengekomen. De installatie van het systeem verloopt eenvoudig door de ontvangen informatie. Voor het opstarten contact opgenomen met de support, die onmiddellijk via een team viewer sessie alles controleerde en waar nodig kon bijsturen. Ook de activatie verliep vlekkeloos. Zeker een aanrader!

super goede ervaring

snelle levering, antwoord op offerte, vragen op email .

Snelle bezorging prima service

Duidelijk overzicht op website en snelle levering

• Kwaliteit
  • Nazorg en Service N.v.t.
  • Vakmanschap

Goede service met goede product knowledge

Zeer tevreden over de service. Bestelling was zeer snel geregeld en zeer goede kennis van het vak!

6 A van Schendelsingel

Amstelveen 1187vr