Pluspunten
De kennis over wat er allemaal mogelijk is erg groot. Je wordt goed geholpen bij vragen.
VerbeterpuntenUitleg over het instellen van het systeem gaat te snel, waardoor onduidelijkheden ontstaan. Hierdoor krijg je minder vertrouwen in het systeem.
Dank voor uw beoordeling. Goed om te horen dat de configuratie check wat te snel gaat. Wij gaan dit herzien door feedback te vragen tijdens het instellen. Mochten er nog vragen zijn dan horen wij deze graag van u.
Pluspunten
Service en snelheid
Pluspunten
Snelle levering producten. Uitstekende ondersteuning middels teamviewer.
Pluspunten
Bereikbaarheid, kennis, adviezen
Pluspunten
Snelle reactie bij vragen, goede ondersteuning.
VerbeterpuntenEen inschatting van de levertijd bij de bestelling zou handig zijn. Verder werd mijn bestelling in 2 delen geleverd, dit was niet direct duidelijk. Hierdoor was ik even bang dat er iets verkeerd was gegaan, maar alles is uiteindelijk keurig geleverd.
In principe is op de pakbon alle informatie te vinden m.b.t. de levering en wat in de backorder zit.
Pluspunten
Snelle levering, goede documentatie. Met telefonische hulp snel geïnstalleerd. Helpdesk begrijp de vragen en geeft prima advies en ondersteuning
Pluspunten
Snelle levering,
Pluspunten
Aangekocht jablatron in2015. goed systeem en voldoende hulp voor installatie. zeer goede support ook na drie jaar. aanrader.
Pluspunten
Prima site met informatie en goede afhandeling van de aankoop
Pluspunten
Credex doet wat ze beloven
Pluspunten
goede productlijn en snelle opvolging
Pluspunten
Alles perfect geregeld. Fijne samenwerking,advies,en service. Top ga zo door.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goede helpdesk. Neemt alle tijd.
Pluspunten
Tot nu toe alleen maar positieve punten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle reactie per mail, chat of telefoon. Zelfs op zondagen en feestdagen bereikbaar of mogelijk een afspraak te maken voor hulp bij de configuratie. Zeer duidelijke informatie en geen vraag is teveel. Snelle levering na bestellen van de producten en netjes verpakt.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer degelijke toelichting over de producten en uitstekende kennis van zaken.
6 A van Schendelsingel
Amstelveen 1187vr