• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

super snelle levering, ook nazendingen zijn er in no time.

Gebruiksvriendelijke Nederlandse montage- en gebruikershandleidingen zou zeer welkom zijn.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelheid

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goede begeleiding tijdens de installatie

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, deskundig en altijd bereid vragen te beantwoorden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er wordt snel gereageerd op vragen. Duidelijk kennis van zaken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Deskundig, flexibel, scherp geprijst, geen praatjes en wil je niet verkopen wat je niet nodig hebt.

Initiële reactie op mail wat minder stecato. Ook al stelt iemand een vraag die achteraf gezien ook op de website te vinden is. Beantwoord dat met dezelfde passie als in het 1op 1 gesprek dat ik later had. Stacato stoot af.

• Communicatie

Pluspunten

Levering van producten is uitstekend, vandaag besteld morgen in huis en alles is te volgen via tracking. Wel eerst offerte aanvragen en na een paar uur al reactie ontvangen. Verpakking is prima. Telefonische dienstverlening is uitstekend, kreeg zelf een aantal instellingstips door voor een nog betere beveiliging.

Waarom de prijzen van producten niet op de site worden vermeld is mij een raadsel anno 2016. Maar daar zal wel een reden voor zijn.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle administratieve verwerking aanvraag en levering.

Mbt beoordelingsaanvraag: Meer tijd tussen levering en beoordeling, biedt meer gelegenheid voor een weloverwogen beoordeling.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ruim aanbod. Snelle afhandeling

Pluspunten

Zeer professioneel, directe oplossingen vaak live opgelost doormiddel van Teamviewer en vóór de aankoop zeer vakkundig de tijd genomen om alles goed te informeren, ondanks de drukte

Mogelijk vanwege de stijgende drukte een klantenservice inrichten. Desondanks wordt men snel geholpen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Afspraak is afspraak en zeker vakkundige en betrouwbare installatie op locatie. Rekening gehouden met huisdieren, kinderen en toegang tot het huis door derden zoals de oppas en schoonmaker. Alles netjes opgehangen, weggewerkt. Systeem van A tot Z ingesteld en heldere uitleg erbij! Niet 1 x onterecht afgegaan in het afgelopen jaar dus kan zowel het systeem als het bedrijf 200% aanraden!

Zou er oprecht geen kunnen bedenken

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Na digitale aanvraag van een offerte werd ik keurig gebeld door de eigenaar van het bedrijf. Hij besprak het alarmsysteem met me, en controleerde of alles klopte. Bij het installeren was ook in de avonduren de helpdesk beschikbaar voor vragen. Toen een onderdeel defect bleek te zijn, werd dat keurig na een kort RMA-traject vervangen. Systeem werkt uitstekend. Ik kan Credex daarom aanbevelen.

Geen. Ik ben prima geholpen, er werd een duidelijke handleiding bijgeleverd (omdat ik zelf wilde installeren) en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering. Website werkt prima en duidelijke bestelprocedure. Altijd bereikbaar voor vragen. Via de website ook goeie tips waaronder koppeling met domotica.

Sommige vragen worden niet in 1x goed beantwoord als je mailtjes stuurt waardoor er wat heen en weer communicatie is. Voor lastige vragen kan je beter de telefoon pakken want daar is de bereikbaarheid ook goed. Heb de installatie en onderdelen zelf uitgezocht mede doordat advies bij bezoek aan showroom alleen bij toezegging aankoop mogelijk was. Uiteindelijk zijn wel mijn installatietekeningen beoordeeld door credex en wist ik wel wat ik moest bestellen. Ik zou wat meer vertrouwen hebben in de consument die langs wil komen, het is geen installatie van een paar euro.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering Goede en handige ondersteuning met Teamviewer op afstand. Tips voor het omgaan met de instellingen. Probleem met de sirene netjes opgelost.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle en duidelijke reactie op aanvraag van offerte en aanpassing op offerte. Telefonisch goed te bereiken. Op vragen per mail wordt duidelijk en snel antwoord gegeven. Na installatie van alarmsysteem werden de instelling gecontroleerd en geactiveerd zodat ik ook de app kon gebruiken dit buiten kantooruren ook erg fijn :-)

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Na veel research op internet uitgekomen bij Credex. Ook andere bedrijven met hetzelfde systeem benaderd. Echter geen enkel bedrijf is zo persoonlijk als Credex. Ik heb veel vragen gehad over de aanschaf en persoonlijk advies en telkens werd ik zeer goed en persoonlijk geholpen. Vanwege drukte kon ik in de middag niet te woord worden gestaan en werd vervolgens in de avond keurig terug gebeld. Ook na de aankoop van een volledig systeem werd ik zeer goed geholpen. Een bedrijf met verstand van zaken en echt oog heeft voor de klant. In deze tijd is dat bijna bijzonder. Om die reden krijgt Credex dan ook absoluut een 10

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Denkt mee en geeft bruikbare adviezen en tips. Reageert snel op vragen en is behulpzaam.

6 A van Schendelsingel

Amstelveen 1187vr