Pluspunten
het bedrijf is bijna altijd bereikbaar, je word goed geholpen
Verbeterpuntenhet bedrijf werk volgens mij wel goed, het product zou wel een betere nederlandse beschrijving mogen hebben
Pluspunten
Product is zeer uitgebreid met diverse mogelijkheden. Qua instellingen zijn er vele mogelijkheden. Wat mij zeer aanspreekt.
VerbeterpuntenEen gebruiksvriendelijke stap voor stap installatie handleiding.
Pluspunten
Duidelijke website Goede producten Goede service
Pluspunten
Zeer goed advies vooraf en nazorg. Altijd beschikbaar voor ondersteuning.
Pluspunten
Erg goede service!
Pluspunten
- Helpen bij samenstellen van je systeem - Snelle levering en een goede prijs - Nazorg erg goed
VerbeterpuntenKan nog steeds niks verzinnen
Pluspunten
Goed pe hulp bij ontwerpen van beveiliging.
Pluspunten
snelle afhandeling na offerte correct ingediend te hebben. mensen denken mee.
Pluspunten
heldere communicatie, zeer snelle en correcte levering.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen Denkt mee met mogelijkheden
VerbeterpuntenZou ze zo niet kunnen bedenken.
Pluspunten
Duidelijke website! prijs-kwaliteitverhouding goed.
VerbeterpuntenEen bepaald product is al twee keer niet op voorraad geweest waardoor ik iets langer moest wachten.
Pluspunten
Wat een tijd werd er genomen om alles uit te leggen. Zelfs als ik de jablotron 100 ergens anders zou kopen. Geen onzin verhaal en alles onderbouwd. Ben heel erg blij met mijn bedrijfskeuze.
Kritische kanttekening: de MySupport service is natuurlijk primair voor onze klanten! ;-)
Pluspunten
behulpzaam en goedbereikbaar tot later in de avond en komt vakbekwaam over.
Verbeterpuntennederlandse installatie beschrijving zou wenselijk zijn
Dank voor uw vriendelijke woorden. Wij hebben een Nederlandse concept 'Installatie Handleiding' die u ontvangen moet hebben bij de software en manuals.
Pluspunten
Super snelle service
Pluspunten
Snelle correcte levering. 1artiekel was niet compleet geleverd maar na 1 telefoontje was het resterende binnen de kortste keren in huis.
VerbeterpuntenScherpere controle op de te leveren spullen, zodat er niet een opengemaakte/incomplete bestelling de deur uit gaat.
Dank voor uw beoordeling. Mochten er producten niet op voorraad zijn dan kunt u aan de pakbon altijd zien of deze nog in de back-order staan.
Pluspunten
Goede service en als je ze nodig hebt dan reageren ze vrij snel, ook hebben ze een mooie en duidelijke showroom waar je alles kan zien.
Pluspunten
Altijd bereikbaar voor hulp
Pluspunten
Zeer deskundig en betrouwbaar. Ik werd nog gebeld om ervoor te zorgen dat ik de correcte producten zou gaan bestellen. De complete bestelling is in compleet en snel uitgeleverd. De support na de bestelling is ook prima.
VerbeterpuntenIk zou zo niet iets kunnen verzinnen.
Pluspunten
VerbeterpuntenAl diverse Jablotron PIR's gehad die valse meldingen gaven. Na vervanging door nieuwe op exact dezelfde plek waren de problemen over. Toen ik per e-mail dit probleem heb voorgelegd heb ik helaas geen reactie gehad.
Pluspunten
Kennis en betokkenheid
6 A van Schendelsingel
Amstelveen 1187vr