Pluspunten

De producten om 13:30 via internet bestelt, woon in Duitsland, en ongelofelijk, het pakket was er al om 9:00.

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Eindelijk iemand aan de lijn gehad die weet waar over hij praat , ondanks dat ik het systeem ( stukken duurder ) elders gekocht had , nam men alle tijd voor mij ,

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede nazorg ook 's avonds! (via Teamviewer)

Misschien is het handig om een handleiding met voorbeeld configuraties mee te leveren omdat de handleiding van dit merk hierin niet voorziet.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

- Bereikbaarheid voor advies tijdens installatie: telefonisch en via computer netwerk ook buiten normale kantooruren - Deskundigheid en enthousiasme - Persoonlijke benadering: gevoel dat je niet te maken hebt met een groot afstandelijk bedrijf met steeds weer andere personeel. - Adequate reactie op vragen

- we hebben enigszins onderschat hoeveel tijd en creativieteit nodig is voor installatie; uiteindelijk zijn we eruit gekomen. - wellicht is een bezoek aan huis bij een levering van een uitgebreid en groot systeem (tegen 3000 Euro) als finale check aan te bevelen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

duidelijke website, snelle beantwoording van vragen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Van het begin tot het einde aan te bevelen. Via internet een aanbieding binnen 1 dag gekregen. Nog gebeld om het 1 en ander te bespreken en een nieuwe aanbieding gekregen. Bevestigt en binnen een paar dagen het complete systeem in huis. Het systeem en de componenten zijn makkelijk te installeren.

Misschien lag het ook aan mij, maar de Software is niet heel makkelijk in te stellen. Maar met hulp van Frank heb ik het toch voor mekaar gekregen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede service, altijd professionele hulp en echt vakmanschap. Het grote voordeel is dat credex service op afstand bied. Dit is kosteloos en is een groot pluspunt ten opzichte van andere aanbieders.

Wij zijn erg tevreden. De tip is dat het bedrijf vooral zo door moet gaan!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie en goede prijs

Status updates zouden nog beter kunnen, status verzonden wil nog niet zeggen onderweg...

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Oerdegelijk systeem en makkelijk te installeren . Hulp is nooit veraf bij Credex .

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer snelle reactie op vragen, zelfs buiten de op de website getoonde momenten.

Ga vooral zo door, maar

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Eerlijk en betrouwbaar en een goede prijs kwaliteitsverhouding

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede kennis, snelle levering. Aangeraden om een wat zwaardere stroomkabel te gebruiken voor buitencamera's en dat heeft gewerkt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Gedegen advies. Snelle levering. Producten zien er kwalitatief goed uit. Goede bereikbaarheid Credex en goede communicatie. Snelle hulp via helpdesk. Systeem snel "aan de praat gekregen". Ziet er allemaal professioneel uit.

Kan ze niet bedenken

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Verstand van zaken. Praktische adviezen. Snelle levering van de bestellingen.

• Communicatie

Pluspunten

Credex heeft een prima website. Tijdens ons bezoek in Amstelveen kregen wij van Frank Ligthart goed advies en praktische tips. Binnen een paar dagen had ik een uitstekende offerte in de bus. Over nazorg en garantie kan ik nog niet veel zeggen, maar al mijn vragen worden snel en goed beantwoord.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering van producten. Goede adviezen en heldere website met (aansluit) voorbeelden. Goede bereikbaarheid, ook buiten kantoortijden. Ze maken er duidelijk een 'sport' van om snel te reageren. Producten zijn van hoge kwaliteit en functioneren uitstekend. Software laat veel naar wens in te stellen. Ik zou niet twijfelen opnieuw hier te kopen.

De snel installatie gids is op hoofdlijnen zou wat uitgebreider kunnen zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

snellere verzending

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle respons en kennis van zaken.

Toen de eerst voorgestelde oplossingen niet bleken te werken en ik voorstelde om dan maar een nieuwe melder te kopen kreeg ik opens geen respons meer op mijn mail.

Pluspunten

Na een voorlichtings gesprek ben ik overgegaan tot aanschaf. De levering was goed verzorgt en in één keer precies wat ik nodig had. Het was even moeilijk om alles goed te doen maar met de ondersteuning was alles snel op de rit en kreeg veel nuttige aanvullende informatie. De installatie van de verschillende melders was zeer eenvoudig en waar er onvolkomen heden waren zijn deze snel met behulp van de helpdesk opgelost. Het inloggen op afstand heb ik als zeer effectief ervaren. Veel zaken spreken voor zich en waar niet is er een gebruikshandleiding per melder aanwezig. Ook de meldingen naar onze telefoons zijn ideaal. De configuratie is beter geworden dan verwacht met de hulp van Credex. Top

Zodra nieuwe firm ware beschikbaar is, graag mail met de nieuwe mogelijkheden. Er wordt hard gewerkt aan functionaliteiten, daar blijf ik dan ook graag van op de hoogte.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

ruime keuze snelle levertijd en online support

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle verzending maar enkele dagen vertraging door de drukte bij de pakjesdienst. Online hulp bij installatie = top

Info en tips bij installatie over de verschillende componenten staat een beetje verspreid op de website, het zou handig zijn moest dit op een plaats te vinden zijn

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super snelle levering Goede prijs goede hulp via telefoon en pc super service

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Online hulp bij vragen Snelle verzending (wat langer onderweg door drukte bij de pakjesdienst)

De installatietips en opmerkingen van gebruikers staan verspreid over de website, het zou handig zijn moest alles op een plaats terug te vinden zijn

6 A van Schendelsingel

Amstelveen 1187vr