Pluspunten
Via de webshop gemakkelijk te bestellen , duidelijk en eenvoudig
VerbeterpuntenNederlandstalig handleiding bij de JA-83M is nog iets handiger ( naast het Engels en Duits dat erbij zit)
Pluspunten
Dit was mijn 2e complete Oasis 80 alarmpakket. Wederom super snel geleverd en met alle juiste adviezen!
Pluspunten
snelle reacties
Verbeterpunteniets langere uitleg bij antwoorden
Pluspunten
Prettige website, correcte orderafhandeling, snelle levering en goed verpakt.
VerbeterpuntenGeen...internet shoppen zoals het altijd zou moeten zijn!
Pluspunten
Zeer snelle, correcte en duidelijke communicatie, qua bestelling maar ook bij vragen en ondersteuning.
Pluspunten
Belangrijk van bedrijf in mijn ogen is de bereikbaarheid , communicatie , alle ins and outs van een product. - Weet alles over het product. - Geeft uitstekend advies. - Uitstekende communicatie, - Komt afspraken na.
Verbeterpunten-
Betere en eerlijkere communicatie
We hebben goed nieuws voor U! Per vandaag (19.12.2014) krijgen alle klanten een mail met de track & trace code en informatie over het verwachte bezorgtijdstip.
Pluspunten
Zeer snelle, gedegen en betrouwbare response. Prima en duidelijke site, goede handleidingen. Ook het helpen bij het installeren (op afstand) is top en gebeurd met geduld en aandacht. Zeer plezierig in de communicatie. Wat hier wordt geboden is een zeer professioneel alarmsysteem. Gezien alle mogelijkheden kan dat soms nog intimiderend overkomen, met de verschillende handleidingen en software. Bent u een particulier dan kunt u vertrouwen op een goede begeleiding, telefonisch envia Teamviewer op de PC. Het jablatron systeem is kwalitatief zeer goed, degelijk uitgevoerd en betrouwbaar. De ondersteuning per mail en/of telefoon ben ik bergens beter tegengekomen.
VerbeterpuntenIets meer uitleg bij het Q-Link software programma om eea te programmeren zouwelkom zijn, daarentegen is er geen enkel probleem om te mailen en bellen voor de ondersteuning.
Pluspunten
Snell levering Verzendkosten waren inbegrepen Contact met telefoon voor confirma
Pluspunten
Goede service en betrouwbaar
VerbeterpuntenPrijzen aan de hoge kant, Mag wat scherper.
Pluspunten
Klantenservice + snelle levering
VerbeterpuntenMeer basismogelijkheden (paketten). Meer technische info
Pluspunten
- degelijke producten - veel kennis van zaken - goede bereikbaarheid telefonisch
Verbeterpunten- handleidingen in het Nederlands (nu veelal Engels) - track and trace voor zendingen
Dank voor uw beoordeling. De Nederlandse handleidingen kunt u op onze site vinden met de zoeknaam 'handleiding' in de zoekbalk (ook via het Installatie-Stappen-Plan).
Pluspunten
Super, altijd goed advies, snelle levering
VerbeterpuntenNiet echt, prima service
Pluspunten
snel geleverd met goede handleiding tevens vanaf de website goede keuze met alternatief
Pluspunten
Zeer goede service en heldere communicatie. Heb het jablotron systeem nu bijna 2 jaar en nog geen valse melding gehad.
Dank voor uw beoordeling. En vergeet niet: zodra u een valse melding heeft krijgt u van ons € 10,- retour!
Pluspunten
Zeer goede kennis van alle producten, behulpzaam via chat, ...
Pluspunten
Snelle levering, produkten zijn goed verpakt zodat ze geen schade oplopen. Je kan steeds contact opnemen als er problemen zijn, je wordt dan vrij snel geholpen. Alarmsysteem is makkelijk te installeren. Je krijgt duidelijke informatie over welke onderdelen je nodig hebt bij de installatie.
Pluspunten
Credex in de persoon van Frank Ligthart heeft uitstekend en professioneel het advies-, aanschaf- en installatieproces begeleid. Ik kan een ieder het Jablotron alarmsysteem aanbevelen!
Pluspunten
Degelijk materiaal en makkelijk in te lezen in centrale!
Pluspunten
Goede service Snelle levering Goed contact
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Support is perfect, ze zijn altijd behulpzaam en hebben alle geduld met de klant.
Als je beloofd om een product binnen de 24u te leveren, na betaling, dan moet je dat dan ook doen. U stuurt na 2 dagen een mailtje dat de detector pas een week later zal toekomen. Dit kan niet! Ik heb dan ook veel moeite gehad om dit product op tijd bij mij te krijgen. Men heeft de factuur gecrediteerd, maar staat die inmiddels ook al terug op mijn rekening?
Dank voor uw beoordeling. Wij zullen duidelijker gaan communiceren dat er voor oudere product-series (zoals de Jablotron PROFi) geen garantie kan worden gegeven dat deze binnen 24-uur geleverd wordt. Credit nota's worden wel binnen 24 uur teruggestort.
6 A van Schendelsingel
Amstelveen 1187vr