Pluspunten
Kwaliteit materiaal en informatie website. Bestelgemak.
VerbeterpuntenAandacht voor verdieping/identificeren noodzakelijke support. Klant heeft per definitie minder kennis van zaken. Wellicht ondersteuning met standaard analyse vragen / beslisboom waarmee klant beste configuratie vast kan stellen.
Pluspunten
zeer snelle levering
VerbeterpuntenBetere beschrijving geven van hoe Jablotron JA-80T drivers werkend te krijgen op een WINDOWS7-64bits. Op de standaard manier werkt het namelijk niet. Heb het internet af moeten zoeken om de oplossing te vinden.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle verzending!
VerbeterpuntenMeer voortangscommunicatie mbt versturen artikelen.
Wij starten met 'DPD Predict' voor informatie per email en sms over het bezorgmoment, tot op één uur nauwkeurig.
Pluspunten
Duidelijke site met veel uitleg.
VerbeterpuntenDeze enquête is erg snel gestuurd. We hebben het alarm net binnen en moeten het nog installeren. Nazorg/kwaliteit en betrouwbaarheid kan ik nog niet goed beoordelen.
Pluspunten
Op eigen initiatief kwam Frank bij ons langs om persoonlijk uitleg te geven over de mogelijkheden van het systeem. Uit het gesprek bleek echte kennis van zaken en kon hij duidelijk de verschillen aangeven tussen de verschillende systemen. Zo gaf hij aan dat het "oudere" oasis systeem beter bij onze situatie paste dan het nieuwste (en duurdere) systeem. Ik ben bij credex terrecht gekomen na veel uitpluiswerk op internet waarbij deze site er met kop en schouders boven uit stak als je op zoek bent naar een systeem dat niet verplicht gekoppeld is aan een alarmcentrale (met hoge kosten en lange contracten). Op de site is alle informatie mbt het instellen en installeren goed te vinden en hoef je niet de veel uitgebreidere bijgevoegde handleiding door te spitten. Na alles te hebben aangesloten nog een aantal keer contact gehad met credex om een aantal vragen beantwoord te krijgen. Dit ging soepel en met behulp van teamviewer werden alle instellingen nog even doorgenomen en hier en daar aangepast. De ruime openingstijden zijn erg prettig waardoor je ook in de avond om hulp kan vragen.
VerbeterpuntenTijdens de uitleg van het systeem thuis bleek er erg veel kennis aanwezig te zijn maar (door vragen van ons) verliep de uitleg soms wat door elkaar omdat hij meteen antwoord wilde geven op de vragen. Hierdoor was er een beetje het gevoel dat niet alles verteld was. Hier echter geen hinder van ondervonden omdat alle vragen die er eventueel later nog waren wel op een later moment duidelijk beantwoord werden.
Pluspunten
Goede eerlijke communicatie. Snelle levering voor een goede prijs. men kent het product, geen dozenschuivers, zoals je dat bij veel webwinkels wel hebt. Het meest positieve vind ik de telefonische bereikbaarheid. En let dan eens op de tijden waarop ze bereikbaar zijn. Echt uitzonderlijk. Technisch is het allemaal goed te doen met de bijbehorende gebruiksaanwijzingen. En ze kunnen met life-view altijd even met je meekijken als het niet gaat. Tip: de PIR detectoren zijn ook prima te bevestigen met montagekit. Dat scheelt veel boren in nieuw gestucte wanden.
VerbeterpuntenGebruiksaanwijzing van de Qlink zou nog een goede aanvulling zijn. Toch kan ook hier telefonisch worden ondersteund. Heb je er even mee gewerkt is dit ook duidelijk.
Pluspunten
Ik heb Credex als zeer positief ervaren. Gerichte communicatie, duidelijke voorbeelden of vragen tbv een juiste afweging/advies. Ook na aanschaf, tijdens montage en/of programmeren zowel telefonisch als online (of via Teamviewer) vriendelijke en behulpzame reacties/antwoorden. Waarom 9-ens en geen 10-en? Omdat er altijd wel iets verbeterd zou kunnen worden.
Verbeterpunten- Sinds mijn aanschaf heeft er al een verbetering op de website van Credex plaatsgevonden (veel meer info ter beschikking). - In de handleiding van de centrale word soms verwezen naar hoofdstukken die niet bij de handleiding aanwezig zijn. Dat zou niet zo mogen zijn. - In de handleidingen komen soms uitdrukkingen voor die niet nader uitgelegd zijn of worden (bijv. PG-output; wat word er bedoelt met 'PG'?) Voor een installateur duidelijk, maar niet voor een particulier. En omdat deze apparatuur ook aan particulieren word verkocht, zou iets meer verduidelijking op z'n plaats kunnen zijn.
Pluspunten
Snelle levering, snelle antwoorden, kortom zéér goed. Iets niet erbij (wat menselijk is) vlugge nalevering.
Pluspunten
Zeer snelle communicatie en levering. Op zondag besteld en dinsdag morgen geleverd in België. Handige tips voor installate op de website. Remote support als je hulp nodig hebt.
VerbeterpuntenPrijzen wat aan de hoge kant.
Pluspunten
Snelle levering en uitvoerige toelichting over de benodigde producten. Er werd tijdens het telefoongesprek goed meegedacht over de mogelijkheden en de toe te passen producten.
VerbeterpuntenNederlandse installatie handleiding
Dank voor uw beoordeling. Een Nederlandse installatie handleiding kunt u vinden op in onze blog bij de Installatie-Stappenplan.
Pluspunten
Credex is goed bereikbaar bij vragen en men weet werkelijk van ieder verkocht artikel hoe deze werkt en moet worden ingesteld.
Pluspunten
Super comminicatie en advies. Je voelt je echt een klant bij hun!
VerbeterpuntenVraag bij de bestelling niet beantwoord
Pluspunten
* Overzichtelijke website * Documentatie van de componenten kan direct worden teruggevonden * Snelle levering van bestelling * Ondersteuning wanneer nodig * Prijs/Kwaliteit in orde: Ik heb het alarmsysteem al aangeraden aan familie die op basis van mijn eerste ervaringen ook beslist hebben deze aan te kopen via deze website.
Verbeterpunten* Verbeterpunt: controle op totale inhoud van pakket dat verzonden moet worden. Uiteindelijk komt alles wel terecht, maar niet in 1 zending... * Het alarmsysteem is eenvoudig in te stellen d.m.v. de Olink software. De bijgeleverde documentatie is voldoende om deze correct in te stellen als je ook de Engelstalige versies bekijkt. * De centrale in combinatie met 14 bedrade sensoren is te klein om proper alle draden te verbinden (JA-82C module). Bijgevolg een extra verdeelkast (1 rij 18 modules) geplaatst met aparte automaat voor de centrale met voor elke aansluiting in de kast een aparte klem. Zo kan je eenvoudig de stroomvoorzieningen (12V+GND) ontdubbelen, of de DIN-relais en andere monteren. De soepele 230V aansluitkabel is dan overbodig en kan vervangen worden door een vaste kabel. Dit alles is meer werk, maar maakt de plaatsing eenvoudiger, zeker als je op voorhand de centrale en verdeelkast op een houten plank monteert, alle bedrading aanbrengt en het systeem instelt en uittest alvorens definitief aan de muur te hangen. Bovenstaande kan je vermijden door allemaal draadloze sensoren te gebruiken, echter dien je dan meer batterijen te vervangen op termijn en is het alarmsysteem globaal duurder voor grotere woningen.
Pluspunten
Uitstekende website met veel component en installatie informatie en heldere productbeschrijvingen. De kwaliteit van de Jablotron systemen lijkt mij uitstekend en bieden heel veel configuraties. Dit gaat wel een paar stappen verder dan een of ander simpel systeempje van de bouwmarkt. Late levering is prima opgevolgd nadat ik zelf contact had opgenomen. Ook een leuke attentie van Credex ter compensatie is zakelijk natuurlijk uitstekend te noemen.
VerbeterpuntenNa bestelling en betaling bleef het even stil en ik moest zelf telefonische navraag doen over leverdatum. Die bleek vertraagd door tijdelijk niet beschikbaar USB interface kabel. Dit had wat duidelijker gecommuniceerd kunnen worden. Er zitten wel veel losse velletjes met installatie- en productinfo en het duurt even voordat je daar een beeld van hebt. Credex zou dit kunnen bundelen tot een helder stappenplan met voor elke systeemconfiguratie en denkbare componten (detectoren, alarmgevers etc.). Nu vraag je je toch een beetje af wat de goede volgorde der dingen is.
Pluspunten
- Duidelijke website - Goede telefonische uitleg. Uiteindelijk een hoop geld kunnen besparen omdat bepaalde sensoren helemaal niet nodig bleken te zijn en veel goedkoper op een andere manier opgelost kon worden. - Uitstekende nazorg, goede telefonische bereikbaarheid voor vragen en online hulp. - Installatieservice een aanrader
VerbeterpuntenIk kan op dit moment geen verbeterpunten bedenken
6 A van Schendelsingel
Amstelveen 1187vr