Pluspunten
Profesioneel en efficient bedrijf, zonder veel poespas en door de directe en goede communicatie heel prettig om zaken mee te doen. Alles ademt klantgerichtheid en dat geeft veel vertrouwen.
VerbeterpuntenMaak duidelijk op de website wat de grootte/structuur/business model is van Credex.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering (de volgende dag al!) en bovenal de goedkoopste op het moment van bestellen.
VerbeterpuntenZelf installeren is relatief eenvoudig. De instructies zijn in het Engels en soms ietwat complex. Maar wanneer je het stappenplan volgt, lukt het uiteindelijk prima. De interface via LAN is het meest efficiënt om te programmeren. Een Nederlandse handleiding zou fijn zijn geweest.
Pluspunten
Snelle levering ,ondersteuning bij installatie,bereikbaarheid.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Altijd beschikbaar voor vragen
Pluspunten
* Altijd een luisterend oor voor al je vragen. * Prima service.
VerbeterpuntenTrack and trace systeem zou prettig zijn voor de bozorging.
Pluspunten
Nette prijs, goede adviezen en snelle levering.
Pluspunten
Hallo, had een Jablotron systeem via beveiligdhuis.nl en GeBo security gekocht incl. camera EYE 02... toen we gingen bellen bleek beveiligdhuis failliet te zijn en gaf niet meer thuis! Na veel zoeken Credex gevonden en zij gaan ons HELPEN.
Tja, we willen graag dat mensen tevreden zijn met Jablotron producten. Soms gaan we een stukje verder...
Pluspunten
scherpe prijzen . vragen via mail worden snel beantwoord . levering was netjes en veilig ingepakt. levering was snel voor de periode van het jaar,besteld tussen kerst en nieuwjaar site is overzichtelijk. prijzen zijn laag
Verbeterpuntenals de chat offline is kun je een bericht achterlaten maar deze komt waarschijnlijk niet terecht. eens werk maken van nederlandse gebruiks en installatie boekjes van gsm module en sensoren enz.
Geachte heer Wille, bedankt voor uw beoordeling. De berichten die zijn achtergelaten bij de (offline) chat service worden de volgende dag beantwoord. Nederlandse gebruikers- en installatie- handleidingen zijn te vinden op de site (zoeken op handleidingen). MvG
Pluspunten
Ik kwam er niet uit met het installeren, Credex stond mij ter zijde en alles werkt nu naar behoren.
Geachte mevrouw Spaargaren, indien onze klanten er even niet uit komen laten we ze nooit in de steek...! MvG
Pluspunten
Zeer snelle levering support bij het installeren en goede nazorg.
VerbeterpuntenHandleidingen zouden beter in het nederlands moeten zijn.
De Nederlandse gebruikers- en installatie- handleidingen zijn te vinden op de site (zoeken op handleidingen). MvG
Pluspunten
Credex is en goed bedrijf welke snel reageert op vragen met veel vakkundige kennis, al mogen de antwoorden per e-mail soms wel wat uitgebreider voor meer duidelijkheid. Prijzen zijn goed in vergelijking met andere bedrijven die dezelfde systemen a
Verbeterpunten- Handleidingen van Jablotron mogen beter met een stappen plan - Koop de extra kabel erbij voor het makkelijk instellen en overzicht in Olink - zit niet aan dip switches op de detectoren (regeling via software) - gebruik Ideal ipv credit card opti
Pluspunten
Snelle levering Snelle probleem oplossing Duidelijke website Vakmanschap is hoog Bereikbaarheid heel ruim
Verbeterpunteneigenlijk niet
Pluspunten
Ik ben heel wat websites afgegaan op zoek naar een draadloze beveiligingsinstallatie. CREDEX - heeft de beste set aanbieding, zowel kwa functionaliteit als prijs - de lijst van opties is consistent met de aangeboden set en kompleet - de info op de website is uitgebreid - de service (kennis, houding etc) is goed en prettig
Pluspunten
Vlotte service en perfecte levering
VerbeterpuntenIk heb nooit vernomen dat de bestelling verzonden was. Dit zou handiger zijn mocht dit wel gebeuren.
Pluspunten
Na een aantal negatieve ervaringen met Uw Huis Veilig waar ik een kontract mee heb, heb ik contact gezocht met Credex. Die hebben mij een oplossing geboden waar ik heel erg tevreden mee ben en zeer betaalbaar is! UHV vraagt voorrijkosten €80,- en
VerbeterpuntenBekendheid creëren bij de consument! Ik ben pas in contact gekomen met Credex na mijn negatieve ervaringen met Uw Huis Veilig. Helaas zit ik daar vast aan een contract van 5 jaar anders had ik mijn alarm systeem laten instaleren door Credex.
Pluspunten
Credex is erg goed bereikbaar, zowel via mail als via de chat op de website en via de telefoon. Installatie was supersnel mogelijk! Ik wilde graag de installatie uitbesteden omdat ik dan een uitgebreide uitleg verwachtte. En dat klopte. Zelf kom je er ook wel uit, maar uitbesteden is verreweg het makkelijkst en je hebt het systeem meteen
Pluspunten
Handige site met duidelijke informatie incl. technische gegevens een aansluitschemas. Bedrijf is goed bereikbaar en belt ook terug als ze niet bereikbaar zijn. Erg klantvriendelijk.
Pluspunten
De levering was prima en snel. De reactie was snel en altijd bereikbaar. Credex heeft ons zeer goed geholpen met het aanschaffen van een goed systeem.
Pluspunten
Snelle levering, detector werkt verder naar behoren.
Pluspunten
Snel en erg goed bereikbaar qua communicatie.
Pluspunten
Snelle levertijden, super service; vragen werden direct opgevolgd en beantwoord. Goed en degelijk product. Website is zeer helder en voorzien van alle technische informatie
Pluspunten
Er wordt tijd voor je genomen om tot een goed advies te komen.
Pluspunten
Good Communication and fast delivery - available more then 12H a day and weekend
6 A van Schendelsingel
Amstelveen 1187vr