Pluspunten
Jablotron alarmsysteem laten installeren. Werd goed uitgelegd en naar onze situatie geconfigureerd. Een voorgeprogrammeerd systeem is niet zo spannend, het gaat m.n. om de configuratie van het systeem en deze pakt Credex prima op, dus let hierop! Ook aanpassingen na de installatie werden online direct ondersteund. Fijn!
VerbeterpuntenDe installatie duurde iets langer dan gepland. Hierdoor moest ik een afspraak verzetten. Voordeel is wel dat ik goede uitleg over het alarmsysteem heb gekregen want er is veel mogelijk!
Pluspunten
Snelle levering en een geweldige service. Ook zeer handig de online chat van Credex bij eventuele vragen.
Pluspunten
Uitstekende nazorg doormiddel van hulp op afstand via computer, telefoon en chat. Het werd rustig en niet al te moeilijk uitgelegd en eventueel werden de settings op afstand op verzoek en naar belangen in gesteld!!
VerbeterpuntenJablotron OASiS 80 gebruiksaanwijzing is niet gebruiksvriendelijk en zal vereenvoudigd kunnen worden \\``stap voor stap installatie process\\``
Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling. Fijn dan wij u snel hebben kunnen helpen door direct op afstand de gewenste instellingen te programmeren.
Pluspunten
Zeer tevreden over de gekochte materialen. Werkt zoals men aangaf. Je bent op de toekomst voorbereid, en is simpel uit te breiden. Zeer makkelijk aan te sluiten. En bij vragen krijg je duidelijk en snel een reactie van Credex.
Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling. Houd ook onze BLOG in de gaten voor installatie info en tips.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke website!
VerbeterpuntenDe kaarten waren erg goed verpakt. Mogelijk hadden ze in een stevige enveloppe verstuurd kunnen worden i.p.v. een pakket. (Dan past het door de brievenbus en hoeft er geen rekening gehouden te worden met pakketdienst.)
Pluspunten
Communicatie en service
Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling. Ontvang een beloning voor het schrijven van een \'Product Ervaring\' bij het betreffende product.
Pluspunten
Vraag/opmerking is netjes en naar volle tevredenheid afgehandeld.
Pluspunten
goede prijs, snelle levering
Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling.
Pluspunten
correct en snelle levering en zeer goede communicatie
Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling.
Pluspunten
Telefonisch bereikbaar voor vragen en/of problemen. Goede service
VerbeterpuntenAlle handleidingen zouden standaard in het NL moeten zijn en niet in het Tsjechies...
Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling.
Pluspunten
- Zeer toegankelijk (telefoon, mail, skype, chat) - Snelle reacties op verzoeken - Ondersteuning bij koopproces - Overzichtelijke site
Verbeterpunten- Minder in vakjargon praten (benoem producten in plaats van artikelnummers) - Advies op basis van persoonlijke situatie (vraag daar ook naar) - Sites in het buitenland en in NL kloppen niet met elkaar - Niet alle documenten op de site zijn downloadbaar (b.v. corrupte bestanden) - Engels en Nederlands door elkaar gebruikt
Bedankt voor uw reactie. Maak gebruik van de kortingscode voor uw volgende aankoop.
Pluspunten
Snelle verzending, duidelijke website, veel informatie, correcte en vriendelijke helpdesk
VerbeterpuntenZou zo niet weten wat....
Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling. U maakt kans op de CCTV beveiligingscamera set.
Pluspunten
Zeer goed geholpen bij telefonische ondersteuning. Goede service.
Bedankt voor uw reactie. U maakt kans op de CCTV camerabeveiliging pakket.
Pluspunten
Helpdesk 7 dagen per week bereikbaar, waar we goed geholpen zijn.
VerbeterpuntenAansluiten kostte een hele dag. Een Nederlandse stap voor stap installatiehandleiding. Aanrader is om direct bij zelfinstallatie een communicatiekabel te bestellen, zodat bij eventuele moeilijkheden de helpdesk direct mee kan kijken en de installatie
Bedankt voor uw reactie. U maakt kans op de CCTV camerabeveiliging pakket.
Pluspunten
communicatie is minimaal, echter meer is niet nodig want voor je het weet heb je de spullen, en het is allemaal al reeds voor geïnstalleerd en dus zo geplaatst.
Bedankt voor uw reactie. U maakt kans op de CCTV camerabeveiliging pakket.
Pluspunten
Nabestelling met de kortingscode ging weer vlekkeloos.
Bedankt voor uw vriendelijke reactie. U maakt kans op de CCTV camerabeveiliging pakket.
Pluspunten
Alles positief bevonden!
Pluspunten
zonder te vragen is er zelf gebeld door jullie naar mijn GSM. Voor verdere informatie dat vind ik nu klantvriendelijk dank u
Pluspunten
Perfect advies en m.n. de ondersteuning na de levering. Enthousiaste mensen die ook na 22:00 uur in de avond goede ondersteuning bieden. Klasse!
VerbeterpuntenEen gebruiksaanwijzing voor de remote control app zou handig zijn, maar is te doen. Kan verder echt geen verbeterpunten noemen.
6 A van Schendelsingel
Amstelveen 1187vr