Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering. Nederlandse handleidingen op site.
Pluspunten
de bestelde spullen zijn goed verpakt. de chat bij vragen.
Verbeterpuntenin mijn geval wist ik niet hoe de app verrekend werd,als je dan verder kijkt zie dat deze inderdaad verrekend is.
Pluspunten
Verkeerd bestelde items gewoon mogen omruilen terwijl het mijn eigen fout was.
Ik had een kopie van het "VEB" certificaat gevraagd, maar niet mee toegestuurd gekregen.
Dank voor uw beoordeling. Het VEB certificaat wordt alleen afgegeven bij installatie door onze installateurs.
Pluspunten
- Snelle opvolging van prijsvragen. Jablotron 100 heeft geen prijzen op de website staan. De offerte ging heel snel. Binnen het uur had ik mijn prijs.
Verbeterpunten- Graag meer informatie over het totaalpakket. De centrale heeft een aparte batterij nodig. Dit zou duidelijker mogen aangegeven worden. - De centrale heeft ook een aantal uitgangen. Ik vermoedde dat dit standaard ging, maar je hebt hiervoor een aparte module nodig. Het zou interessant zijn als het staat aangegeven bij de centrale met verwijzing naar de artikels.
Pluspunten
- snelle levering - bereikbaarheid klantendienst
Verbeterpunten- levering stond gewoon aan de achterdeur, een zending voor zo een bedrag mag wel afgeleverd worden tegen aftekening
Dank voor deze feedback. We gaan onze vervoerder hierop aanspreken, dit mag niet meer voorkomen!
Pluspunten
Snelle levering ,dinsdag besteld en woensdag al geleverd. Supper gewoon!
VerbeterpuntenMomenteel geen
Pluspunten
Via de webshop gemakkelijk te bestellen , duidelijk en eenvoudig
VerbeterpuntenNederlandstalig handleiding bij de JA-83M is nog iets handiger ( naast het Engels en Duits dat erbij zit)
Pluspunten
Dit was mijn 2e complete Oasis 80 alarmpakket. Wederom super snel geleverd en met alle juiste adviezen!
Pluspunten
snelle reacties
Verbeterpunteniets langere uitleg bij antwoorden
Pluspunten
Prettige website, correcte orderafhandeling, snelle levering en goed verpakt.
VerbeterpuntenGeen...internet shoppen zoals het altijd zou moeten zijn!
Pluspunten
Zeer snelle, correcte en duidelijke communicatie, qua bestelling maar ook bij vragen en ondersteuning.
Pluspunten
Belangrijk van bedrijf in mijn ogen is de bereikbaarheid , communicatie , alle ins and outs van een product. - Weet alles over het product. - Geeft uitstekend advies. - Uitstekende communicatie, - Komt afspraken na.
Verbeterpunten-
Betere en eerlijkere communicatie
We hebben goed nieuws voor U! Per vandaag (19.12.2014) krijgen alle klanten een mail met de track & trace code en informatie over het verwachte bezorgtijdstip.
Pluspunten
Zeer snelle, gedegen en betrouwbare response. Prima en duidelijke site, goede handleidingen. Ook het helpen bij het installeren (op afstand) is top en gebeurd met geduld en aandacht. Zeer plezierig in de communicatie. Wat hier wordt geboden is een zeer professioneel alarmsysteem. Gezien alle mogelijkheden kan dat soms nog intimiderend overkomen, met de verschillende handleidingen en software. Bent u een particulier dan kunt u vertrouwen op een goede begeleiding, telefonisch envia Teamviewer op de PC. Het jablatron systeem is kwalitatief zeer goed, degelijk uitgevoerd en betrouwbaar. De ondersteuning per mail en/of telefoon ben ik bergens beter tegengekomen.
VerbeterpuntenIets meer uitleg bij het Q-Link software programma om eea te programmeren zouwelkom zijn, daarentegen is er geen enkel probleem om te mailen en bellen voor de ondersteuning.
Pluspunten
Snell levering Verzendkosten waren inbegrepen Contact met telefoon voor confirma
Pluspunten
Goede service en betrouwbaar
VerbeterpuntenPrijzen aan de hoge kant, Mag wat scherper.
Pluspunten
Klantenservice + snelle levering
VerbeterpuntenMeer basismogelijkheden (paketten). Meer technische info
Pluspunten
- degelijke producten - veel kennis van zaken - goede bereikbaarheid telefonisch
Verbeterpunten- handleidingen in het Nederlands (nu veelal Engels) - track and trace voor zendingen
Dank voor uw beoordeling. De Nederlandse handleidingen kunt u op onze site vinden met de zoeknaam 'handleiding' in de zoekbalk (ook via het Installatie-Stappen-Plan).
Pluspunten
Super, altijd goed advies, snelle levering
VerbeterpuntenNiet echt, prima service
Pluspunten
snel geleverd met goede handleiding tevens vanaf de website goede keuze met alternatief
A van Schendelsingel 6
1187vr Amstelveen
Credex Alarm Systems is a VEB Recognized Security Company and supplier of alarm systems, camera security and access control.