Pluspunten
Zeer goede service en heldere communicatie. Heb het jablotron systeem nu bijna 2 jaar en nog geen valse melding gehad.
Dank voor uw beoordeling. En vergeet niet: zodra u een valse melding heeft krijgt u van ons € 10,- retour!
Pluspunten
Zeer goede kennis van alle producten, behulpzaam via chat, ...
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, produkten zijn goed verpakt zodat ze geen schade oplopen. Je kan steeds contact opnemen als er problemen zijn, je wordt dan vrij snel geholpen. Alarmsysteem is makkelijk te installeren. Je krijgt duidelijke informatie over welke onderdelen je nodig hebt bij de installatie.
Pluspunten
Credex in de persoon van Frank Ligthart heeft uitstekend en professioneel het advies-, aanschaf- en installatieproces begeleid. Ik kan een ieder het Jablotron alarmsysteem aanbevelen!
Pluspunten
Degelijk materiaal en makkelijk in te lezen in centrale!
Pluspunten
Goede service Snelle levering Goed contact
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Support is perfect, ze zijn altijd behulpzaam en hebben alle geduld met de klant.
Als je beloofd om een product binnen de 24u te leveren, na betaling, dan moet je dat dan ook doen. U stuurt na 2 dagen een mailtje dat de detector pas een week later zal toekomen. Dit kan niet! Ik heb dan ook veel moeite gehad om dit product op tijd bij mij te krijgen. Men heeft de factuur gecrediteerd, maar staat die inmiddels ook al terug op mijn rekening?
Dank voor uw beoordeling. Wij zullen duidelijker gaan communiceren dat er voor oudere product-series (zoals de Jablotron PROFi) geen garantie kan worden gegeven dat deze binnen 24-uur geleverd wordt. Credit nota's worden wel binnen 24 uur teruggestort.
Pluspunten
Tijdens de installatie perfecte ondersteuning. top!
Pluspunten
Makkelijke betaling waardoor héél snelle levertijd!
Pluspunten
Supersnelle levering en adequate reactie op vragen.
Pluspunten
Kennis van zaken Snelle levering Vlotte online support
Pluspunten
Snelle levering Sterk concurrerende prijzen Mooie producten Heldere website
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle en betrouwbare levering
Pluspunten
Het alarm is ongeveer 1 week in gebruik en functioneert volledig naar wens. Het is vanuit mijn technisch beroep niet moeilijk om de centrale te programmeren. Maar ik kan mij voorstellen dat mensen met zeer weinig technische ervaring zullen zweten.
VerbeterpuntenDe bijgeleverde SW versie is ouder dan via de website beschikbaar. Ik hoop dat de batterijen lang meegaan want 2 stuks waren al minder dan 3 Volt.
Pluspunten
Overzichtelijke website vol goede informatie. Goeie helpdesk (chat) en duidelijke informatie. Zeer snel geleverd (1 dag).
VerbeterpuntenPrijs??
Pluspunten
Heel veel kennis en ontzettend snel met reageren in geval van vragen en eventuele hulpverzoeken. De kennis wordt goed uitgedragen en duidelijk voor een ieder begrijpelijk uitgelegd.
VerbeterpuntenOndanks de goede bedoelingen niet te veel blijven hameren op sommige product afnames.
Pluspunten
Super goede ondersteuning, vakkundig en altijd bereikbaar! De mensen van Credex geven niet alleen antwoord op je vragen maar ook alternatieve keuzes en advies.
VerbeterpuntenEen echte aanrader, Credex!
Pluspunten
Telefonisch advies uitstekend.
VerbeterpuntenJammer dat de bestelling niet de volgende dag werd geleverd, maar twee dagen later.
Pluspunten
- zeer sterke service, ondersteunend voor reeds bestaande installatie - beschikbaar voor goed advies - duidelijke informatie op de website
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke beschrijving op de site, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenMail van verzending kwam toe na de levering.
A van Schendelsingel 6
1187vr Amstelveen
Credex Alarm Systems is a VEB Recognized Security Company and supplier of alarm systems, camera security and access control.