Pluspunten

Controle van de bestellingen en of onderdelen wel bij je systeem passen.

Pakketdienst werkt niet met track&trace en is niet zo snel als Post.NL

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling van de bestelling. Zoals vermeld op de website wordt bij een bestelling voor 16 uur de volgende dag al geleverd. Duidelijke website met overzichtelijke structuur. Het bedrijf doet meer dan goederen verkopen; het levert tevens advies en diensten. Getuige hiervan is de snelle behandeling van een technische vraag die ik had ivm een aangekocht product.

Niet de laagste prijs in vergelijking met andere internetbedrijven. Daartegen staat evenwel de prima dienstverlening.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben. 's Avonds om 18:30 besloten dat ik bij Credex een alarmsysteem wilde aanschaffen: Jablotron Oasis. Ik had echter nog een paar vragen. De chat opgestart, in de veronderstelling dat er niemand zou zijn (zoals meestal met een chatbox op een website gebeurd). Echter: tijdens de warme maaltijd van de andere kant toch antwoord op al mijn vragen gekregen. Vervolgens besteld. In de mail gevraagd of de levering vlot kon ivm vakantie. Dit werd toegezegd. Met enige terughoudendheid afgewacht: de betaling was immers al gedaan, en dat beweegt een leverancier vaak niet om dan nog snel te handelen. Tot mijn verbazing kreeg ik nog geen 8 uur later een bevestiging dat alles verzonden was. Ik kan niet anders zeggen dan: TOP. Goede service, goed verpakt, goed materiaal. Rookdetectoren zouden worden nagestuurd, maar toen ik dit mailtje van de nazending kreeg, werden ze dezelfde dag ook nog afgeleverd. Goed werk.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

We hebben een Jablotron JK-84Y GSM draadloos alarmsysteem laten aanleggen door Credex. De installatie geschiedde snel probleemloos. Gezien mijn leeftijd (73) durfde ik het niet aan om het zelf te doen. Het systeem werkt voortreffelijk en zonder storingen (1 x een vals alarm wegens de hoge buitentemperatuur, ruim boven de 30 graden en te weinig koeling binnen). De doormelding via de alarmcentrale en vervolgens direct de terugkoppeling naar mijn gsm is in een woord geweldig. Reuze gemakkelijk is het gebruik van Olink. Naar wens zijn gedeelten van het huis uit te schakelen, dat is gemakkelijk als je 's nachts toch door het huis wilt kunnen wandelen zonder dat het alarm afgaat. We zijn erg blij met deze aanschaf en de wijze waarop Credex steeds onze vragen snel beantwoordt.

De relatief hoge prijs van de beveiligingsinstallatie weegt wel op tegen de goede communicatie met Credex, de garantie, de kwaliteit van het systeem en de nazorg door Credex.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer goede prijs

Laat ontvangen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

duidelijkheid, en een mooie prijs maken.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Communicatie

Pluspunten

Kwaliteit materiaal en informatie website. Bestelgemak.

Aandacht voor verdieping/identificeren noodzakelijke support. Klant heeft per definitie minder kennis van zaken. Wellicht ondersteuning met standaard analyse vragen / beslisboom waarmee klant beste configuratie vast kan stellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer snelle levering

Betere beschrijving geven van hoe Jablotron JA-80T drivers werkend te krijgen op een WINDOWS7-64bits. Op de standaard manier werkt het namelijk niet. Heb het internet af moeten zoeken om de oplossing te vinden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer snelle levering

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle verzending!

Meer voortangscommunicatie mbt versturen artikelen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijke site met veel uitleg.

Deze enquête is erg snel gestuurd. We hebben het alarm net binnen en moeten het nog installeren. Nazorg/kwaliteit en betrouwbaarheid kan ik nog niet goed beoordelen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Op eigen initiatief kwam Frank bij ons langs om persoonlijk uitleg te geven over de mogelijkheden van het systeem. Uit het gesprek bleek echte kennis van zaken en kon hij duidelijk de verschillen aangeven tussen de verschillende systemen. Zo gaf hij aan dat het "oudere" oasis systeem beter bij onze situatie paste dan het nieuwste (en duurdere) systeem. Ik ben bij credex terrecht gekomen na veel uitpluiswerk op internet waarbij deze site er met kop en schouders boven uit stak als je op zoek bent naar een systeem dat niet verplicht gekoppeld is aan een alarmcentrale (met hoge kosten en lange contracten). Op de site is alle informatie mbt het instellen en installeren goed te vinden en hoef je niet de veel uitgebreidere bijgevoegde handleiding door te spitten. Na alles te hebben aangesloten nog een aantal keer contact gehad met credex om een aantal vragen beantwoord te krijgen. Dit ging soepel en met behulp van teamviewer werden alle instellingen nog even doorgenomen en hier en daar aangepast. De ruime openingstijden zijn erg prettig waardoor je ook in de avond om hulp kan vragen.

Tijdens de uitleg van het systeem thuis bleek er erg veel kennis aanwezig te zijn maar (door vragen van ons) verliep de uitleg soms wat door elkaar omdat hij meteen antwoord wilde geven op de vragen. Hierdoor was er een beetje het gevoel dat niet alles verteld was. Hier echter geen hinder van ondervonden omdat alle vragen die er eventueel later nog waren wel op een later moment duidelijk beantwoord werden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede eerlijke communicatie. Snelle levering voor een goede prijs. men kent het product, geen dozenschuivers, zoals je dat bij veel webwinkels wel hebt. Het meest positieve vind ik de telefonische bereikbaarheid. En let dan eens op de tijden waarop ze bereikbaar zijn. Echt uitzonderlijk. Technisch is het allemaal goed te doen met de bijbehorende gebruiksaanwijzingen. En ze kunnen met life-view altijd even met je meekijken als het niet gaat. Tip: de PIR detectoren zijn ook prima te bevestigen met montagekit. Dat scheelt veel boren in nieuw gestucte wanden.

Gebruiksaanwijzing van de Qlink zou nog een goede aanvulling zijn. Toch kan ook hier telefonisch worden ondersteund. Heb je er even mee gewerkt is dit ook duidelijk.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik heb Credex als zeer positief ervaren. Gerichte communicatie, duidelijke voorbeelden of vragen tbv een juiste afweging/advies. Ook na aanschaf, tijdens montage en/of programmeren zowel telefonisch als online (of via Teamviewer) vriendelijke en behulpzame reacties/antwoorden. Waarom 9-ens en geen 10-en? Omdat er altijd wel iets verbeterd zou kunnen worden.

- Sinds mijn aanschaf heeft er al een verbetering op de website van Credex plaatsgevonden (veel meer info ter beschikking). - In de handleiding van de centrale word soms verwezen naar hoofdstukken die niet bij de handleiding aanwezig zijn. Dat zou niet zo mogen zijn. - In de handleidingen komen soms uitdrukkingen voor die niet nader uitgelegd zijn of worden (bijv. PG-output; wat word er bedoelt met 'PG'?) Voor een installateur duidelijk, maar niet voor een particulier. En omdat deze apparatuur ook aan particulieren word verkocht, zou iets meer verduidelijking op z'n plaats kunnen zijn.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, snelle antwoorden, kortom zéér goed. Iets niet erbij (wat menselijk is) vlugge nalevering.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer snelle communicatie en levering. Op zondag besteld en dinsdag morgen geleverd in België. Handige tips voor installate op de website. Remote support als je hulp nodig hebt.

Prijzen wat aan de hoge kant.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering en uitvoerige toelichting over de benodigde producten. Er werd tijdens het telefoongesprek goed meegedacht over de mogelijkheden en de toe te passen producten.

Nederlandse installatie handleiding

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Credex is goed bereikbaar bij vragen en men weet werkelijk van ieder verkocht artikel hoe deze werkt en moet worden ingesteld.

A van Schendelsingel 6

1187vr Amstelveen

Over Credex Alarm Systems

Credex Alarm Systems is a VEB Recognized Security Company and supplier of alarm systems, camera security and access control.