Pluspunten

Steeds heel goede uitleg bij de producten en razendsnelle levering aan huis!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Bereikbaarheid. Overzichtelijke website.

Tip: Opnemen van de manual voor ieder product (jablotron 100) op de website.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer snelle levering altijd bereikbaar

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Kwaliteitsproducten, zeer goede nazorg en uitleg.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer vriendelijke en technisch goede klanten service! Petje af! Eigenlijk de persoonlijke service die je doorgaans in een reguliere winkel aantreft! TOP!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goed gedocumenteerde website qua product en mogelijkheden Snelle en correcte levering

Documentatie is voor verbetering vatbaar. Nederlandse tekst is een vertaling van de Engelse tekst die ook al een vertaling is. Bij elke melding van het alarmsysteem zou ook een code kunnen weergegeven worden. Het zou gemakkelijker zijn om teksten aan te passen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

- Alles meteen leverbaar en ook de volgende dag geleverd. - Uitstekende uitleg over het alarmsysteem en de mogelijkheden. - Uitstekende bereikbaarheid bij vragen, zowel telefonisch als per email, en zowel voor de aankoop als ook daarna. - Betalen met iDeal.

Niet dat ik kan verzinnen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De communicatie met de mensen van Credex verliep uitermate vlot. Ze geven advies alsof je in een gespecialiseerde winkel zou staan. Frank vroeg me wat ik zocht en na het aanhoren van mijn verhaal stelde hij mij een goedkoper systeem voor dan wat ik voor ogen had. Dit wees er mij op dat klantentevredenheid heel belangrijk is voor hun.

Voor sommige producten is het niet mogelijk om de prijs te zien op de website en moet er een offerte aangemaakt worden. Dit vind ik soms lastig omdat aankopen afhangen van de prijs. Maar dit wordt deels opgelost door het snelle antwoord dat je krijgt op de offerteaanvraag.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Veel gelezen, diverse webshops vergeleken. Niettegenstaande Credex niet de goedkoopste was koos ik toch op basis van de positieve commentaren over betrouwbaarheid en service. Tot op heden geen spijt van gehad, levering gebeurde snel en volledig volgens de afspraken. Installatie verliep vlot, al is het goed doornemen van de diverse handleidingen voor de installatie aan te vatten wel sterk aangewezen. Tevreden klant uit België!

Hier en daar zijn op internet nederlandstalige instructies te vinden. Meestal zelf geschreven door een of ander bedrijf. De echte basiszaken voor het configureren stap voor stap in het nederlands op een doefiche samenvatten zou voor veel klanten een meerwaarde zijn. (gebruik van de software vergemakkelijkt uiteraard de instellingen).

• Afspraken nakomen

Pluspunten

zeer goed hulp en raad

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede uitleg op de site, makkelijk handleidingen te vinden, overzichtelijk, na telefonisch kontakt ook nog goede tips gekregen, niets gehaast, nemen de tijd voor je, enthousiast en zeer zeker klantvriendelijk ( is dus ook mogelijk bij internet aankopen ).

Volgen van bestelde order naar tijd/ dag bezorging zou mijn inziens beter kunnen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Heb sinds een paar weken een JA 106 KR centrale met 3 bedienpanelen en 4 afstandsbedieningen. Systeem bestaat uit 10 PIR'S met magneetcontacten. In eerste instantie wilden wij een draadloos systeem. Bij nader inzien hebben we toch gekozen voor een compleet bedraad systeem. En ja het is veel werk om alle kabels netjes (door de spouw) weg te werken. Echter als je het zelf doet is dit de goedkoopste oplossing. In totaal is er 400 MTR kabel ingetrokken en werkt alles naar tevredenheid. Credex is zeer bekwaam & professioneel. De leveringen zijn supersnel, en ook de antwoorden op de vragen. Het mooie aan Credex is dat je het gehele systeem zelf kunt samenstellen en ook kunt instellen. En bedraad aanleggen is zeker niet lastig of ingewikkeld! Ik zeg: "als je niet kleurenblind bent, dan kan echt iedereen het systeem aanleggen". De kabel heeft 4 kleuren en de aansluitcontacten... je raad het al die hebben dezelfde kleuren. Simpeler kan niet. - Snelle levering - Professioneel bedrijf met ruime ervaring - Perfecte site en informatie voorziening

Track and trace bij verzendingen

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Bij de orientatie van draadloze alarmsystemen in het 868mHz segment kun je eigenlijk niet meer om Jablotron heen. Een relatief jong bedrijf dat flink aan de weg timmert met eigentijdse high end componenten. Het Oasis-80 systeem is zo succesvol dat iedereen het wil verkopen. Deze branche kent heel veel eendagsvliegen, en om het systeem in de toekomst bij meer medewerkers van ons bedrijf te plaatsen zocht ik een betrouwbare partner. Credex draait al decennia mee en heeft de expertise om een op maat gemaakt Jablotron systeem te leveren. Dat is in mijn geval ook gebleken.Door een no-nonsense benadering een perfect alarm systeem met zinvol afgewogen componenten.Een prima ondersteuning dmv de moderne hulpmiddelen zoals Chat en Teamviewer..Het plaatsen, configureren is na bestudering van de handleidingen prima zelf te doen. Bij twijfel even via de chat opheldering vragen, en indien nodig samen met Credex nog even, middels Teamviewer de instellingen nalopen. Het is allemaal prima gelukt!

Geen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Heel simpel gezegd in alle opzichten een geweldig systeem.

De PIR melders voelen wat fragiel aan maar goed als ze hangen hoef je er nie meer aan te zitten. Met een iets uitgebreider stappenplan en installatiehandleiding was het mij helemaal zelfstandig gelukt (of zegt wat over mij ;-) Maar dat maakte de beloofde vakkundige service en nazorg van Credex helemaal goed.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Verkoopt kwalitatief goede producten Beschrijvingen op de website Goede ondersteuning Prima bereikbaar Kennis van zaken

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goed functionerende website bevat veel zinvolle informatie, en heeft zeer geholpen in de beslissing tot aanschaf Oasis systeem met accessoires.

Registratie is niet echt duidelijk.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede en snelle communicatie! Goede producten, netjes verpakt.

Een track en trace bij de zending zou wel handig zijn.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Heb verschillende systemen met elkaar vergeleken, maar de Jablotron Oasis 80 kwam voor mij het beste in aanmerking. Op basis van de positieve reviews gekozen voor Credex en dat is een goede keuze geweest. Snelle offertes, bestelling liep vlot, snel geleverd en direct antwoord op een vraag. Bij het installeren kan ik de Olink software sterk aanbevelen. Super makkelijk. Paar tips: - Maak vast een overzicht van je onderdelen en hoe je die op het keypad zou willen zien. - Zet de controle paneel in elkaar (comm module en accu) - Sluit de controle paneel aan op de PC - Lees alle detectoren in en geef deze de juiste naam - Configureer alle settings (volg de NL installatie handleiding) - kopieer de tekst-namen naar de keypad. - Alles ophangen en klaar.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

De online live chat die telkens weer zo snel met de goede antwoorden / oplossingen komt; absoluut TOP!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer professioneel en bekwame vakman. Weet precies waar hij het over heeft en zeer kundig met de installatie. Alle belangrijke zaken worden uitgebreid doorgenomen. Ik ben uitermate tevreden over het Jablotron JK-106KR. Het is geen goedkoop alarm maar voor de prijs heb je een uitermate professionele alarm van zeer degelijk kwaliteit. En wat een genot om met 1 druk op de knop verschillende secties te activeren/deactiveren. Ruim 2 maanden in bezit en nog geen enkele probleem tegengekomen. Het alarm doet precies wat het moet doen en dit in de basis instelling. Heb nog een legio aan extra settings waar ik nog mee aan de slag moet gaan.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer eenvoudig te monteren installeren

Betere APP zou welkom zijn en aansturing over internet

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Veel kennis van het Jablotron alarmsysteem

Nee, tot nu toe geen op of aanmerkingen

A van Schendelsingel 6

1187vr Amstelveen

Over Credex Alarm Systems

Credex Alarm Systems is a VEB Recognized Security Company and supplier of alarm systems, camera security and access control.