Pluspunten
Buiten normale kantoor uren is men bereid te helpen en uitgebreid advies te geven. De levering is exact op de voorspelde dag en het pakket was compleet en verzorgd. De installatie vergt wel wat technisch inzicht maar met de tijd nemen en rustig de handleidingen doorlezen is het eigenlijk in een keer helemaal gelukt. Na installatie is het systeem erg gebruikersvriendelijk en werkt zo goed als plug and play.
VerbeterpuntenHandleidingen bestaan uit meerdere losse delen die bij de componenten horen. Het is soms een beetje zoeken waar je best begint met installeren (zowel hardware als software). De Olink software is supereasy. Wel jammer dat het nog niet voor de Mac is.
Pluspunten
Goed live blog en uitstekende telefonische begeleiding!
VerbeterpuntenEven een hick-up bij het uitleveren van de nalevering. Verder geen negatieve ervaringen!
Pluspunten
Goede contact en Frank kan het duidelijk uitleggen waardoor je weet wat je koopt via het internet. Hierdoor is de beslissing gevallen om juist bij hem een Jablotron 100 systeem te kopen. Hij heeft het systeem goed geprogrammeerd waardoor het alarm systeem snel operationeel was na montage. Verder is Jablotron een goed systeem met ongekende mogelijk heden. De volgende stap wordt een passend beveiligingscamera systeem welke ruimschoots worden aangeboden door credex alarm systemen
VerbeterpuntenEigenlijk niet, website loopt goed , contact verloopt goed dus ga zo door
Pluspunten
Goede service en nazorg. Voorafgaand aan aankoop overleg gehad over de te bestellen producten, hoeveelheid en ophangpunten. Credex levert een duidelijk installatie-stappenplan bij het alarmsysteem en telefonische/IT ondersteuning als je er niet uitkomt.
VerbeterpuntenBestelproces niet volledig duidelijk dat de app er los bij geselecteerd moest worden. Daarnaast wellicht een verzendservice gebruiken met Track&Trace mogelijkheden.
Pluspunten
Hele snelle levering en installatie in huis (binnen 2 dagen). Neemt tijd voor de klant en goede uitleg. Nazorg ook top; ik kon bellen voor hulp/uitleg wanneer ik wilde. Zeker een aanrader!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site, degelijk product en uitstekende en snelle ondersteuning door Credex
VerbeterpuntenJammer dat de jablotron software Olink niet voor Mac's / OSX beschikbaar is. Via Virtualbox-software is het zeker bruikbaar maar net wat minder soepel. Installatie vergt overigens als particulier wel wat tijd. Heeft dan wel als voordeel dat je het systeem goed leert kennen.
Pluspunten
zeer goede service, zoals een webshop zou moeten zijn. ser/ice gaat verder dan je zou hoeven verwachten, en heb ik als zeer prettig ervaren. ook het oasis systeem is zeker profesioneel, heb nog nooit een valse melding gekregen in het afgelopen jaar.
Pluspunten
Goede site, helder en zonder verborgen extra's (extra kosten). Prijs is conform andere aanbieders.'t Zijn producten voor de Nederlandse markt. Geen parallel import (al maakt het voor mijn product niet uit).
VerbeterpuntenEr staat weliswaar, volgende dag geleverd, maar 't zou aardig zijn als de DPD een track-&-trace zou hebben. Dan kun je er gemakkelijker omheen plannen.
Pluspunten
Een webshop met excellente service, waar vind je dat nog? Voor deze producten is echter support wel cruciaal! Een compleet alarmsysteem aanleggen is een grote puzzel waarbij een expert achter de hand gewoon dringend nodig is.
VerbeterpuntenDe basisstappen blog is erg handig. Voeg echter nog even wat foto's toe zodat je kan zien hoe alles er uit moet zien als je e.e.a. gemonteerd hebt. Had mij 300 euro voor een opgeblazen GSM module gescheeld.
Pluspunten
snelle reactie op mijn vraag daarna een extra sirene besteld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer goede service. Had zelf iets over het hoofd gezien bij bestelling, maar is heel goed opgelost!! Goede bereikbaarheid, goede service! Ben er erg blij mee.
Pluspunten
Snelle levering en eens je het systeem wat doorgrond is het spelen met de instellingen. Makkelijk te installeren, zeer degelijke uitvoering en genoeg info op bijgevoegde cd-rom.
VerbeterpuntenTransformator van centrale is luidruchtig, de "brom of zoem" is duidelijk hoorbaar in de gang waar deze geïnstalleerd is. Afgesproken leverdatum nakomen aub, volledige pakket was afgegeven bij buurman een dag voor de afgesproken datum(en dit terwijl het aan de telefoon géén probleem was)!!
Pluspunten
Snelle communicatie, zelfs op zaterdag avond via de chat! Had enkele vragen die adequaat beantwoord werden en mij snel op weg hielpen met de installatie. Het systeem zelf voelt top-of-line en doet precies waar het voor aangeschaft is. Ook na aanschaf werden vragen nog steeds snel beantwoord. De prijs van het systeem ligt, voor zover kunnen zien, onder het gemiddelde op de markt.
VerbeterpuntenGeen. Mogelijk een bezorgdienst kiezen met track&trace en zendbevestiging (het werd nu bij de buren afgeleverd - toevallig voor ons geen probleem maar kan me voorstellen dat dit soms kwalijk is).
Pluspunten
kwalitatief heel goed materiaal. Als je de systematiek kent is installeren gemakkelijk. tot op heden alle melders enz .perfect kunnen installeren. ook uitbreidingen tav rook- en gasmelder(s) .
Pluspunten
Pluspunten
Geleverde spullen zijn prima! Echter de app om de OASIS te bedienen is dat niet. En een slechte recensie wordt gewoon niet geplaatst.
Dank voor uw beoordeling. Wij zijn hard bezig met het doorzetten van de T&T codes aan onze klanten om inzicht te geven in eventuele vertraagde leveringen.<br /> De app werkt niet door het nieuwe ios 7 van Apple. Binnenkort komt er een update van de app waarin dit is opgelost.<br /> Wij hebben geen grip op het niet plaatsen van recensies!
Pluspunten
Alarmsysteem pas aangeschaft: - voelt degelijk en zo installeert het ook - de chat en remote hulp is geweldig (super Frank ;)) - site met info is redelijk uitgebreid al
VerbeterpuntenAls je iemand bent die nog nooit een alarm installatie hebt geinstalleerd is het wel even lezen en door lezen. Zeker instellingen voor bijvoorbeeld kpn zijn dan lastig. Advies is het stappenplan op de blog nog iets uit te breiden.
Pluspunten
zeer snelle levering en bij een vraag snel bericht terug pas 2 bestellingen gedaan maar zeer tevreden
Verbeterpuntennog geen pas klant
Beschrijving graag in het nederlans
Dank voor uw beoordeling. De Nederlandse handleidingen staan op onze site, zoek op handleidingen. Ook de meeste manuals hebben wij (als enige!) in het Nederlands (bijv. voor de JA-80L binnnensirene).
A van Schendelsingel 6
1187vr Amstelveen
Credex Alarm Systems is a VEB Recognized Security Company and supplier of alarm systems, camera security and access control.