Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering Chatfunctie op hun site is handig en vragen worden snel beantwoord!
Pluspunten
snelle respons op vragen via mail en zeer goede service, ook buiten kantooruren.
Pluspunten
Heb het gehele huis incl schuren recent beveiligd en bevalt ons tot nu toe super.Ook bij onze dochter hetzelfde systeem geplaatst. Hebben het geheel via een kennis die in deze branche werkt besteld en deze heeft ons dit aanbevolen.
VerbeterpuntenBen tot nu toe tevreden, dus zou zo geen verbeterpunten kunnen noemen.
Pluspunten
neemt de moeite om systeem uit te leggen in Oldenzaal
Verbeterpuntenfactuur is niet in één oogopslag duidelijk
Pluspunten
zie bovenstaand
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Betrouwbare systeem, prima support.
Pluspunten
Perfecte service zoals het moet!Hier zouden veel bedrijven kunnen van leren... Heb nog nahulp gekregen zonder enige zucht.
Pluspunten
Meedenken met gewenste configuratie Snelle levering Begeleiding bij installatie Telefonische nazorg Frank kent product (Jablotron oasis) van binnen en buiten. Staat je op prettige en vakkundige manier te woord, neemt de tijd en biedt echte nazorg (mijn binnensirene werkte door stroomstoring niet meer). Telefonisch door Frank prima opgelost.
VerbeterpuntenGeen, gewoon goede club.
Pluspunten
* Snelle levertijd * Online chat functionaliteit werkt zeer snel en handig bij support-vragen.
Pluspunten
openingstijden voor afhaalservice
Pluspunten
Informatie op de site is 100% betrouwbaar. De prijs is concurrerend ten opzichte van andere bedrijven. Ik heb eerst een eigen plan (plattegrond huis) gemaakt met de nodige sensoren en deze opgestuurd. Hierna heeft men contact met mij opgenomen en het hele plan doorgesproken, men neemt hier alle tijd voor. Dat was maar goed ook want op sommige plekken kon beter een andere sensor geplaatst worden. Hierbij viel mij op dat men zelfs sensoren wegliet waardoor de prijs naar beneden ging (men probeert dus niet aleen te verkopen). Na ontvangst van het alarmsysteem heb ik alle informatie die op de Blog van Credex is te vinden inclusief handleidingen goed doorgelezen waardoor mij steeds duidelijker werd hoe alles functioneert en aangesloten moest worden. Uiteindelijk alles geïnstalleerd en nog wel een keer om hulp gevraagd om te checken of het systeem goed ingeregeld was (men kan via internet inloggen). Enkele kleine wijzigingen zijn nog ingesteld en ik heb uitleg gekregen over enkele vragen die ik had. De backup functie is dus geweldig en men weet alles! De prijs van het alarmsysteem is behoorlijk maar dan heb je ook een professioneel systeem. Het is wel verstandig om de centrale via de USB kabel aan te sluiten. Het is soms even puzzelen maar de idee dat je hen altijd kunt bellen en goed advies krijgt maakt alles ruimschoots goed. Ik geef meestal niet zo gauw een 10, maar zij zijn echt een 10 waard.
Verbeterpunteneigenlijk niet
Pluspunten
Ben goed geholpen door credex alarm,had een alarm gekocht bij secom4 alleen maar problemen op een gegeven dag bestonden ze ook niet meer dus ik kon fluiten naar me 5 jaar garantie. Toen in contact gekomen met credex alarm en zeer goed geholpen zal verder ook de service overnemen ben benieuwd hoe dat gaat maar ben momenteel zeer tevreden. mvg johan
Pluspunten
Alles op voorraad. Snelle levering. Prima site, met alle documentatie beschikbaar. Professionele uitstraling.
VerbeterpuntenOnderstaande punten moeten niet als kritiek maar echt als verbeterpunten opgevat worden. Documentatie van Jablotron is uitgebreid, maar versnipperd. Een overzichtelijke handleiding waar alles in is te vinden zou welkom zijn. Dit verdient dit product! Handleiding om de GSM module in te stellen ontbreekt, er wordt verwezen naar Olink software, maar de handleiding daarvan ontbreekt in zijn geheel. Mijn tip: schrijf desnoods zelf een korte stap voor stap handleiding voor de GSM module. Iets als: 1- Installeer de Olink software. 2-Verbind de USB kabel met de Controlmodule (CM) en sluit deze aan op de PC. 3- Start de Olink sw . De sw moet nu de CM herkennen. .... 4- Stel de GSM module als volgt in .... Tijdens de bestelling via de website is een e-mail beloofd met een overzicht van de bestelling. Deze heb ik nooit ontvangen. Dat overzicht was via de persoonlijke log-in gelukkig wel te bekijken, maar een overzicht via de mail had ik wel op prijs gesteld. Verder had ik behalve dit laatste ook een opmerking via een contact formulier gestuurd over de status van de order "voltooid" , terwijl ik nog niets ontvangen had. Mijn vraag was wat dat dan betekende. Ik heb daar nooit een reactie op mogen ontvangen. De levering van de bestelde spullen de volgende dag maakte het wel weer goed. Mijn tip: zorg voor een e-mail bevestiging met een overzicht en een geplande leverdatum. En geef als status van de order eerst: "Verzonden" en 1 of twee dagen later pas "Voltooid"
Dank voor uw opmerkingen. Wellicht heeft u het Installatie-Stappen-Plan op onze blog over het hoofd gezien...? Hierin staan enkele door u genoemde verbeterpunten. De andere punten gaan wij aanpakken! Voor wat betreft de verzending wordt in de nabije toekomst de 'track & trace' informatie naar de klanten verstuurd.
Pluspunten
Scherpste prijs van de kwalitaatief uitstekende Jablatron produkten op internet te vinden.
VerbeterpuntenWellicht telefonische bereikbaarheid.
Wij hebben wat problemen ervaren met onze telefoon provider, dit is nu geheel opgelost. Wij zijn gewoon bereikbaar van ma t/m za van 09:00 tot maar liefst 22:00 uur!
Pluspunten
Goed bedrijf neemt echt de tijd om je dingen ook uit te leggen. Producten zijn van goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering. We waren vergeten een onderdeel te bestellen en dat hadden we de volgende dag al in huis. Tijdens de installatie kwamen er wat vragen boven. Deze werden via de mail zeer vlot beantwoord.
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Super snel geleverd! perfect & bedankt.
Pluspunten
Advies via de site en mondeling + snelle levering!
VerbeterpuntenGeen tip aan de verkoper maar aan de aanstaande kopers: Als je een alarminstallatie wilt aanschaffen, en je hebt een plan gemaakt hoe je de installatie wilt inrichten en welke apparaten je hierbij wilt gebruiken, leg je plan voor bij Credex Alarmsystemen, zodat dit beoordeeld kan worden of je beveiligingsplan wel de juiste is. Dit zou zonde zijn van je investering!
Pluspunten
zeer snelle en correcte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle reactie op mail. Duidelijke uitleg. Goede website. Snelle levering.
Pluspunten
Service en ondersteuning
VerbeterpuntenDoe-het-zelf vereist naar mijn mening toch informaticakennis. Doenbaar maar hoge complexiteitsgraad.
A van Schendelsingel 6
1187vr Amstelveen
Credex Alarm Systems is a VEB Recognized Security Company and supplier of alarm systems, camera security and access control.