Pluspunten
ik ben zeer tevreden over de samenwerking met leza voor mijn kassa en pin
Verbeterpuntennvt
Beste Boektiek BA-sta bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groet, Leza
Pluspunten
betrouwbaarheid en service
Verbeterpuntengeen
Beste Orlando festival bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groet, Leza
Beste voordeelkamperen bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groet, Leza
Beste Typisch Hollands bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groet, Leza
Beste Bruunari bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groet, Leza
Pluspunten
Snel, professioneel en erg klantvriendelijk
Beste Ruut Bol bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groet, Leza
Beste HEMV bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groet, Leza
Pluspunten
Goed telefonisch bereikbaar en deskundige telefonische hulp.
VerbeterpuntenLet op dat als wordt beloofd terug te bellen, dit daadwerkelijk ook wordt gedaan! Moet soms een paar dagen wachten op antwoord.
Beste B. Wessels, bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groet, Leza
Pluspunten
je kan altijd bellen als je iets niet snapt en dan wordt je goed geholpen.
Verbeterpuntener moest nog iets verbeterd worden aan het systeem en dat duurde best lang. laat de klant soms even weten dat er nog aan wordt gewerkt.
Beste pand 12 bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groet, Leza
Pluspunten
Goed persoonlijk contact, vriendelijk en behulpzaam, komen afspraken na.
VerbeterpuntenHelpdesk reageert niet altijd op mail dus richt je je sneller direct op bepaalde contactpersonen.
Beste Hipp products bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groet, Leza
Pluspunten
NVT
VerbeterpuntenNVT
Beste Top gardens bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groet, Leza
Beste Richard, bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groet, Leza
Pluspunten
De mensen zijn heel behulpzaam aan de telefoon en de helpdesk is erg goed
Verbeterpuntenin de facturering gaat vaak iets fout, van tevoren is niet duidelijk wat onder de service valt en niet. En info@leza en support@leza reageren niet
Beste Marieke, bedankt voor uw beoordeling. Aanstaande maandag wordt de email box voor een aantal medewerkers toegankelijk, zo hopen wij u sneller van dienst te zijn. Vriendelijke groet, Leza
Pluspunten
Goede technische ondersteuning
VerbeterpuntenCommunicatie tussen webshop leverancier Leza en klant
Beste Paula, bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groet, Leza
Pluspunten
Ik werk met diverse modules van MPlus. Het systeem word steeds meer uitgebreid. Kassanet Leza zoekt over het algemeen naar de oplossingen voor mijn behoeftes.
Verbeterpunten(Interne)communicatie zou in sommige gevallen hier en daar verbeterd kunnen worden. Dit geldt ook voor o.a. updates en ``bugs`` binnen het afgenomen pakket software. Uiteraard kan hiervoor de schuld bij de softwareontwikkelaars liggen...
Beste Mark, Bedankt voor uw beoordeling ! genoemde punten zullen wij bespreek baar maken Vriendelijke Groet, Leza
Pluspunten
Bereidwillig Goede systemen Goed bereikbaar
VerbeterpuntenDoorlooptijd van openstaande punten voor verbetering vatbaar. Misschien hierin wel afhankelijk van derden, maar Leza is onze partner, dus ook hiervoor verantwoordelijk. Openstaande punten niet in kaart en daarom ook geen statusupdates.
Beste heer van Berkel, Bedank voor uw beoordeling. De openstaande punten worden verwerkt in onze bug lijs per klant. zo is er een duidelijk overzicht wat er loopt ! indien u wenst wat er aangepast wordt kunnen wij u op nemen in onze mailing lijst. Vriendelijke groet, Leza
Beste Gerbrand, bedankt voor het invullen van de beoordeling ! we gaan proberen om de snelheid en levertijd te verbeteren, in sommige gevallen zijn we afhankelijk van derden ! Vriendelijke groet, Leza
Pluspunten
Snel, betrouwbaar en een goed prijs kwaliteit verhouding
bedankt voor uw beoordeling !
Pluspunten
We hebben als stichting 2 pinapparaten gehuurd voor het door ons georganiseerde festival. Perfect bezorgd ruim op tijd en de apparaten werken echt supersimpel en snel ondanks het ontbreken van een vaste telefoonlijn. Pinbetalingen waren die dag echt het enige waar we ons GEEN ZORGEN over hoefde te maken!
bedankt voor uw beoordeling