Pluspunten
Snellere levering naar België dan belgische bedrijven. Top commercieel. Vlotte communicatie
VerbeterpuntenDe shop heet PERFECT wind
Beste Philippe, Bedankt voor de beoordeling, goed om te horen dat we sneller zijn dan de Belgische bedrijven :-) Met sportieve groet, Ronald
Pluspunten
vond het verrassend om een gratis touchscreen stylus pen mee geleverd te krijgen. Dit is zeker een grote plus punt
Pluspunten
Snelle levering. Direct contact via email en snel antwoord.
Pluspunten
Prima geregeld!
VerbeterpuntenDoor tijdstip aanschaf (net na de feestdagen), liep de bezorging vertraging op bij PostNL.
Pluspunten
Snelle levering op volgende dag
Pluspunten
Goedkope producten en aantrekkelijke acties. Assortiment goed afgestemd op de doelgroep en uitstekende service.
VerbeterpuntenEen week nadat ik mijn product heb besteld, was mijn product opnieuw afgeprijsd voor een lagere prijs. Natuurlijk altijd balen als je iets teveel betaald hebt.
Beste Cees, Bedankt voor beoordeling :-), u heeft zeker niet teveel betaald als winkel zijnde moeten we in beweging blijven en zo nu en dan aanbiedingen doen. Vooral op de dagaanbiedingen verdienen we bijna niks op en zijn er om die dag meer klanten naar onze winkel te krijgen. Dus het is zeker interessant om onze Facebook pagina https://www.facebook.com/perfectwind.nl in het oog te houden :-) Met sportieve groet, Ronald
Pluspunten
Grote voorraad
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Persoonlijk advies bij aankoop
Pluspunten
Top, top, top, kan het niet anders zeggen.
Pluspunten
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Kreeg er zelfs een mooie smartphone pen bij als cadeau. Thnxs!
VerbeterpuntenPost.nl was wat later met leveren maar daar kan perfect wind weinig aan doen.
Pluspunten
Heel snelle service. Al maar goed, zo vlak voor de feestdagen.
Verbeterpuntennihil
De levertijd is erg goed, ik vind het alleen de bezorgkosten erg hoog.
Pluspunten
Vriendelijk,en behulpzaam
Pluspunten
Duidelijke info, goede informatie, snelle levertijd
Verbeterpunten/