Pluspunten
geen oordeel
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snelle vlotte levering
toen ik wilde betalen zei de site iedere keer,"niets in winkelmandje." later in avond was ineens wel goed. wel mooi dat ik mailtje kreeg over nog niet betaald maar wel besteld.
Pluspunten
Snelle, goede en persoonlijke service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en correcte levering en goed geholpen aan de telefoon met wat probleempjes van onze kant. Top
VerbeterpuntenNvt
graag een bericht van te voren , als bestelling niet compleet is
Geachte klant, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben direct met u gebeld toen duidelijk werd dat het bestelde product door een voorraadfout in het magazijn niet leverbaar was. Tijdens het gesprek werd ook duidelijk dat het bestelde product helemaal niet voor uw toepassing geschikt is en hebben wij op uw verzoek uw order geannuleerd. Wij kunnen fouten helaas niet vooraf melden en oplossen maar alleen achteraf als een fout is geconstateerd.
Pluspunten
In het informatie gesprek kreeg ik heldere antwoorden en werden mijn belangen goed meegewogen.
Pluspunten
snel en vakkundig
Pluspunten
telefonish bereikbaar, persoonlijk contact, snelheid
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
bij aanvraag van een product van uw bedrijf wordt snel en correct gehandeld
Pluspunten
Makkelijke website, product snel gevonden, besteld en snel geleverd. Chapeau!
Pluspunten
Pluspunten
Prima snelle levering en goeie verpakking
VerbeterpuntenBrander was beetje roestig en beschadigd, misschien opslagruimte vochtig??