Snel en duidelijk

Mijn bestelling was er snel en de website is duidelijk en makkelijk

Correcte levering

Prima.

Snelle levering, goed product.

Snelle en goede levering

Je krijgt snel wat je besteld hebt. Site is overzichtelijk.

Ik heb een aantal keren gehad dat mijn etiketten voor mijn bestellingen op waren en dringend nieuwe moest bestellen voor de volgende dag anders kon ik niet op tijd leveren. Meestal gebeurt het wel eens dat het een dag langer duurt bij sommige shops maar tot nu toe kon ik altijd op hun rekenen dat ik het de volgende dag binnenkrijg

matig

Labels zijn perfect voor de juiste doeleinden.

Goede service als er een probleem is

Onze dymo labelmanager drukte halve letters. De nieuwe tape was daardoor niet bruikbaar. Een telefoontje was genoeg om het probleem op te lossen. De kop van ons apparaat was vies. Fijn dat na de gouden tip alles het weer goed werkt!

Prima service snel verstuurd top

Prima service snel verstuurd top

Geweldig!

Sneller kan het niet.

Prima levering

Vlotte levering

Al snel op de site het gewenste artikel gevonden. Bestellen en betalen ging ook zonder problemen. Artikel werd snel geleverd.

geweldig

Super geholpen, zeer vriendelijk.

Snelle levering maar bezorgdienst moest bellen en dat was te veel moeite, denk ik

Snelle levering, maar de bezorgdienst moet bellen als hij voor ons hek staat (een school). Dit is helaas niet gebeurd (terwijl we er wel waren !) Daardoor mijn pakketje na 2 dagen pas op kunnen halen bij een afleverpunt. onhandig !!

Fijne labeltang, snel bezorgd

Er is een vrij grote keuze in de webwinkel voor een goede prijs. Bovendien werd de labeltang zeer snel bezorgd. Enig minpunt is dat de verzendkosten wat aan de hoge kant zijn.

uitstekend

Klein product besteld en op tijd geleverd, verzendkosten mogen wel wat lager.

Het klantenteam is meer dan geweldig. Ik heb twee keer gebeld en bij één gelegenheid kreeg ik de benodigde hulp. Bedankt

God

n.v.t.

Snelle levering comform afspraak ook het juiste artikel geleverd

zie onder

Perfect. de bestelling is meteen op gestart. de volgende dag al netjes bezord . dus nogmaals heel correct

Snelle bezorging

Snelle goede bezorging

Snelle en correcte levering

Product voldoet aan de verwachting

Alles prima geregeld

De service is geweldig en super snel.

Nobelstraat 40

3846CG Harderwijk