Vreemde methode van verzending van 2 kleine voorwerpen

vreemd dat 2 cassettes van ca 5,5 x 5,5 x 2 cm verzonden worden in een pakket van 7 x 38 x 50,5 cm Hadden ook in een enveloppe verzonden kunnen worden Aanbevelen ja ingevuld maar zie bovenstaande opmerking

Perferct geregeld

Ondanks mijn dubbele bestelling werd er direct contact met mij opgenomen, de dubbel geannuleerd en het bedrag van de dubbel gecrediteerd. Klasse!!!!

Snelle levering en product werk prima

Netjes en zeer snelle levering. product werkt ook uitstekend. Heb nog telefonisch contact gehad over het product, ook dit is zeer vriendelijk en behulpzaam afgehandeld. Ben zeer tevreden!

Niets op aan te merken, prima in orde.

In alle onderdelen kwam het bedrijf professioneel over. Ook de afwikkeling was en is prima in orde.

Tevreden

Duidelijke website, snelle levering

goed, als ik ook automatisch de factuur krijg toegestuurd tot op heden niet gezien.

Snelle en goede levering

fijne telefonisch service

Ik had diverse vragen over Dymo producten ,men nam de tijd om mij uitgebreid te woord te staan zodat ik een goede keus kon maken . Zeer tevreden ook met de snelle levering

Zeer goede en snelle service

goede kwaliteit, snel geleverd

Ruime keus, snel geleverd.

Prima toegankelijke site. Snelle bestelling mogelijk.

Via Google snel de site te vinden. Ook het gewenste product met omschrijving snel te vinden. Prijsvergelijking met andere sites positief.

Vriendelijke en persoonlijke service

Gebeld omdat ik informatie wilde! Heel snel en accuraat te woord gestaan! Super fijn!

Jammer dat er geen snoer bij de adapter zat....

Als je een adapter besteld mag je er op zijn minst vanuit gaan dat deze compleet geleverd wordt en niet bij het uitpakken er achterkomt dat je deze apart moet mee bestellen voor veel geld.

Uitstekende dienstverlening

Levering was netjes en op tijd.

Mijn enige probleem is, dat ik tot nu toe al heel veel mail heb gehad, allerlei bevestigingen e.d., maar nog steeds GEEN FACTUUR heb ontvangen. Dat maakt het voor ons administratief heel lastig. Ik zou dus graag alsnog een factuur ontvangen.

Snelle keurige levering

Het bestelde was uitstekend verpakt, en de informatievoorziening ws prima.

netjes geleverd wat er besteld is

gewoon goed

Zonder gedoe nieuwe adapter besteld en volgende dag in huis. Hartelijk dank!

Snel en zonder poespas!!

Adapter van de printer defect. Besteld en volgende dag in huis!

snelle levering, prima assortiment, betrouwbare dienstverlening

snelle en correcte levering

het loopt als een trein op dymo

de bestelling is eenvoudig en snel in te voeren en wordt zeel snel uitgevoerd en afgeleverd.

Snelle en correcte levering

Snel en eenvoudig

Bestellen ging gemakkelijk. Pakket is ook snel bezorgd.

Nobelstraat 40

3846CG Harderwijk