Supersnel

Bij met onze pennen. Fantastisch geholpen

Duidelijk, makkelijk te bestellen en super snelle levering

Prima keuze aan producten, snelle levering en het eindresultaat is super! Heel blij ermee!

Ik keek op de site, zag dat het goed was, en ja ze hebben echt hun woord gehouden. Een aangenaam telefoontje met verdere uitleg en mooi op tijd geleverd. Product was zoals omschreven en perfect gedrukt! Klant was heel tevreden.

Super service, levertijd iets langer dan verwacht

Top service, mijn vragen werden snel en professioneel beantwoord zowel via mail als chat. Design module werkt prettig en duidelijk proces voor de aanlevering van logo en ontwerp. Erg blij ook met het eindresultaat. Klein verbeterpunt: het zou fijn zijn beter geïnformeerd te worden over de verwachte levertijd gedurende de productie. Levertijd was langer dan in het portaal aangegeven, maar ik ontving hier geen updates over.

Top opvolging, aanrader om mee samen te werken!

M'n bestelling kwam niet meteen toe maar Pinkcube deed er alles aan om mij hiermee verder te helpen, terwijl het eigenlijk de fout was van de pakketdienst. Zeer tevreden van de service en het product, bedankt!

goedekwaliteit, snelle service

Ik ontving heel snel een proefdruk. Een aanpassing hierop werd ook snel verwerkt. En ik heb de bestelling ruim voor de geplande datum ontvangen.

Tevreden

Meerdere artikelen gekocht. Er wordt altijd netjes gereageerd en het is altijd netjes

snel, zeer klant vriendelijk en behulpzaam

Pink cube heeft een zeer overzichtelijke site en is gemakkelijk te bestellen. Ook telefonisch zijn ze heel behulpzaam en het product is goed qua prijs kwaliteit verhouding. zou ze zeker aanbevelen. m.v.g. Rene

Contact verloopt snel en goed. Ook als niet alles meteen naar wens is.

Perfecte kwaliteit!

Vlotte service, en goeie klantendienst die probeert mee te denken. Ik had een probleem met de levering, maar ook hier hebben ze mij goed in bijgestaan.

Op tijd en netjes afgeleverd

Tassen goede kwaliteit katoen opdruk ook netjes! Pennen ook echter moeten we nog even naar de duur van de pennen kijken

Vlotte levering en top kwaliteit

Net als bij de vorige bestellingen werken ze alles zeer vlot uit. Vragen en aanpassingen zijn zo opgelost. Voor mijn organisaties is er maar 1 bedrijf voor balpennen.

Goede kwaliteit van de producten, als er hulp nodig is staan ze ook klaar.

Helemaal top! Super vriendelijke en behulpzame medewerker aan de lijn gehad, goed geholpen en product (enigszins optijd) ontvangen. Product is geweldig mooi! Bamboo powerbank met customized opdruk.

Grandioos

Mijn ervaring vriendelijk goed adviserend professioneel medewerkers keurig aan de afspraak levertijd. Perfect.

Prima kwaliteit en service

Mijn ervaring met Pinkcube is erg positief. De spullen die je besteld zijn van goede kwaliteit en netjes verpakt. De communicatie verloopt altijd vlot en soepel. Bij mijn laatste bestelling is een foutje gemaakt maar perfect opgelost door Pinkcube! Ze zijn zeker niet de goedkoopste, maar dat krijg je terug in service en kwaliteit producten. Laatste bestelling waren notitieblokjes zie foto :-)

Duidelijke site, product volgens afspraak

Wij hebben zeer duidelijk informatie kunnen vinden op de website. Het bestellen was eenvoudig. Goede communicatie en levering volgens afspraak. Top!

Goede ervaring, goede resultaten

De petjes zijn exact zoals we wouden en het materiaal is zeer goed. Je voelt dat ze stevig zijn en de borduring erop is professioneel gedaan. Levering was sneller dan verwacht en zonder problemen.

heel goed

Goede service en snelle levering.

Super mooie rugtassen!

Heel snelle levering, mooie tasjes en van zeer goede kwaliteit! Ben heel blij :)

Go-to zaak om custom mokken te bestellen

Als ZZP'er biedt Pinkcube een fijn aanbod aan bedrukbare mokken aan, zeer geschikt voor mij als ZZP Illustrator! Mooie kwaliteit, goeie bezorgservice en snelle assistentie. Top!

Uitstekend product - vlot geleverd

De gasten op mijn afscheid wil ik een zaadmatje als aandenken meegeven. Het bestelproces ging eenvoudig en ook op mijn vragen werd direct gereageerd. Dit is toch precies zoals het hoort te gaan. Ik ben enorm tevreden met het resultaat. Nu afwachten wat er komt opbloeien.

super service

snel gehandeld en men denkt mee

Prima kwaliteit en goede service

Herhaal product besteld. Is snel geleverd en kwaliteit is heel goed.

Super communicatie en snel geleverd

Contact was heel fijn en het was op tijd geleverd én het zag er top uit!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.