snelle service, super kwaliteit!

Mijn eerste pennen zijn meteen perfect! Na 1x contact over het ontwerp, meteen precies wat ik bedoelde. Ik kom graag nog eens terug ;).

Top bedrijf! Prima spullen, perfect bedrukt, top communicatie!

Mijn ervaring met PinkCube zijn top te noemen. Ze leveren netjes af wat je besteld. Het ziek er professioneel uit. Kwalitatief altijd goed. Zeker aan te raden!

Zeer goede klantendienst & producten

Voor het organiseren van mijn retreats in binnen en buitenland wil ik aan mijn gasten een leuk en praktisch geschenk cadeau doen, ik koos voor een katoenen draagtas, schriftje en balpen, allen bedrukt met mijn logo. De klanten en ontwerpdienst werken heel goed mee om mijn logo mooi te laten uitkomen en om alles tijdig te leveren. Heel tevreden over en alles mooi op tijd ontvangen

Snelle levering, goede kwaliteit!

Bedankt voor de service en goede levering, mijn Positivi-tiet koffiemok is prachtig geworden!

vlotte communicatie

zeer vlotte communicatie en afhandeling

Persoonlijke en vriendelijke service

Wij bestelden de katoenen draagtassen. We kregen advies over kleur en soort. Zo werden we goed geholpen én kregen alles binnen de deadline.

Onwijs blij met onze goodie tote bags!

Ons café, Goos, bestaat 5 jaar en wij wilden heel graag iets leuks doen voor onze gasten. We hebben tote bags laten drukken met ons logo er op in full colour. De tas is nog mooier dan wij hadden verwacht! De kleuren zijn precies zoals wij die bedoeld hadden en de tas is echt van hele goede kwaliteit. Super snel geleverd! Wij kunnen ons voorstellen dat het best een klusje is, maar ze waren binnen een week binnen! Ontzettend bedankt, wij kunnen onze gasten nu heel erg blij maken!

Topservice! Snel en verrassend goede oplossing voor een klacht die keurig werd afgehandeld.

Supergoede service!

Mooi geborduurd.

Fijne service. Mooie kwaliteit mutsen voor een goede prijs. Ik bestel gauw weer.

Probleem prima opgelost!

Helaas was de bedrukking van onze mokjes niet helemaal goed gegaan. Het probleem was duidelijk en werd heel snel, zonder gedoe, opgelost. Dank!

Snel geleverd, goed gedrukt

Kwaliteit van de stof was niet zo goed, maar de print was wel prima en de tassen waren snel geleverd

indien het misloopt, is het de hel!

De eerste bestelling werd eerst vertraagd en was vervolgens compleet fout. Bijgevolg hadden we de bestelde producten niet ter beschikking voor het evenement dat we gepland hadden. Naar een eventuele oplossing kon maar gezocht worden door de klantendienst, het weekend na ons evenement. Het duurde vervolgens nog geruime tijd om tot een vergelijk te komen. Men kan zich toch afvragen waar de leuze 'Klant is koning' vandaan komt (klantbewust & klantgericht zijn)? De tweede bestelling werd volgens wel tijdig en correct uitgevoerd. Niettemin blijft bij de ontevredenheid hangenda, dat we zelf een oplossing hebben moeten zoeken voor ons eerste evenement.

Netjes geleverd volgens afspraak

op tijd geleverd en helemaal zoal afgesproken zag er netjes uit perfect

Mooi product en snelle service

Wij bestellen geregeld mooie producten bij Pinkcube met ons logo daarop gedrukt. Altijd worden de producten snel geleverd en is de kwaliteit van zowel het product als de bedrukking uitstekend! Daarnaast is het plaatsen van een bestelling ook zo gedaan en krijg je altijd eerst een preview te zien van het eindresultaat van het product met logo. Wanneer je er niet uitkomt staan de medewerkers van Pinkcube je vriendelijk te woord via telefoon of Whatsapp. Voorlopig blijven wij bij Pinkcube bestellen.

Goede service!

Al jaren bestellen wij onze logo chocolade bij PinkCube. Een order is makkelijk na te bestellen. Er wordt altijd nog even nagebeld of alles nog klopt. Snelle levering en prettig contact. Heel tevreden over dit bedrijf. Een aanrader!

Mooie kwaliteit, goeie service

Mijn ervaring met PinkCube is zeer positief. Wij bestelden mutsen voor het bedrijf en het resultaat was erg goed. Mooie afwerking en kwaliteit, goeie begeleiding tijdens de aanvraag van proefdrukken en offertes, alsook na levering nog heel vriendelijke service (telefonisch). Wij zullen er zeker nog bestellen!

Goede kwaliteit, goede service

Dit keer een bestaande order van bedrukte pennen opnieuw geplaatst. Het bestand was bij Pink Cube, dus hoefde niet opnieuw verstuurd te worden. Kwaliteit is nog steeds heel goed.

Snel en goed

Eenvoudig proces, snelle levering en goede kwaliteit

Super Service Snelle levering Super Snelle reactie op het voorbeeld

Waardeloos

Ik ben erg teleurgesteld in mijn ervaring met dit bedrijf. De levertijden worden keer op keer veranderd zonder duidelijke communicatie. Hierdoor komen mijn bestellingen nooit op tijd binnen, wat erg frustrerend is, vooral als je op specifieke producten rekent. Wat het nog erger maakt, is dat hun prijzen aanzienlijk hoger zijn dan bij andere aanbieders. Je verwacht voor die prijs op z'n minst goede service, maar dat blijkt helaas niet het geval. Ik kan dit bedrijf op basis van mijn ervaring niet aanbevelen. Als je betrouwbaarheid en waar voor je geld zoekt, raad ik aan om verder te kijken naar andere opties.

Mooie pennen, snel geleverd!

Mooie pennen, snel geleverd!

Pinkcube is snel en professioneel

De medewerkers van Pinkcube zijn snel met het maken van offertes en mock-ups. Hierdoor konden wij onze producten snel bestellen.

Kind kan de was doen!

Echt heel blij met ons mooie kerstcadeau. Het uitzoeken en aanvraag voor ontwerp met logo was super eenvoudig en snel verwerkt. Ook het opsturen van een sample ging snel en gemakkelijk. Kortom kind dan de was doen en succes verzekerd.

Niet nakomen afspraken

Moest voor een dag bij een klant notitieboekjes en pennen hebben. Na de bestelling bleek dat de bestelde pennen niet op tijd zouden zijn dus heb ik telefonisch contact gehad en samen andere pennen uitgezocht die zeker op tijd zouden zijn. Deze heb ik dus nog eens apart extra besteld. Al snel mailtjes over de levertijd die later was dan afgesproken, dus gebeld en er zou een express levering van gemaakt worden. Dag erna niets gehoord en geen verzendbevestiging, dus weer gebeld. Blijkbaar was het nog niet omgezet naar een express levering en was nu aangepast, dus morgen in huis. Wederom niets van verzendbevestiging te zien, dus op vrijdag weer gebeld, had de spullen maandag nodig, voor de track en trace om dat ik het die dag zou moeten ontvangen. L. zou het opzoeken en me terugbellen, maar ze wist natuurlijk al hoe laat het was, dus niets meer van vernomen.

Fantastische service

Wij hebben de koffiemok Bahia gekozen wat voor ons een hele mooie low budget oplossing is voor een toffe en duurzame goodie. Voor ons was het heel erg zoeken naar het juiste logo omdat we de te bedrukken ruimte zo goede mogelijke wilden benutten, maar het wel ook "clean" wilden houden. Het ontwerp en de offerte is meerdere keren aangepast. Er werd snel en goed gereageerd op vragen en veranderingen en alles was op tijd en netjes bezorgd. Uiterst tevreden.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.