Prima totaalpakket

Duidelijke info, scherpe prijzen en prima kwaliteit. Levering is snel. Prima totaalpakket, fijne leverancier.

Altijd kwaliteit en punctualiteit. Een fijne partij om zaken mee te doen!

Altijd kwaliteit en punctualiteit. Een fijne partij om zaken mee te doen!

Fijne hulp en snelle levering

Goede, vlotte en duidelijke service.

Handig bestellen, goeie prijs, top service!

Wij bestelden waterflessen met logo en deze werden snel geleverd. Op onze aanvullende vraag werd snel en adequaat gereageerd . Al met al een hele positieve ervaring.

top service!

perfecte opvolging! top service! snelle levering!

Helemaal perfect!

Zeer snelle service en verzending, prima kwaliteit, mooie afdruk, kortom helemaal tevreden.

Zeer klantvriendelijk

Uitstekende service van begin tot eind! Vanaf het eerste contact merk je meteen dat dit team klantgericht werkt. Ze reageren snel en efficiënt op vragen en gaan er onmiddellijk mee aan de slag. Geen lange wachttijden of onduidelijkheden, maar een vlotte en professionele aanpak. Wat me vooral opviel, was de persoonlijke benadering en de inzet om een passende oplossing te vinden. Ze luisteren echt naar je behoeften en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt afgehandeld. Daarnaast verloopt de communicatie helder en transparant, wat het hele proces aangenaam en stressvrij maakt. Kortom, een service die je met een gerust hart kunt vertrouwen. Ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst zeker opnieuw een beroep op hen doen!

snelle service en goed kwaliteit!

Service was en is top! Toen ik voor meerdere artikelen een offerte aan het opvragen was, werd er meteen even achteraan gebeld. Daarnaast is de informatie heel duidelijk bij het bestel proces, website overzichtelijk en ook de digitale proefdrukken ontvang je dezelfde dag nog in je mailbox. Kwaliteit van de artikelen is ook tip top in orde. Al met al een goede ervaring.

Fantastische service en snelle levering!

Ik heb onlangs gepersonaliseerde waterflesjes besteld bij Pinkcube en ik ben super tevreden! De kwaliteit van de flesjes is top en het personaliseren ging heel gemakkelijk. Wat mij echt verraste, was de razendsnelle levering – sneller dan verwacht! Alles was netjes verpakt en de bedrukking zag er perfect uit. Als je op zoek bent naar een betrouwbare leverancier voor gepersonaliseerde producten, dan kan ik Pinkcube zeker aanraden. Ik ga hier in de toekomst zeker vaker bestellen!

Perfecte service

Blikjes en pennen besteld . Ik werd goed geholpen en het resultaat is zeker naar wens .

Aanrader

Gewoon perfect: - fijn telefonisch contact - duidelijke proefdruk - bestelling was makkelijk geplaatst - Full colour bedrukking voor een redelijk prijs - Geleverd op korte termijn en op afgesproken datum. Wij hadden toffe gepersonaliseerde tasjes op het symposium!

Super fijne service

Binnen een uur het ontwerp ontvangen. Ik was nog niet tevreden dus aangepast en alles was mogelijk! Super fijne service zal hier zeker vaker bestellen

We hebben goodiebags besteld en deze zijn zeer goed van kwaliteit. Leuke stof en ons logo kwam mooi uit. En snel geleverd! Bedankt :)

Uitstekende service en kwalitatieve schrijfwaren!

Ik heb onlangs een stylo en schrijfblok besteld via deze webshop en ben zeer tevreden met mijn ervaring! De ontwerptool was gebruiksvriendelijk en gaf een duidelijke voorbeeldweergave van het eindresultaat, wat het personaliseren heel eenvoudig maakte. De communicatie verliep vlot en ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. De levering was precies zoals verwacht binnen de opgegeven termijn.

Goede, snelle service

Alles verliep erg vlot en soepel. De pennen waren goed gelukt.

Altijd top bij Pinkcube

Vanuit meerdere bedrijven bestel ik bij Pinkcube voor promo artikelen. Altijd goede service, snel contact, behulpzaam en denken met je mee. Al met al top!

Perfect bedrijf

Na het bestellen prima geholpen met het aanleveren van het bestand. Fijne mensen. Snelle afwerking.Top!

Goede kwaliteit, snelle en vlotte service & levering.

Ik ben heel tevreden, snelle service, levering en goede kwaliteit. Een aanrader.

Super mooie pennen

Blij met mijn nieuwe pennen met bedrijfslogo. Mijn logo is nog al hoog waardoor het niet op de pen zou passen. Pinkcube heeft hier een hele mooie oplossing voor gevonden. De levering was snel en goed! De volgende keer bestel ik een grotere oplage!

Vlotte levering, goed product

Producten voor de verwachte leverdatum aangebracht. Alles ook goed in orde.

Prima tas, wit is ook echt wit! Mooie opdruk.

Geweldig!!!!

Super kwaliteit - perfecte bedrukking - snelle levering. Alles super en perfect!!

Door een fout van mij zijn er niet bedrukte pennen gestuurt ik krijg daar het geld van terug en de bedrukte pennen zijn zeer snel geleverd

Snel overeengekomen en volgens afspraak verzorgd en bezorgd

Super, Balpoint geselecteerd, logo aangeleverd via de website. Een uurtje later de afbeelding van de balpoint met logo per email ontvangen. Concept was akkoord, opdracht verstrekt, levertijd afgesproken en volgens afspraak door Pinkcube geleverd. Prima bedrijf Cees van den Bempt Senioren Netwerk Wouw

Een pen, zoals een pen bedoeld is

Al jaren kopen wij onze bedrukte pennen bij Pinkcube vanwege de concurrerende prijs, snelle levering en uitstekende service. De Nash pen schrijft hemels en de bedrukking is haarscherp, lekker duidelijk en precies zoals je hem wilt. Welke oplage je ook wilt, alles is mogelijk. De levering is betrouwbaar, netjes in een stevige doos. De pennen keurig verpakt in pakkende roze doosjes, eenvoudig om uit te delen en mee te nemen in batches. Dat maakt Pinkcube tot een ideale partner voor ons als beauty entrepreneurs.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.