Ik had meerdere vragen en kreeg meteen contact via de chat met een medewerker, deze hebben me goed geholpen en ook dat wat op voorraad was, was er super snel.
Bijna alle artikelen thuis ontvangen. Daarnaast hebben ze de keus uit een ruim assortiment. Was wel in de veronderstelling dat men alles zelf inpakken. Krijg nu alle artikelen thuis en moet het zelf allemaal samenstellen.
Snel en vriendelijk geholpen. Voor het ontbrekende artikel (1 stuks van de 400 stuks) ontvingen wij direct een creditnota. Netje afgehandeld dus!
Bedankt voor je mooie review en geweldige score! Wat fijn om te horen dat je snel en vriendelijk bent geholpen, en dat het ontbrekende artikel netjes is afgehandeld met een creditnota. We waarderen je aanbeveling enorm en staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling! ^Wouter
De bestelde artikel is fantastisch. Goede kwaliteit en de service was tip top. Dank u Jannie
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met het artikel en onze service. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling. Tot snel! ^Wouter
Ze denken mee, komen met oplossingen en zijn duidelijk in hun levertijden, communicatie en staan je altijd vriendelijk te woord. Perfecte service en mooi product afgeleverd!
Bedankt voor je fantastische review! Wat fijn om te horen dat je onze service als perfect hebt ervaren en dat je tevreden bent met het mooie product. We zijn blij dat onze communicatie, oplossingen en vriendelijke aanpak hebben bijgedragen aan een positieve ervaring. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! ^Wouter
Naar verwachting werd het product op vrijdag 15 november geleverd, maar hij kwam al op dinsdag 12 november, wat vrij snel was. Daarnaast werd ik zowel telefonisch als via de mail goed geholpen bij mijn vragen.
Bedankt voor je geweldige review en mooie score! Wat fijn dat het product eerder geleverd werd dan verwacht en dat je tevreden bent met onze snelle en behulpzame service. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling. ^Wouter
zie boven
Bedankt voor je korte maar krachtige review en de topbeoordeling! Wat fijn om te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling. ^Wouter
Groot aanbod van producten, snelle levering van de wat wij zochten. wel voor de zekerheid zonder opdruk besteld. kwaliteit van producten was goed.
Bedankt voor je fijne review en je mooie score! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met ons ruime aanbod, de snelle levering en de kwaliteit van de producten. Slim om voor de zekerheid zonder opdruk te bestellen – we staan klaar om je ook in de toekomst te helpen, met of zonder personalisatie. ^Wouter
Onlangs een koeltas met bedrukking en een RVS beker besteld. Vragen v.w.b. bedrukking werden snel en duidelijk afgehandeld. Zijn goed bereikbaar per telefoon en email. De producten inmiddels binnen en het ziet er super uit! De bedrukking en de producten zijn erg mooi en komen zeker overeen met wat je op internet ziet. Ik zou zeker een volgende keer weer bij Pinkcube bestellen.
Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de service, de snelle levering en de mooie kwaliteit van de bedrukte koeltas beker. We vinden het belangrijk dat onze producten en bedrukking precies aan de verwachtingen voldoen, en het is geweldig dat dit ook zo is ervaren. We kijken ernaar uit om je bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn! ^Wouter
de service is zo goed dat het gemakkelijk is om aankopen te doen
Bedankt voor je korte maar krachtige review! Super om te horen dat onze service het je zo gemakkelijk maakt om aankopen te doen. We waarderen je aanbeveling en staan altijd klaar voor je volgende bestelling! ^Wouter
Snelle levering en scherpe opdruk
Bedankt voor je geweldige review, Cees! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de scherpe opdruk. We waarderen je aanbeveling enorm en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. ^Wouter
Snel en netjes geregeld! Blij mee!
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat alles snel en netjes is geregeld en dat je blij bent met de producten. We waarderen je aanbeveling enorm en staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling. ^Wouter
Had graag meer advies ontvangen, het aangeleverde ontwerp komt niet overeen met de uiteindelijk opgeleverde pet
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen. Het spijt ons te horen dat het eindresultaat niet helemaal aan je verwachtingen voldoet en dat je meer advies had willen ontvangen. Fijn dat we al even contact hebben gehad om te bespreken wat hier mis is gegaan. Ik kijk wat ik voor je kan doen. ^Wouter
Wij zijn erg tevreden over de keycord, en ook de service en de hulp die je krijgt bij het ontwerp. Er werd goed meegedacht wat de beste oplossing zou zijn voor ons product
Bedankt voor je mooie review en fantastische score! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de keycord en de service die je hebt ontvangen. We zijn blij dat we met je mee konden denken om de beste oplossing te vinden. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! ^Wouter
Niet duur en echt hele mooie kwaliteit!
Bedankt voor je geweldige review, Marcella! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de mooie kwaliteit en onze scherpe prijzen. We waarderen je aanbeveling enorm en staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling. ^Wouter
Ik heb aantal voorbeelden ingestuurd voordat ik de keuze kon maken welke afbeelding ik wilde hebben en deze hebben ze keer op keer voor mij bewerkt tot van voorbeeld. De muts dit goed en afbeeldingen is heel netjes. Gewoon super tevreden.
Bedankt voor je fantastische review, Frits! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de zorg die we hebben besteed aan het bewerken van je voorbeelden. Het is geweldig dat de muts helemaal naar wens is en dat de afbeelding netjes is uitgevoerd. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling! ^Wouter
Ik werk met vele leveranciers and nu was Pinkcube wel de gemakkelijkste en snelste om te antwoorden. Echt een aanrader!
Bedankt voor je geweldige review! Wat leuk om te horen dat je onze snelle en duidelijke service waardeert en ons als een van de gemakkelijkste leveranciers ervaart. We waarderen je aanbeveling enorm en staan graag klaar voor je volgende bestelling. ^Wouter
Goed geholpen met logo omzetten, en zorgen dat alles er netjes uitzag. En vervolgens nog eerder geleverd dan gepland ook. Superservice!
Bedankt voor je fantastische review! Wat fijn dat we je goed hebben kunnen helpen met het omzetten van je logo en het netjes afwerken van alles. Dat de levering ook nog sneller was dan gepland, is een mooie bonus. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! ^Wouter
Mijn bestelling werd snel verwerkt en ze reageren ook snel op vragen en opmerkingen. Produkt is sneller geleverd dan aangegeven en het ziet er mooi uit.
Bedankt voor je prachtige review en de mooie score! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle verwerking, onze reactiesnelheid, en het mooie eindresultaat. We waarderen je aanbeveling enorm en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. ^Wouter
Ik heb voor mijn werkgever al meermaals verschillende producten bij Pinkcube besteld. Iedere keer naar volle tevredenheid. Ze maken snel een digitale proef op en hun assortiment is zeer uitgebreid. De producten zelf zien er ook altijd prima uit, een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Bedankt voor je fijne review en je vertrouwen in ons, keer op keer! Geweldig om te horen dat je steeds tevreden bent met onze digitale proefdrukken, het uitgebreide assortiment en de prijs/kwaliteit verhouding. We waarderen je aanbeveling enorm en staan altijd klaar voor je volgende bestelling! ^Wouter
Het is reeds het derde jaar op rij dat wij ons bedrukte reclame artikelen bestellen bij pinkcube . Snelle en correcte opvolging en levering ! Top service !
Bedankt voor je fantastische review en trouwe vertrouwen in Pinkcube! Wat geweldig om te horen dat je al drie jaar op rij tevreden bent met onze snelle en correcte service. We waarderen je complimenten enorm en kijken ernaar uit om je ook in de toekomst te helpen met bedrukte artikelen. Tot de volgende bestelling! ^Wouter
De website is duidelijk, en krijg snel een reactie. Dezelfde dag heb ik nog een proefdruk in mijn mail. Ik bestel al een paar jaar gadgets voor onze 2 scholen bij Pinkcube
Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen in ons door de jaren heen! Fijn om te horen dat je de website duidelijk vindt en dat je de proefdruk zo snel ontvangt. Het is geweldig om te weten dat we je al een paar jaar mogen ondersteunen met gadgets voor jullie scholen. We staan altijd klaar voor je volgende bestelling! ^Wouter
Helemaal top! Goed meegedacht en snelle reacties!
Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat onze snelle communicatie en het meedenken je zo goed zijn bevallen. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Tot snel! ^Wouter
Pinkcube gebruikt een zeer makkelijk te gebruiken systeem om logo's op de producten te plaatsen. Proefdrukken worden zo goed als onmiddellijk per mail doorgestuurd. De feedback van Pinkcube was vlot en efficiënt. Het design was mooi en de bedrukking zoals voorgesteld en gewenst. Pluspuntje: de producten werden sneller geleverd dan verwacht!
Wat een fantastische review, dank je wel! Geweldig om te horen dat ons systeem en de proefdrukken het gebruiksgemak boden dat je zocht en dat je tevreden bent met het design en de kwaliteit van de bedrukking. Extra fijn dat de levering sneller was dan verwacht! We hopen je in de toekomst nog vaak van dienst te mogen zijn. ^Wouter
Wij hebben deze tassen besteld als give-away voor de Dag van de Mantelzorg. Goed advies, levering erg snel, mooie tassen.
Bedankt voor je mooie woorden! Super om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service en dat de tassen precies zijn wat je zocht voor de Dag van de Mantelzorg. We waarderen je vertrouwen en je aanbeveling enorm! We staan altijd voor je klaar bij een volgende bestelling. ^Wouter
Grutbroek 17
7008 AK Doetinchem
Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.