Hele fijne ervaring

Ik had meerdere vragen en kreeg meteen contact via de chat met een medewerker, deze hebben me goed geholpen en ook dat wat op voorraad was, was er super snel.

snel en ruim assortiment

Bijna alle artikelen thuis ontvangen. Daarnaast hebben ze de keus uit een ruim assortiment. Was wel in de veronderstelling dat men alles zelf inpakken. Krijg nu alle artikelen thuis en moet het zelf allemaal samenstellen.

Snel en goed!

Snel en vriendelijk geholpen. Voor het ontbrekende artikel (1 stuks van de 400 stuks) ontvingen wij direct een creditnota. Netje afgehandeld dus!

De bestelde artikel is fantastisch. Goede kwaliteit en de service was tip top. Dank u Jannie

Snelle service en perfecte service

Ze denken mee, komen met oplossingen en zijn duidelijk in hun levertijden, communicatie en staan je altijd vriendelijk te woord. Perfecte service en mooi product afgeleverd!

Product werd snel geleverd en goede service!

Naar verwachting werd het product op vrijdag 15 november geleverd, maar hij kwam al op dinsdag 12 november, wat vrij snel was. Daarnaast werd ik zowel telefonisch als via de mail goed geholpen bij mijn vragen.

Doen wat beloofd wordt!

zie boven

snelle levering van producten, prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Groot aanbod van producten, snelle levering van de wat wij zochten. wel voor de zekerheid zonder opdruk besteld. kwaliteit van producten was goed.

Goede service en snelle levering

Onlangs een koeltas met bedrukking en een RVS beker besteld. Vragen v.w.b. bedrukking werden snel en duidelijk afgehandeld. Zijn goed bereikbaar per telefoon en email. De producten inmiddels binnen en het ziet er super uit! De bedrukking en de producten zijn erg mooi en komen zeker overeen met wat je op internet ziet. Ik zou zeker een volgende keer weer bij Pinkcube bestellen.

makkelijk

de service is zo goed dat het gemakkelijk is om aankopen te doen

Zeer snelle levering

Snelle levering en scherpe opdruk

Goede en mooie producten

Snel en netjes geregeld! Blij mee!

Niet helemaal wat ik had gehoopt

Had graag meer advies ontvangen, het aangeleverde ontwerp komt niet overeen met de uiteindelijk opgeleverde pet

Erg tevreden

Wij zijn erg tevreden over de keycord, en ook de service en de hulp die je krijgt bij het ontwerp. Er werd goed meegedacht wat de beste oplossing zou zijn voor ons product

Top prijs en kwaliteit!

Niet duur en echt hele mooie kwaliteit!

Zeer goede service

Ik heb aantal voorbeelden ingestuurd voordat ik de keuze kon maken welke afbeelding ik wilde hebben en deze hebben ze keer op keer voor mij bewerkt tot van voorbeeld. De muts dit goed en afbeeldingen is heel netjes. Gewoon super tevreden.

Snelle en duidelijk

Ik werk met vele leveranciers and nu was Pinkcube wel de gemakkelijkste en snelste om te antwoorden. Echt een aanrader!

Simpel, snel en mooi

Goed geholpen met logo omzetten, en zorgen dat alles er netjes uitzag. En vervolgens nog eerder geleverd dan gepland ook. Superservice!

Snelle verwerking

Mijn bestelling werd snel verwerkt en ze reageren ook snel op vragen en opmerkingen. Produkt is sneller geleverd dan aangegeven en het ziet er mooi uit.

Prima en naar verwachting

Ik heb voor mijn werkgever al meermaals verschillende producten bij Pinkcube besteld. Iedere keer naar volle tevredenheid. Ze maken snel een digitale proef op en hun assortiment is zeer uitgebreid. De producten zelf zien er ook altijd prima uit, een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Topservice ! Snel en correct .

Het is reeds het derde jaar op rij dat wij ons bedrukte reclame artikelen bestellen bij pinkcube . Snelle en correcte opvolging en levering ! Top service !

Snelle reactie en levering

De website is duidelijk, en krijg snel een reactie. Dezelfde dag heb ik nog een proefdruk in mijn mail. Ik bestel al een paar jaar gadgets voor onze 2 scholen bij Pinkcube

Snelle communicatie, denken goed mee

Helemaal top! Goed meegedacht en snelle reacties!

Pinkcube gebruikt een zeer makkelijk te gebruiken systeem om logo's op de producten te plaatsen. Proefdrukken worden zo goed als onmiddellijk per mail doorgestuurd. De feedback van Pinkcube was vlot en efficiënt. Het design was mooi en de bedrukking zoals voorgesteld en gewenst. Pluspuntje: de producten werden sneller geleverd dan verwacht!

Supersnelle service

Wij hebben deze tassen besteld als give-away voor de Dag van de Mantelzorg. Goed advies, levering erg snel, mooie tassen.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.