Kind kan de was doen!

Echt heel blij met ons mooie kerstcadeau. Het uitzoeken en aanvraag voor ontwerp met logo was super eenvoudig en snel verwerkt. Ook het opsturen van een sample ging snel en gemakkelijk. Kortom kind dan de was doen en succes verzekerd.

Niet nakomen afspraken

Moest voor een dag bij een klant notitieboekjes en pennen hebben. Na de bestelling bleek dat de bestelde pennen niet op tijd zouden zijn dus heb ik telefonisch contact gehad en samen andere pennen uitgezocht die zeker op tijd zouden zijn. Deze heb ik dus nog eens apart extra besteld. Al snel mailtjes over de levertijd die later was dan afgesproken, dus gebeld en er zou een express levering van gemaakt worden. Dag erna niets gehoord en geen verzendbevestiging, dus weer gebeld. Blijkbaar was het nog niet omgezet naar een express levering en was nu aangepast, dus morgen in huis. Wederom niets van verzendbevestiging te zien, dus op vrijdag weer gebeld, had de spullen maandag nodig, voor de track en trace om dat ik het die dag zou moeten ontvangen. L. zou het opzoeken en me terugbellen, maar ze wist natuurlijk al hoe laat het was, dus niets meer van vernomen.

Fantastische service

Wij hebben de koffiemok Bahia gekozen wat voor ons een hele mooie low budget oplossing is voor een toffe en duurzame goodie. Voor ons was het heel erg zoeken naar het juiste logo omdat we de te bedrukken ruimte zo goede mogelijke wilden benutten, maar het wel ook "clean" wilden houden. Het ontwerp en de offerte is meerdere keren aangepast. Er werd snel en goed gereageerd op vragen en veranderingen en alles was op tijd en netjes bezorgd. Uiterst tevreden.

perfect!!

perfect snelle levering en goede kwaliteit

Goede service!

Ik heb goed contact met mijn contactpersoon. Hij is meedenkend en hulpvaardig. Niets is te veel. Ik ben zeer tevreden met onze samenwerking.

Product voldoet aan de verwachtingen

Deze bestelling ging om een herhaling van een product dat ik eerder had besteld. Ook dit keer weer zeer tevreden over het product. Toch een ster minder, maar dat heeft alles te maken met de levering van UPS. Dit is zeer onvoldoende. Ze houden zich niet aan de bezorgtijden en na twee keer aanbieden wordt het teruggestuurd naar de leverancier. Als ik er zelf niet diverse keren achteraan was gegaan, was de levering terug naar Duitsland gegaan. Graag de volgende keer een andere transporteur.

Snelle en correcte levering

Ik heb heel snel een ontwerpvoorstel gekregen via mail. De chat op de website werkt ook heel goed. Ik heb mijn items sneller kunnen krijgen op aanvraag. Bedankt voor de goede en snelle service.

Snelle offerte, mooie prijs en snelle levering.

Prettig bedrijf om mee samen te werken. Hier bestellen we en gaan we vast vaker bestellen.

Top!!

goede service, mooi eindresultaat

Uitstekende service

Kwaliteit producten zijn goed en service ben ik zeer tevreden over echt een aanrader.

Mooi product èn op tijd geleverd!

Na bestelling bleek de levertijd toch te laat uit te vallen. Gelukkig is dit na een telefoontje geregeld en zijn de pennen toch op de gewenste datum afgelerd. Chapeau!

Snel en efficient

Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar promoboekjes. Samen met de mensen van Pinkcube hebben we een mooi ontwerp samengesteld. Snel levering en goeie service.

Tevreden over het resultaat en snelle service

Is de tweede keer dat we bestellen via pinkcube. We raden het zeker aan.

Makkelijk en precies wat we willen

Hier intern ontstaat een idee, ik vraag me af of het bestaat en/of realiseerbaar is en bij Pinkcube vind ik het :) Personaliseren gaat heel makkelijk, met juiste momenten een check en makkelijk toch nog bij te sturen / aan te passen. Snelle service en zoals gezegd (weer) precies wat we willen.

Prima prijs kwaliteit

Top kwaliteit tegen een goeie prijs.

Online alles snel en makkelijk kunnen invullen, tegen een scherpe prijs top kwaliteit en snel geleverd.

Top service!

uitstekende service van de bestelling tot de levering!

Goede en snelle service

na bestellen snel ook goed verder geholpen, producten zijn ook snel bezorgd.

Hele fijne ervaring

Ik had meerdere vragen en kreeg meteen contact via de chat met een medewerker, deze hebben me goed geholpen en ook dat wat op voorraad was, was er super snel.

snel en ruim assortiment

Bijna alle artikelen thuis ontvangen. Daarnaast hebben ze de keus uit een ruim assortiment. Was wel in de veronderstelling dat men alles zelf inpakken. Krijg nu alle artikelen thuis en moet het zelf allemaal samenstellen.

Snel en goed!

Snel en vriendelijk geholpen. Voor het ontbrekende artikel (1 stuks van de 400 stuks) ontvingen wij direct een creditnota. Netje afgehandeld dus!

De bestelde artikel is fantastisch. Goede kwaliteit en de service was tip top. Dank u Jannie

Snelle service en perfecte service

Ze denken mee, komen met oplossingen en zijn duidelijk in hun levertijden, communicatie en staan je altijd vriendelijk te woord. Perfecte service en mooi product afgeleverd!

Product werd snel geleverd en goede service!

Naar verwachting werd het product op vrijdag 15 november geleverd, maar hij kwam al op dinsdag 12 november, wat vrij snel was. Daarnaast werd ik zowel telefonisch als via de mail goed geholpen bij mijn vragen.

Doen wat beloofd wordt!

zie boven

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.