Echt heel blij met ons mooie kerstcadeau. Het uitzoeken en aanvraag voor ontwerp met logo was super eenvoudig en snel verwerkt. Ook het opsturen van een sample ging snel en gemakkelijk. Kortom kind dan de was doen en succes verzekerd.
Moest voor een dag bij een klant notitieboekjes en pennen hebben. Na de bestelling bleek dat de bestelde pennen niet op tijd zouden zijn dus heb ik telefonisch contact gehad en samen andere pennen uitgezocht die zeker op tijd zouden zijn. Deze heb ik dus nog eens apart extra besteld. Al snel mailtjes over de levertijd die later was dan afgesproken, dus gebeld en er zou een express levering van gemaakt worden. Dag erna niets gehoord en geen verzendbevestiging, dus weer gebeld. Blijkbaar was het nog niet omgezet naar een express levering en was nu aangepast, dus morgen in huis. Wederom niets van verzendbevestiging te zien, dus op vrijdag weer gebeld, had de spullen maandag nodig, voor de track en trace om dat ik het die dag zou moeten ontvangen. L. zou het opzoeken en me terugbellen, maar ze wist natuurlijk al hoe laat het was, dus niets meer van vernomen.
Wij hebben de koffiemok Bahia gekozen wat voor ons een hele mooie low budget oplossing is voor een toffe en duurzame goodie. Voor ons was het heel erg zoeken naar het juiste logo omdat we de te bedrukken ruimte zo goede mogelijke wilden benutten, maar het wel ook "clean" wilden houden. Het ontwerp en de offerte is meerdere keren aangepast. Er werd snel en goed gereageerd op vragen en veranderingen en alles was op tijd en netjes bezorgd. Uiterst tevreden.
perfect snelle levering en goede kwaliteit
Ik heb goed contact met mijn contactpersoon. Hij is meedenkend en hulpvaardig. Niets is te veel. Ik ben zeer tevreden met onze samenwerking.
Deze bestelling ging om een herhaling van een product dat ik eerder had besteld. Ook dit keer weer zeer tevreden over het product. Toch een ster minder, maar dat heeft alles te maken met de levering van UPS. Dit is zeer onvoldoende. Ze houden zich niet aan de bezorgtijden en na twee keer aanbieden wordt het teruggestuurd naar de leverancier. Als ik er zelf niet diverse keren achteraan was gegaan, was de levering terug naar Duitsland gegaan. Graag de volgende keer een andere transporteur.
Ik heb heel snel een ontwerpvoorstel gekregen via mail. De chat op de website werkt ook heel goed. Ik heb mijn items sneller kunnen krijgen op aanvraag. Bedankt voor de goede en snelle service.
Prettig bedrijf om mee samen te werken. Hier bestellen we en gaan we vast vaker bestellen.
Wat een prachtige review, dank je wel! Geweldig om te horen dat je blij bent met onze snelle offerte, mooie prijzen, en vlotte levering. We zijn vereerd dat je ons een prettig bedrijf vindt om mee samen te werken en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Bedankt voor je aanbeveling en vertrouwen in Pinkcube! ^Wouter
goede service, mooi eindresultaat
Wat een fijne review, dank je wel! Super om te horen dat je tevreden bent met onze service en het mooie eindresultaat. We waarderen je vertrouwen en hopen je snel weer te mogen helpen. Bedankt voor je aanbeveling! ^Corine
Kwaliteit producten zijn goed en service ben ik zeer tevreden over echt een aanrader.
Wauw, wat een fantastische score en review, bedankt! Super om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de kwaliteit van onze producten. Het betekent veel voor ons dat je ons aanbeveelt. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! ^Wouter
Na bestelling bleek de levertijd toch te laat uit te vallen. Gelukkig is dit na een telefoontje geregeld en zijn de pennen toch op de gewenste datum afgelerd. Chapeau!
Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product én de levering op tijd is geregeld. We vinden het belangrijk om flexibel en oplossingsgericht te zijn, en het doet ons goed te horen dat dit gelukt is. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling! ^Corine
Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar promoboekjes. Samen met de mensen van Pinkcube hebben we een mooi ontwerp samengesteld. Snel levering en goeie service.
Wat een prachtige beoordeling, dank je wel! Geweldig om te horen dat we samen een mooi ontwerp hebben kunnen realiseren en dat je blij bent met onze snelle levering en goede service. We waarderen het vertrouwen van CBO BV en staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling. ^Wouter
Is de tweede keer dat we bestellen via pinkcube. We raden het zeker aan.
Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen om opnieuw bij ons te bestellen! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met het resultaat en onze snelle service. We waarderen je aanbeveling en kijken ernaar uit om je weer te mogen helpen in de toekomst. ^Corine
Hier intern ontstaat een idee, ik vraag me af of het bestaat en/of realiseerbaar is en bij Pinkcube vind ik het :) Personaliseren gaat heel makkelijk, met juiste momenten een check en makkelijk toch nog bij te sturen / aan te passen. Snelle service en zoals gezegd (weer) precies wat we willen.
Wat een geweldige review, dank je wel! Fantastisch om te horen dat we telkens weer precies kunnen bieden wat jullie nodig hebben. We vinden het belangrijk dat personaliseren en bijsturen soepel verloopt, en het doet ons goed te horen dat je dat zo hebt ervaren. Bedankt voor je vertrouwen en enthousiaste aanbeveling. We staan altijd klaar om jullie ideeën te realiseren! ^Wouter
Prima prijs kwaliteit
Bedankt voor je positieve review, Rob! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze prijs-kwaliteitverhouding. We zijn blij dat we iets voor je bedrijf hebben mogen betekenen en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. ^Corine
Online alles snel en makkelijk kunnen invullen, tegen een scherpe prijs top kwaliteit en snel geleverd.
Bedankt voor je geweldige review, Marco! Super om te horen dat je de kwaliteit en scherpe prijs waardeert, en dat het bestelproces snel en makkelijk verliep. We vinden het fijn dat je zo tevreden bent en kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn. ^Wouter
uitstekende service van de bestelling tot de levering!
Bedankt voor je fantastische beoordeling en mooie woorden! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze service van begin tot eind. We waarderen je vertrouwen en hopen je snel weer te mogen helpen. ^Corine
na bestellen snel ook goed verder geholpen, producten zijn ook snel bezorgd.
Bedankt voor je positieve review, Riccardo! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service en de vlotte levering van je bestelling. We staan altijd klaar om je verder te helpen en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. ^Wouter
Ik had meerdere vragen en kreeg meteen contact via de chat met een medewerker, deze hebben me goed geholpen en ook dat wat op voorraad was, was er super snel.
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze service via de chat. We zijn blij dat we je vragen snel hebben kunnen beantwoorden en dat de levering van de voorraad ook naar wens was. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen! ^Corine
Bijna alle artikelen thuis ontvangen. Daarnaast hebben ze de keus uit een ruim assortiment. Was wel in de veronderstelling dat men alles zelf inpakken. Krijg nu alle artikelen thuis en moet het zelf allemaal samenstellen.
Bedankt voor je review en feedback, Verhoeve! Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons ruime assortiment en de snelle levering. We begrijpen dat het samenstellen van de artikelen wat extra werk kan betekenen. We nemen je opmerking mee en kijken graag hoe we dit in de toekomst nog beter kunnen afstemmen op je wensen. Voor vragen of aanvullende hulp, staan we altijd klaar! ^Wouter
Snel en vriendelijk geholpen. Voor het ontbrekende artikel (1 stuks van de 400 stuks) ontvingen wij direct een creditnota. Netje afgehandeld dus!
Bedankt voor je mooie review en geweldige score! Wat fijn om te horen dat je snel en vriendelijk bent geholpen, en dat het ontbrekende artikel netjes is afgehandeld met een creditnota. We waarderen je aanbeveling enorm en staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling! ^Wouter
De bestelde artikel is fantastisch. Goede kwaliteit en de service was tip top. Dank u Jannie
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met het artikel en onze service. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling. Tot snel! ^Wouter
Ze denken mee, komen met oplossingen en zijn duidelijk in hun levertijden, communicatie en staan je altijd vriendelijk te woord. Perfecte service en mooi product afgeleverd!
Bedankt voor je fantastische review! Wat fijn om te horen dat je onze service als perfect hebt ervaren en dat je tevreden bent met het mooie product. We zijn blij dat onze communicatie, oplossingen en vriendelijke aanpak hebben bijgedragen aan een positieve ervaring. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! ^Wouter
Naar verwachting werd het product op vrijdag 15 november geleverd, maar hij kwam al op dinsdag 12 november, wat vrij snel was. Daarnaast werd ik zowel telefonisch als via de mail goed geholpen bij mijn vragen.
Bedankt voor je geweldige review en mooie score! Wat fijn dat het product eerder geleverd werd dan verwacht en dat je tevreden bent met onze snelle en behulpzame service. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling. ^Wouter
zie boven
Bedankt voor je korte maar krachtige review en de topbeoordeling! Wat fijn om te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling. ^Wouter
Grutbroek 17
7008 AK Doetinchem
Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.