Weer super service, snelle levering en mooi product!

Ik kom vaak uit bij Pinkcube want het assortiment is groot, de bereikbaarheid is super, de mensen die je te woord staan heel vriendelijk en behulpzaam, en de website werkt makkelijk. Al met al een dikke 10 waard!

Super tevreden

Op de site is een breed assortiment te vinden met producten die te personaliseren zijn met bijvoorbeeld jouw logo. De site is gebruiksvriendelijk wat erg fijn werkt bij het uitzoeken van het juiste product. Er word adequaat gereageerd op de e-mail en ook de medewerkers van de klantenservice staan je vriendelijk te woord bij vragen. Het ontwerp ontvingen we snel evenals de levering na het bestellen. Dit is het 3e jaar op rij dat wij hier onze geschenken bestellen dus zeker een aanrader.

Handige site

Duidelijke site, heel snel al een mooi ontwerp mogen ontvangen.

Snelle levering en behulpzame klantenservice

Toen de afleverdatum van mijn pakket verplaatst werd, belde ik de klantenservice met de vraag of de oorspronkelijke datum toch niet gehaald kon worden. De klantenservice hielp mij & uiteindelijk werd het pakket op tijd geleverd. Bedankt!

Goede en snelle service, strakke bedrukking

Het bestelproces en het aanleveren van de logo's ging vlekkeloos. Ook het accorderen van de drukproeven ging in een keer goed. We hebben wel eens stoffen tassen elders besteld, maar de bedrukking van de tassen van Pinkcube waren veel dieper zwart. Mooi! Daar hou ik van.

Snelle levering, en een goede bereikbare service die snel reageert op een vraag via de mail.

Beter dan verwacht

In het begin ging het stroef m.b.t. het logo. Veel communicatie over en waarbij ik het gevoel had dat ze het effe niet wilden snappen. Echter wat waar is is waar, het eindresultaat is fantastisch. Hele leuke hoedjes met een degelijke stiksel, ziet er goed uit.

Super service en product

Contact gehad over de verwachte leverdatum, want we hadden een datum waarvoor we deze producten nodig hadden. Netjes geleverd volgens de afspraken. Product ziet er erg mooi uit!

Super afdruk op de chocolade

Erg blij met het resultaat. Chocolade is erg smakelijk en van goede kwaliteit. Alle chocolade is heel aangekomen en goed verpakt. Tijdens het bestelproces bleef de website hangen en kon ik geen foto's uploaden. Kostte wat meer tijd om logo door te zetten maar super service verder vanuit PinkCube. Alleen de levering mag iets sneller als ik een tip mag geven. Stond tijdens bestelproces verwachtte leverdatum vrijdag maar al snel bleek levertijd langer, netjes op de hoogte gehouden hierover. Dinsdag besteld dinsdag erop chocolade binnen. Was voor ons eigenlijk net te laat maar alsnog super welkom. Verder erg blij mee bestel wanneer nodig zeker weer een levering.

Super goede kwaliteit - top resultaat voor de prijs

ik bestelde 10 headsets met ons logo op, oplichtend. Ze hadden mij gewaarschuwd dat de techniek voor het inbranden van het logo soms slechte resultaten gaf, maar de eerste batch van 10 was perfect en ik bestelde er direct 10 bij.

Pinkcube is voor mij een totale beleving geweest van klantvriendelijkheid en service

Voor een jubileum van onze vereniging, en naar aanleiding van een gedicht moest ik op zoek naar pennen. Al gauw stuitte ik op pinkcube, en was ik onder de indruk, van de vele keuzes. Zelfs het aantal pennen in verschillende kleuren behoorde tot de mogelijkheden. De service was snel,het concept was duidelijk, en het feit dat er zoveel procent van de aankoop wordt geschonken aan Cliniclowns, was een ware opsteker voor mijn keuze. Top, ga zo door.

Snel mooi correct

Aanrader

Vlotte en fijne service, bovenop een goede kwaliteit en snelle levering!

so professional team!

All Pinkcube Team is so easy and kind. they are ready always for the help

Topper!

bestelde product supermooi. Hulp en assistentie top!

Snelle service, goede communicatie

Heel snel gekomen tot een goede offerte voor het gezochte materiaal. 100 stuks zijn binnen de 2 weken geleverd.

Beste het product is super de potloodjes zijn mooie en goed

Mooi resultaat en een leveringsvoorwaarden tijd!

Mooi dat je eerst een proefexemplaar in beeld krijgt. Zo kun je zien hoe je product er uitziet. De service is prima. Bij contact tussendoor wordt er zeer correcties netjes gereageerd!

Hele mooie boekjes

Ik had tientallen websites bekeken en zag door de bomen het bos niet meer. Maar het gebruiksgemak van Pinkcube stak er met kop en schouders bovenuit. En dat had correspondeert ook met de kwaliteit van de boekjes: supermooi, goede kwaliteit en het logo staat er heel mooi op.

Goeie producten tegen scherpe prijzen

Goede producten voor scherpe prijzen al is de kwaliteit er ook wel soms naar, dus kan ik over het algemeen stellen: goeie prijs-kwaliteit!

Goede service en snel geleverd!

+ Goede service Mijn pakket bleef maar niet toe komen (4 weken was dit vermist, en de medewerkers zijn blijven zoeken naar een oplossing waar dit was) Uiteindelijk is dit uitgekomen. + Snelle levering Het ene deel van de bestelling is in de week zelf al toegekomen. + Goede uitleg via telefoon Om alles goed te bestellen was er gebeld naar Pinkcube. Alle vragen werden goed beantwoordt. + Kwaliteit Tot nu toe, hebben we geen klachten hierover.

Goede, heldere en snelle communicatie

Fijne en makkelijke website Communicatie loopt snel en soepel Bestelproces ook makkelijk

bestelling veel later

De pennen zijn echt goed, alleen had ik ze besteld voor een grote training, op de site zouden ze dik een week eerder geleverd worden waarop ik ze besteld heb, direct werd de datum verzet, dus na bellen werd me gezegd dat een een ander apparaat hadden waardoor er vertraging was, er werd me toen verzekerd dat ik ze voor 1 okt zou hebben, helaas kwamen ze op 1 okt aan om 17 waardoor ik niks meer had aan de pennen

TOP

Bestelling was zelfs 1 dag vroeger geleverd!

Top service! aandacht voor de klant!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.