zeer vlotte samenwerking

Alles verloopt steeds vlekkeloos.

Prijs/kwaliteit prima

Mooi product en snel geleverd

snelle en correcte levering

de opmaak gaat snel en de levering is steeds correct. kwaliteit van de producten is perfect

Mooie producten, uitstekende service

Ik heb nu voor de tweede keer iets bij Pinkcube besteld en beide keren zijn de producten precies zoals ik het had voorgesteld. Daarnaast is het contact dat ik vooraf heb gehad zeer goed geweest. Mijn vragen zijn snel en duidelijk beantwoord.

Betrouwbaar, eenvoudig en goed.

Er is een zeer breed assortiment te vinden op de website. Bestellen gaat eenvoudig en je kan altijd eerst voor een vrijblijvende offerte vragen waarbij je een foto van het bestelde artikel krijgt hoe het eruit ziet met jouw logo erop. Je mag dan altijd kosteloos aanpassen. Ook wordt er goed met je meegedacht en krijg je ongevraagd advies bijvoorbeeld over hoe jouw logo beter geplaatst zou kunnen worden op het artikel. Nog nooit problemen ondervonden met de levering en deze is altijd snel.

Ronduit Geweldig !!!

Na een serieus ongeval met mijn rechterhand moet ik al meer dan 30 jaar opletten hoe ik iets vast neem en hoe lang ik het kan vasthouden. Schrijfgerei hoort daar zeker bij. Ik koop al jaren mijn balpennen zelf omdat die van het werk mij niet goed in de hand liggen en ook niet lekker schrijven. Toen ik toevallig op Pinkcube stootte was ik aangenaam verrast door de aanbiedingen en de prijs. Ik heb een grote doos balpennen besteld met hoge verwachtingen en die zijn volledig ingelost. Had ik dit maar eerder geweten!! Ik raad Pinkcube dan ook sterk aan en zal zeker nog dingen bestellen.

De service is snel en de producten zijn goed over het algemeen

Snelle service!

We zijn goed geholpen door Pinkcube. De bonbons werden snel geleverd en precies op tijd binnen voor de opening. Er was alleen een probleem met de levering door DHL, maar daar kon Pinkcube niets aan doen. Wel iets om rekening mee te houden als je snel iets nodig hebt.

Snel en stijlvol! Ik ben zo tevreden met mijn mooie nieuwe pennen en notitieblokken!

Pennen en notitieblokken met mijn eigen logo: spannend om te bestellen. Maar door de goede en snelle service van Pinkcube zo feestelijk om het uit te pakken! Ik ben er hartstikke blij mee!

Quality products and top customer service

I order very often with Pinkcube for my work. The quality of the products is great and even if some of them are a bit more expensive than on other sites I prefer to order with Pinkcube because the customer service is fantastic. They are always very helpful, empathetic and friendly. The lead times are reliable too which is super important when you order with deadlines. I recommend them 100%

mooi product en snelle levering

top

Steeds prima verzorging !

Prima geregeld, bestelling geplaatst en bedrukking bezorgd. De medewerkers hebben dit nagezien en aangepast en dit op 2 uur tijd. Een plezier om mee samen te werken.

snelle reacties en snelle levering

nw Slogan: snel sneller snelst

Na overleg met PinkCube passende oplossing gevonden

Na overleg met PinkCube, werd er op een gepaste manier gereageerd op twee opgelopen vertragingen. Ondertussen werd de eerste bestelling van het betreffende product geleverd en dat is alvast van goede kwaliteit. We danken PinkCube voor de flexibiliteit in het zoeken van de oplossing.

Snel geleverd en goed

Makkelijk bestellen, mooi resultaat

Bestellen is heel simpel, snel ontwerp in mail, snel bezorgd en goede kwaliteit pennen!

Een hele snelle adequate behandeling van de spoedopdracht

Mede dankzij het meedenken van de medewerkers bij Pinkcube konden wij op de korte termijn toch nog een mooie attentie voor ons personeel organiseren ik ons jubileum. Binnen 1 week was de tas gedrukt en geleverd. En de collega's hebben dit cadeau zeer gewaardeerd!

Snel, lekker en precies zoals ik het wilde

Erg prettig dat het in een oplage van 50 stuks kon. Fijn om een proefdruk van het logo te zien voordat je het gaat bestellen. Goed ook wanneer je belt ook echt iemand kan spreken. En.... de chocolade bon bons zijn hartstikke lekker!

Supersnelle service

Snel geregeld en prima (voordelig) product!

Superpennen en superservice

De pennen vallen erg in de smaak bij de deelnemers aan onze trainingen! En de leveringstermijn is buitengewoon snel. Zeer tevreden over Pinkcube dus!

Geweldig, wat een goed concept en super communicatie

De communicatie tussen jullie en de koper verloopt heel vlotjes. Bij de bestellingen kan bijna niets fout gaan omdat je vooraf een drukproef krijgt toegestuurd, zodat je precies kunt zien hoe het product met opdruk eruit komt te zien. Er wordt duidelijk vooraf gevraagd naar factuur en leveringsadres. Niets wordt aan het toeval overgelaten !! De levering is ook zeer snel en kun je perfect volgen met track&trace code. In 1 woord GEWELDIG !! Daar kunnen andere bedrijven nog veel van leren ! Ik zal jullie bedrijf zeer zeker bij andere aanbevelen.

zeer goed

professioneel en correct

not right first time

Verschillende keren over en weer gemailed, terwijl duidelijk was aangegeven hoe het ontwerp er uit moest komen te zien, kwam er toch paar keer anders ontwerp naar voren. Men leest niet goed wat de bedoeling was/is. Verder aangegeven hoe het logo en tekst gekleurd moest worden, bleek deze later niet een kleur te bevatten. Foto opgestuurd van het geleverde resultaat, maar niets meer vernomen. Positief: Wel voor de verwachte deadline afgeleverd en persoonlijk contact met front office liep wel goed voor de definitieve bestelling was ingegeven. Daarom een 2.5 ster.

Wij zijn zeer tevreden met de producten: snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Eenvoudig, snel en correct

Eenvoudige bestel'weg', duidelijke instructies, uiterst snelle drukproef en dito levering. Niks op aan te merken, wij zijn tevreden!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.