Snel geleverd en vriendelijke klantenservice

Desondanks mijn vele wijzigingen aan het ontwerp werd ik nauwkeurig geholpen met mijn bestelling. De levering verliep snel via postnl.

Goed voorstel in een keer, snelle levering en zeer vriendelijk.

Ik had geen ervaring met het bedrukken van mokken. Ik werd goed geholpen en kreeg vooral goed advies.

Snel geleverd. Mooie pennen.

Snelle service en vlotte levering

Precies wat we zochten om onze werknemers te ondersteunen!

Uitstekende service met fantastisch resultaat!

4 jaar geleden kwam ik toevallig op hun site terecht en was super blij met mijn polo’s. Nu had ik wederom nieuwe polo’s nodig en was even vergeten bij wie ik dat toen had gedaan maar kwam er al snel achter dat het Pinkcube was. Heb ze gebeld en ze hadden mijn logo nog in het systeem. Na zeer vriendelijk en kundig te zijn geholpen heb ik weer ontzettende mooie kwalitatieve goede polo’s ontvangen! Over 4 jaar kom ik zeker weer terug!

Veel keus

Veel keus en mogelijkheden. Erg blij mee

Lekker snel en goedkoop

Goede service, snelle levering

Ik ben zeer goed geholpen. De zonnebrillen zien er goed en zijn van prima kwaliteit. Er zat druk achter de levering, maar ze waren ruim op tijd geleverd. Heel fijn!

snel en makkelijk

ik heb een oude bestelling opnieuw gedaan en deze was binnen 2 dagen binnen.

Prima, snelle levering

Prima. Snelle levering. Doosjrs zijn niet heel sterk. Maar prima voor deze prijs

Super handige site, offerte binnen een uur

Super handige site, offerte binnen een uur. Alles staat duidelijk aangegeven. Ook bij een aanpassing heb je deze heel snel binnen.

Verkeerde product besteld en daarna super geholpen en afgerond

Goede site, op tijd geleverd

Eenvoudige bestelwijze, product volgens afspraak geleverd

Perfect !

Totebag’s als doopsuiker cadeau! Helemaal zoals ik in gedachten had!

Mooie pennen!

De pennen werden snel bezorgd. Het zijn pennen van mooie kwaliteit. Het bestel proces was erg makkelijk via de site.

Snelle service en goede kwaliteit

Wij hebben een prettige ervaring met Pinkcube. Mochten we wat in de toekomst nodig hebben zullen we kijken of we het eerst bij Pinkcube kunnen vinden.

Supersnel en helemaal perfect

Enorm fijn geholpen bij het kiezen van het juiste model en extra snel verzonden.

Voor herhaling vatbaar!

Ik heb mijn logo naar hen gestuurd met het verzoek om enkele aanpassingen te maken, en tot mijn verrassing hebben ze dit zonder aarzeling gedaan. Bovendien kreeg ik een bericht om te controleren of ik tevreden was met hun ontwerp. Hoewel het lettertype voor mij iets te klein was, heb ik vriendelijk gevraagd of dit wat groter kon worden gemaakt. Uiteindelijk stemde ik in met het tweede ontwerp, zonder extra kosten - dit zat inbegrepen bij de service. Het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen; prachtige pennen waar we voorlopig mee vooruit kunnen. Ik ben zeer tevreden met de ervaring en het resultaat, en ben zeker van plan om in de toekomst opnieuw van hun diensten gebruik te maken. Zowel de prijs, de service als het resultaat waren uitstekend en verdienen herhaling!

Snel en professioneel!

Het bestellen en laten maken ging vrij vlot allemaal. Tussen het moment van bestellen en de bezorging zaten maar 3 werkdagen.

Fijne en snelle communicatie

We wisten niet goed welke relatiegeschenken we wilden bestellen, maar Pinkcube dacht goed mee en creëerden moeiteloos meerdere ontwerpvoorstellen voor ons. Alles werd goed en snel opgepakt.

snelle reactie met artikelen met logo en snelle levering

snelle reactie met artikelen met logo en snelle levering

Snelle levering en top kwaliteit

Ik heb een grote order gedaan van blauwe flesopeners. De levering was snel en de communicatie was goed. Er is een goeie prijs kwaliteit verhouding. De kleur van het product kwam over een met de kleur op de website.

Heel snelle levering van mooie producten

Wij bestelden voor de eerste keer bij pinkcube. Met een onzeker en bang hartje wachtte wij onze bestelling op. Omdat het van prijs zo betaalbaar was , waren we nogal sceptisch.. nu moet ik echt toegeven dat het gigantisch goed is ! Mooie producten aan een betaalbare prijs. Wij bestellen nog!

TYD voor pennen

We waren er tevreden met onze eerder bestelde pennen. Echter waren we door onze voorraad heen. Dus werd het TYD voor nieuwe pennen. Bij deze hebben we naar tevredenheid nieuwe besteld hier.

Super snel en uitstekend!

Super snel met meedenken en reageren. Ik had ze de dag erna al binnen en was gewoon verbaasd. Bedankt!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.