vlot, snel, correct

Na de prijsaanvraag en proefvoorstel voor onze stylo's met logo en tekst heb ik nog even wat prijsvergelijkingen gedaan en Pinkcube is competitief, snel en correct. Een vlotte communicatie over de afhandeling van mijn bestelling en stipte levering. Dank je wel! Top werk!

super snel en goed geregeld

via de site geregeld, snelle reactie en verzending.

Fijne, sneller service!

Helemaal perfect. Fijne communicatie over mogelijkheden voor een bestelling met spoed.

Ik had pennen besteld met tekst in assortie kleuren. Toen ze binnen kwamen waren het alleen roze pennen. Ik heb gebeld. Kreeg meteen 50 st nieuwe.en waren op tijd. Was echt prettig. Ook hoe ze meedenken vd teks op de pen. Zal volgende x zeker hier weer bestelling doen.

Wel ff met een dag in huis

Bellen bestellen en met één dag in huis

Goede service en zeer snelle levering

Tevreden bestel ik steeds de benodigde spullen bij Pinkcube. Dit raad ik andere ook graag aan. Duidelijke communicatie en zeer snelle levering!

Topservice

Snelle levering, correcte en flexibele klantendienst

Prima service, snelle terugkoppeling, snelle levering, persoonlijk contact.

Erg leuk dat de ervaring met je contactpersoon van Pinkcube wordt uitgevraagd en dat ze dan ook voorstellen doen om hem te belonen. Heel leuk en inspirerend om zo met je medewerkers (human capital) om te gaan.

Eenvoudig, snel en goed

Ik kan zee tevreden terugkijken naar mijn bestelling van promotiemateriaal bij Pinkcube. Het bestelproces was duidelijk en overzichtelijk. Daarnaast was de levering razendsnel, waardoor ik mijn promotiemateriaal al binnen 2 dagen in huis had. De snelheid en efficiëntie van Pinkcube hebben mij (en collega's) zeer positief verrast!

Goede klantenservice, controle en bewaking. Goed bezig!

zeer goede service en kwaliteit

Ik werd correct geadviseerd en kon het ontwerp grondig mee opvolgen. Ik ontving ook een mooie set staaltjes. De bereikbaarheid van Pinkcube's contactcenter en de vriendelijke service waren een fijne ervaring.

Snel, accuraat en behulpzaam !

App contact verliep prima, ik werd ook aan de telefoon snel en vakkundig geholpen.

De pen en de tekst voldoet volkomen aan mijn verwachting

de snelheid en de accuratesse waarmee de bestelling is uitgevoerd is buitengewoon te noemen

Snel geleverd, niet alle pennen even netjes gedrukt helaas

Snel geleverd, prima pennen. Helaas sommige pennen niet helemaal netjes strak gedrukt.

Pinkcube geeft duidelijk en snelle reactie en de leveringen zijn op tijd.

Snel ontwerp en levering

Heel prettig concept met makkelijk offerte aanvragen en ontwerp.

Supersnelle levering!

Logo sturen, snel een voorbeeld, bestellen, nog sneller geleverd!

Fijne pennen, snelle levering!

Makkelijk besteld; gewoon logo uploaden en klaar. Fijn dat je een preview kunt krijgen. Pennen werden sneller geleverd dan gedacht en schrijven fijn!

Verrassend positief!

Heel vlotte bestelservice, persoonlijke behandeling, super snelle levering. Toffe producten met kwaliteitsvolle bedrukking van logo/tekst. Heel tevreden, een aanrader

Super snelle levering exact volgens proef in heldere kleuren en mooie verpakking!

Super voor elkaar!

We hebben pennen besteld met ons eigen logo. In eerste instantie wilden we ook nog kladblokjes bestellen, dus hadden we die ook laten offereren. Maar de levertijd was hierop helaas te lang. Snelle reacties vanaf de site, en ook als je een vraag stelde was deze binnen het uur beantwoord. De pennen schrijven super goed! En zien er top uit!

Altijd goed en snel

Ik bestel altijd pennen met opdruk. Van de opmaak controle tot levering is altijd alles perfect verzorgd en snel geleverd. Prijs en kwaliteit is gewoon goed!

Heel goede service

Mooie balpannen, perfecte print. Contact met klantendienst was top, ze weten snel te antwoorden en verder te helpen.

Great service

I contacted Sarah for assistance and she was very helpful!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.