Mooi resultaat en zeer snelle levering! Bedankt

Mooi resultaat en zeer snelle levering! Bedankt

Geweldig!!!

Goede service netjes alles uitgelegd en de bestelde pennen zagen er mooier uit dan verwacht.

Mooie pennen en goede service!

Mooie pennen met persoonlijke tekst laten maken. Ziet er super mooi en sjiek uit. Goede communicatie, snelle reactie, duidelijke uitleg en snelle levering. Kortom perfect!

Goede support

Goede hulp bij het maken van de bestellingen, denken ook goed met je mee.

Snelle service en super goede service

Mijn logo was niet duidelijk en ik kreeg al heel snel daarover een reactie. Ik heb het aangepast en alweer heel snel kreeg ik een ontwerp. Na goedkeuring waren de pennen de volgende dag al binnen. Geweldige snelle service!! Ik bestel de volgende week zeker weer bij jullie.

Helemaal super

Alles snel geleverd en mooier dan verwacht

Snelle en goede service

Voor ons jubileum hebben wij hier chocolaatjes besteld met ons logo. Er wordt goed meegedacht en het wordt snel verzonden!

Makkelijk en snel te bestellen.

Het bestellen ging super snel en makkelijk en met de persoonlijke aanvulling op het product ziet het er heel leuk uit. We gaan ze binnenkort overhandigen en de reacties zullen zeker positief zijn. Een goed adres om te onthouden voor een volgende keer.

Precies zoals we voor ogen hadden!

Een relatiegeschenk geeft toch ook iets weer van je bedrijf. En als startup moet je slim met de euro's om gaan. De gekleurde pennen van Pinkcube, liggen lekker in de hand en je wordt vrolijk bij het zien van de bedrukking van ons logo erop! Kortom: een fijn bedrijf waar ze behalve kwalitatieve artikelen, ook nog adequaat personeel hebben! Je krijgt ze ook nog zelf aan de telefoon.

Uitstekende service

Uitstekende service en goede kwaliteit! Een aanrader.

Wij bestellen al jaren bij Pink Cube en zijn altijd zeer tevreden

Erg fijn klantcontact en hulp

Ik heb met verschillende personen telefonisch contact gehad, wat heel prettig en constructief is verlopen. Meedenkend en tips gevend. Echter, ik had om een bestelling gevraagd van pennen in diverse kleuren. Dit zou ik volgens uw collega kunnen aangeven bij de plaatsing van de bestelling. Uiteraard gedaan, maar ik heb allemaal roze pennen mogen ontvangen. (mooi, maar niet de bedoeling). Vanwege de definitieve afhandeling dus maar 3 sterren.

Volledig naar wens

Goede afhandeling en ruim op tijd geleverd. Resultaat is volledig naar wens!

Snelle levering, mooi product!

Het was heel gemakkelijk om een herhaalbestelling te doen van een eerder besteld product met logo. Hierdoor was de bestelling voor mij binnen een paar minuten gedaan. Daarnaast werd ik goed op de hoogte gehouden van de levering. We hadden de bestelde producten al snel én netjes binnen!

fantastisch

Ik heb de pennen besteld en de logo geleverd en in een korte tijd had ik ze al binnen. zagen er zeer professioneel uit.

Snelle, prima levering.

Snelle proefdruk met goede communicatie. Daarna goede levering volgens afspraak. Wij wijn zeer tevreden en raden de PINKCUBE ZEKER AAN!!

Snelle service en goede ondersteuning

Uitstekende service en snel schakelen met idem levertijd. Goed!

Geweldige pennen, mooi bedrukt en supersnel

Mijn logo was makkelijk te uploaden en supersnel omgezet. Het bestelproces was duidelijk en makkelijk. De pennen zijn supersnel geleverd en keurig bedrukt. De prijs kwaliteitsverhouding is uitstekend. Ik ben meer dan tevreden.

Mooi keycord

De lay-out aangeven en aanpassen ging heel vlot. De levering van de keycards ging sneller dan de afspraak. alleen jammer dat je minimaal 1000 stuks moet bestellen. Als je er 500 nodig hebt. Het print werk ziet er goed uit.

Super!!

Ideaal om binnen een aantal uur een proefdruk ontvangen te hebben, enorm snelle levering en een super resultaat! Erg blij mee!!

Bestelling en totstandkoming logo-opdruk verliepen zeer soepel!

Bestelling en totstandkoming logo-opdruk verliepen zeer soepel! Deze 'stootwillen / drijvers' vallen in positieve zin groter uit dan gedacht.

Ben zeer tevreden

Goed ontvangen erg tevreden bedankt

Meedenkend en snel!

Pinkcube is al een aantal jaren de partij die ons voorziet van relatiegeschenken. Door de fijne website en de snelle reacties zijn wij erg tevreden. Je krijgt snel een mooi voorbeeld en ze denken mee.

geweldige service van begin tot eind

Pinkcube heeft goed advies gegeven met betrekking tot de vormgeving en product. Ze zijn goed bereikbaar en maken waar wat ze zeggen. Zelfs een fout die niet bij hen zelf lag (pakketdienst) hebben zij in orde gemaakt zodat de bestelde premiums toch op tijd voor het evenement waren.

Wauw, ik had niet gedacht dat het zo goed zou zijn!

Een hele fijne bestelprocedure. Als je een vraag hebt kan je bellen en de email wordt ook heel snel beantwoord. De kleuren zijn precies goed en tja, de pen schrijft gewoon erg fijn!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.