Super service en snelle levering. Er word met de klant meegedacht naar oplossing en het vinden van de juiste artikels.
Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en snelle levering. Het is geweldig om te horen dat we samen met je konden meedenken en je hebben geholpen bij het vinden van de juiste artikelen. We staan altijd voor je klaar en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te helpen! ^Wouter
Wij waren opzoek naar bedrukte pennen, kwamen al snel bij jullie terecht. Snel en makkelijk bestelsysteem met een vlotte digitale proef. Echter een klein puntje van kritiek, op de website staat een bepaalde verwachtingsdatum van ontvangst. Deze bleek echter 6 dagen later te zijn dan op de website aangegeven. Pinkcube zit in principe bij ons om de hoek, dus ook nog een fijn lokaal!
Bedankt voor je uitgebreide review! Super om te horen dat jullie ons makkelijke bestelsysteem en de snelle digitale proef hebben gewaardeerd. We nemen je feedback over de levertijd serieus en zullen hier zeker naar kijken, want we willen natuurlijk dat onze levertijden kloppen met de verwachtingen. Fijn dat we zo dicht bij jullie in de buurt zitten, dat maakt het extra leuk om samen te werken. Hopelijk zien we jullie snel weer! ^Wouter
Balpennen van heel goede kwaliteit, Mooie afwerking, Top kwaliteit
Bedankt voor je fantastische review! Wat fijn om te horen dat de balpennen van topkwaliteit zijn en dat alles binnen de afgesproken tijd is geleverd. We zijn blij dat je tevreden bent met de afwerking en de kwaliteit van onze producten. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling, dat waarderen we enorm! ^Wouter
Lastig last minute traject maar super begeleiding.
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en begeleiding, zelfs tijdens een last-minute traject. We doen altijd ons best om snel en efficiënt te helpen, zelfs als de tijdsdruk hoog is. We staan altijd voor je klaar voor toekomstige projecten! ^Wouter
Hele fijne site om relatiegeschenken te bestellen. De ontwerpen liggen na een paar uren al klaar en voorzien van feedback. Indien nodig zijn zij telefonisch ook goed bereikbaar. De prijs kwaliteitsverhouding is goed. Voor mijn volgende geschenken, weet ik waar ik moet zijn.
Wat geweldig om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met onze service en website! Het is fantastisch om te horen dat je het proces van ontwerpen en feedback snel en efficiënt vond, en dat onze prijs-kwaliteitverhouding je aanspreekt. We zijn er altijd voor je, zowel telefonisch als online, en kijken ernaar uit om je bij je volgende bestelling weer van dienst te zijn. Bedankt voor je vertrouwen in Pinkcube! ^Wouter
gisteren besteld vandaag binnen dat klopt helemaal jammer dat de kleur pen niet geel is maar meer goud kleurig
Fijn om te horen dat de snelle levering helemaal naar verwachting was! Jammer dat de kleur van de pen niet helemaal overeenkwam met wat je had verwacht. We nemen je feedback serieus en gaan kijken hoe we dit kunnen verbeteren. Bedankt dat je ons alsnog zou aanbevelen, dat waarderen we enorm! Voor verdere vragen staan we altijd voor je klaar. ^Wouter
VRIENDELIJKE MEDEWERKERS MET SNELLE ANTWOORDEN
Bedankt voor je mooie review! Fantastisch om te horen dat je onze service als professioneel en snel hebt ervaren. We zijn blij dat onze vriendelijke medewerkers je snel van antwoord konden voorzien. We staan altijd voor je klaar! ^Wouter
We hebben een fijn contact gehad met de klantenservice, de pennen zouden woensdag geleverd worden maar door een foutje was het pakketje blijven staan en werden ze pas donderdag bezorgd. Er is toen een oplossing bedacht en de pennen zijn rechtstreeks naar de beurs gestuurd, er werd goed meegedacht en goed gehandeld. Dank daarvoor!
Wat fijn om te horen dat je ons contact met de klantenservice als prettig hebt ervaren, ondanks het kleine foutje met de levering. We zijn blij dat we snel een passende oplossing konden bieden en dat de pennen toch nog op tijd voor de beurs zijn aangekomen. Bedankt voor je begrip en het vertrouwen in ons! We staan altijd voor je klaar en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te helpen. ^Wouter
mooie kleuren ,hippe pen.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle service en de hippe, kleurrijke pen! We vinden het geweldig dat het helemaal naar wens is. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. ^Wouter
Binnen een week het product prima binnengekregen.
Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat je tevreden bent met het product, de bedrukking en de snelle levering. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen. ^Wouter
Eventjes leek het een mindere ervaring te worden omdat het product niet op tijd geleverd ging zijn. Maar de mensen van pinkcube hebben zeer snel gehandeld en met spoeddelivery toch tijdig kunnen leveren. Dus prima service!
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteit van het product en dat we het toch op tijd konden leveren dankzij de spoeddelivery. We doen ons best om elke ervaring tot een succes te maken, en het is geweldig om te horen dat dit gelukt is. We staan altijd voor je klaar! ^Wouter
Snelle levering van een grappig product. Drukwerk was ook goed.
Bedankt voor je leuke review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en het drukwerk. We hopen dat je veel plezier hebt van het grappige product en staan de volgende keer weer voor je klaar! ^Wouter
De producten worden elke keer weer snel geleverd, goede kwaliteit en mooie kleuren ! Heel tevreden!
Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je telkens weer tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. We streven ernaar om elke bestelling perfect te verzorgen. We staan altijd voor je klaar voor de volgende keer! ^Wouter
Ik had met spoed 100 bedrukte pennen nodig. Na het bestellen van de order ontving ik bericht dat de pennen mogelijk later dan gepland geleverd zouden worden. Een telefoontje was voldoende om dit op te lossen. De order werd naar voren gehaald zodat ik de pennen alsnog op tijd in huis had.
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat we hebben kunnen leveren wat je nodig had, ondanks de eerdere onzekerheid over de levertijd. Het is geweldig dat we met een telefoontje alles op tijd konden regelen. We staan altijd voor je klaar als je ons weer nodig hebt. ^Wouter
Het was een dringende opdracht waarbij Pinkcube mij fantastisch heeft bijgestaan. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Correct en daadkrachtig. Ik ben zeer blij met het resultaat en zal zeker niet na laten verder te bestellen of jullie bedrijf aan te bevelen. Doe zo verder. :-)
Bedankt voor je geweldige review! Wat mooi om te horen dat we je zo goed hebben kunnen bijstaan met je dringende opdracht. We doen ons uiterste best om altijd vriendelijk en daadkrachtig te handelen, dus het is fijn dat dit goed is overgekomen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te helpen en bedankt voor je aanbeveling! ^Wouter
Bestelling zou later binnen komen..na verzoek om toch eerder te bezorgen is het alsnog de volgende dag gelukt.. héél blij mee.
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat we de bestelling alsnog sneller konden leveren en dat je zo blij bent met de service. We doen er alles aan om flexibel en klantgericht te werken, dus het is geweldig om te horen dat dit goed is gelukt. We staan altijd voor je klaar! ^Wouter
Sinds een aantal jaren bestel ik het e.e.a. via dit bedrijf en ik word binnen een paar minuten te woord gestaan via telefoon, via e-mail. Alles kan en in no time is alles goed geregeld.
prima prestatie. Omdat de info op de website over leveringstijd niet helemaal klopte is na telefonisch overleg toch op tijd geleverd. Pennen zagen er prima uit
Er kwam heel snel een digitale proefdruk, precies zoals wij het wensten. Eenmaal besteld en betaald, kwam de levering zelfs vroeger toe dan voorgesteld.
Wat ontzettend jammer dat ondanks extra contact met klantenservice en de bevestiging van datum verzending, de pennen met logo de dag nadat we ze nodig hadden binnen kwamen.
Wat een super team daar bij Pinkcube. Snelle communicatie en snelle levering van goede kwaliteit artikelen. Ik ben een Pinkcube fan!
Eerst heb ik gebeld met een van de medewerkers, die mij prima info gaf. Daarna ben ik gaan bestellen, wat soepeltjes verliep. Binnen drie werkdagen had ik mijn spullen, hélemaal naar mijn zin, binnen. Chapeau!
Fijn contact met de klantenservicemedewerkers. Het maakte niet uit wie ik aan de lijn/chat had, de ervaring was altijd prettig. Vervolgens spoed levering bezorgd op de afgesproken datum. het product werd zeer goed ontvangen. Jullie hebben er een fan bij. Tot een volgende keer!
Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met onze klantenservice! We zijn er trots op dat elk contact prettig voor je was, ongeacht met wie je sprak. Super dat de spoedlevering ook netjes op tijd was en dat het product goed ontvangen werd. We zijn blij met je als fan en kijken ernaar uit om je de volgende keer weer te mogen helpen! ^Wouter
Duidelijke offerte en ontwerp. Ontwerp kan snel aangepast worden volgens jouw richtlijnen. Snelle levering.
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je tevreden bent met de duidelijke offerte en het ontwerp. Super dat het ontwerp snel aangepast kon worden naar jouw wensen en dat de levering ook vlot verliep. We staan altijd klaar om je opnieuw te helpen! ^Wouter
Ruim 400 bedrukte boodschappentassen besteld. Super blij met het resultaat. Ik kijk er naar uit om ze uit te delen.
Bedankt voor je fantastische review! Wat fijn dat het contact goed en snel verliep, en dat je blij bent met de hulp die je hebt ontvangen. Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de bedrukte boodschappentassen en dat je ze met plezier gaat uitdelen. We hopen dat ze goed in de smaak vallen! ^Wouter
Grutbroek 17
7008 AK Doetinchem
Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.