Snelle service, super kwaliteit!

Muismatten en mokken besteld en supersnel geleverd. Ons nieuwe logo komt nu echt tot leven!

Alles optimaal !!

Pennen met opschrift besteld. Supersnel alles afgehandeld ! Prachtige, prima schrijvende pennen, heel mooi en duidelijk opschrift. 3 dagen na de bestelling al in huis. Heel klantvriendelijk en alles heel duidelijk. Zoiets kan alleen nog in de achterhoek ! Dit bedrijf kan ik iedereen aan bevelen! Heel hartelijk dank !!

Mijn bestelling werd snel en precies zoals ik verwachtte geleverd.

Mijn bestelling was snel en precies wat ik verwachtte. Het team hielp me met het instellen van het vectorbestand en de bestelling kwam eerder aan dan verwacht. Het zag er geweldig uit en ik ben erg blij met de service.

250 prachtige bekers

Ik heb 250 bekers ontworpen en ze zijn perfect geworden, alle collega's zijn er erg blij mee :)

Ontzettend fijn bedrijf, afspraken volledig nagekomen en snel!!

Af en toe wat gadgets nodig om aan studenten mee te geven. Wordt altijd snel geregeld en top kwaliteit.

Goede communicatie en snelle levering

Onze eerste bestelling via Pinkcube verliep heel soepel. Er wordt goed gecommuniceerd en de bestelling was snel in huis.

Fijne webshop, ruim aanbod & klantvriendelijk

Al jaren lang bestellen wij regelmatig goodies bij Pinkcube. Ze hebben een fijne en gemakkelijke webshop waar je zelf offertes samen kan stellen. Het aanbod is zeer ruim, waardoor je altijd wel een product vindt zoals je het voor je ziet. Daarnaast is iedereen waar je contact mee hebt erg vriendelijk. Al met al een prettige partij om te bestellen/mee samen te werken.

Fijn bedrijf om mee samen te werken

Wij hebben meerdere malen wat via pinkcube besteld. De kwaliteit is over het algemeen goed en ze bieden ook passende oplossingen als er iets mis is met de bestelling. Altijd snelle levering en vriendelijke klantenservice.

Top! Bestelling ging vlot en snel!

Het bestellingsproces ging zeer vlot en de levering was ook sneller dan verwacht. Dus heel tevreden klant!

Prachtige pennen en super snel geleverd!

Uitmuntend. Heel erg tevreden

Snel en goed

De producten zijn eenvoudig te bestellen, worden snel geleverd en zien er netjes uit.

snelle service, super kwaliteit!

Mijn eerste pennen zijn meteen perfect! Na 1x contact over het ontwerp, meteen precies wat ik bedoelde. Ik kom graag nog eens terug ;).

Top bedrijf! Prima spullen, perfect bedrukt, top communicatie!

Mijn ervaring met PinkCube zijn top te noemen. Ze leveren netjes af wat je besteld. Het ziek er professioneel uit. Kwalitatief altijd goed. Zeker aan te raden!

Zeer goede klantendienst & producten

Voor het organiseren van mijn retreats in binnen en buitenland wil ik aan mijn gasten een leuk en praktisch geschenk cadeau doen, ik koos voor een katoenen draagtas, schriftje en balpen, allen bedrukt met mijn logo. De klanten en ontwerpdienst werken heel goed mee om mijn logo mooi te laten uitkomen en om alles tijdig te leveren. Heel tevreden over en alles mooi op tijd ontvangen

Snelle levering, goede kwaliteit!

Bedankt voor de service en goede levering, mijn Positivi-tiet koffiemok is prachtig geworden!

vlotte communicatie

zeer vlotte communicatie en afhandeling

Persoonlijke en vriendelijke service

Wij bestelden de katoenen draagtassen. We kregen advies over kleur en soort. Zo werden we goed geholpen én kregen alles binnen de deadline.

Onwijs blij met onze goodie tote bags!

Ons café, Goos, bestaat 5 jaar en wij wilden heel graag iets leuks doen voor onze gasten. We hebben tote bags laten drukken met ons logo er op in full colour. De tas is nog mooier dan wij hadden verwacht! De kleuren zijn precies zoals wij die bedoeld hadden en de tas is echt van hele goede kwaliteit. Super snel geleverd! Wij kunnen ons voorstellen dat het best een klusje is, maar ze waren binnen een week binnen! Ontzettend bedankt, wij kunnen onze gasten nu heel erg blij maken!

Topservice! Snel en verrassend goede oplossing voor een klacht die keurig werd afgehandeld.

Supergoede service!

Mooi geborduurd.

Fijne service. Mooie kwaliteit mutsen voor een goede prijs. Ik bestel gauw weer.

Probleem prima opgelost!

Helaas was de bedrukking van onze mokjes niet helemaal goed gegaan. Het probleem was duidelijk en werd heel snel, zonder gedoe, opgelost. Dank!

Snel geleverd, goed gedrukt

Kwaliteit van de stof was niet zo goed, maar de print was wel prima en de tassen waren snel geleverd

indien het misloopt, is het de hel!

De eerste bestelling werd eerst vertraagd en was vervolgens compleet fout. Bijgevolg hadden we de bestelde producten niet ter beschikking voor het evenement dat we gepland hadden. Naar een eventuele oplossing kon maar gezocht worden door de klantendienst, het weekend na ons evenement. Het duurde vervolgens nog geruime tijd om tot een vergelijk te komen. Men kan zich toch afvragen waar de leuze 'Klant is koning' vandaan komt (klantbewust & klantgericht zijn)? De tweede bestelling werd volgens wel tijdig en correct uitgevoerd. Niettemin blijft bij de ontevredenheid hangenda, dat we zelf een oplossing hebben moeten zoeken voor ons eerste evenement.

Netjes geleverd volgens afspraak

op tijd geleverd en helemaal zoal afgesproken zag er netjes uit perfect

Mooi product en snelle service

Wij bestellen geregeld mooie producten bij Pinkcube met ons logo daarop gedrukt. Altijd worden de producten snel geleverd en is de kwaliteit van zowel het product als de bedrukking uitstekend! Daarnaast is het plaatsen van een bestelling ook zo gedaan en krijg je altijd eerst een preview te zien van het eindresultaat van het product met logo. Wanneer je er niet uitkomt staan de medewerkers van Pinkcube je vriendelijk te woord via telefoon of Whatsapp. Voorlopig blijven wij bij Pinkcube bestellen.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.